Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 317 567
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
bgbebe Низорала като крем ли ползваш?
При мен се получи един сърбеж  Close от вчера но вземам много силни АБ -Зинат и Амикацин заради проблем с ухото.
Приключих с АБ но това чудо  Rolling Eyes.Сестрата която ми слагаше Амикацина (позната ми е )ми препоръча да си купя Триклобактер за измиване и Фложил(метронидазол)по една свещичка вечер.Започнах от снощи .Имам и Клотримазол и с него се мажа външно но облекчение няма.
Някой с нещо ако може да помогне . Praynig
Писна ми от тези болести до тук съм дала 300 лв. за прегледи ;лекарства и слагане на АБ за ухото и все още не съм се до оправила пак си ме боли и сега това чудо вече ще откача. #Cussing out
П.П.Течение нямам забравих да спомена.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 09:33 от Mirellka

# 286
Да,като крем!Същата работа вършат и клотримазол-а и канестен-а.Разликата е в цената.На мен естествено ми бяха изписвани най-скъпите  #2gunfire

# 287
Да,като крем!Същата работа вършат и клотримазол-а и канестен-а.Разликата е в цената.На мен естествено ми бяха изписвани най-скъпите  #2gunfire

Много благодаря!!!
Значи няма да купувам друго ще карам с това което имам.
Дано скоро имам подобрение. Praynig

# 288
Mirelka, ухото боли още малко след края на АБ - скоро ще мине Simple Smile .. Вземи си нещо да подкрепиш имунната система - хубави витамини и някакви пробиотици - Лактофлор например Simple Smile

# 289
Mirelka, ухото боли още малко след края на АБ - скоро ще мине Simple Smile .. Вземи си нещо да подкрепиш имунната система - хубави витамини и някакви пробиотици - Лактофлор например Simple Smile

Благодаря много за вниманието!!! Hug
Пробиотици пия от Биогайа - докторката такива ми предписа ;но за витамини нищо не ми даде  newsm78.Днес ще видя нещо да си взема.

# 290
  • в джунглата
Здравеите момичета пиша Ви за съвет от препатили. Пих антибиотик и още го пия и ми се появиха гъбички .Знам че трябва да отида на лекар  но в момента освен че съм болна и нямам възможност да отида хич не ми се дават пари  за доктори. Ходих на профилактичен едва преди 10дена и ми бяха направени нужните изследвания /цитонамазка, тест хпв/ и всичко беше ок, тогава се изръсих 200лв, сегашното ми боледуване още 200лв и като чуя за доктор  #Cussing out
 Моля Ви кажете ми какви вагинални таблетки да слагам /по-универсални/ аз имам хапчета нистатин и крем клотримазол в къщи?
Преди време имамх кандида албиканс, може и пак да я имам.

# 291
Здравеите момичета пиша Ви за съвет от препатили. Пих антибиотик и още го пия и ми се появиха гъбички .Знам че трябва да отида на лекар  но в момента освен че съм болна и нямам възможност да отида хич не ми се дават пари  за доктори. Ходих на профилактичен едва преди 10дена и ми бяха направени нужните изследвания /цитонамазка, тест хпв/ и всичко беше ок, тогава се изръсих 200лв, сегашното ми боледуване още 200лв и като чуя за доктор  #Cussing out
 Моля Ви кажете ми какви вагинални таблетки да слагам /по-универсални/ аз имам хапчета нистатин и крем клотримазол в къщи?
Преди време имамх кандида албиканс, може и пак да я имам.

Все едно съм го писала аз това.
Аман от доктори и техните такси  #2gunfire вече смятам да не се осигурявам здравно щом ще ми вземат пари за" добър Ден" #Cussing out
Аз съм същото положение като теб.
Пробвай с Фложил(0.500мл.)пишат че се слагат по една вечер но аз ги слагах по 2 бр.защото така ме посъветва мед.сестра която ми вливаше венозния АБ.При мен положението се успокои но не бих казала че е отшумяло (пък и днес ми дойде  Sick).С Клотримазол мажа поне три пъти на ден вкл.и преди да си легна и сложа свещичките - измиваш се с Триклобактер ;мажеш а вечер миеш ;слагаш свещичките и тогава мажеш.Вчера една позната ми каза че на нея след АБ се е мазала с Намизил но не съм запозната с него щях да влизам да го чета но не ми остана време.
Дано се оправиш скоро. Praynig

# 292
  • в джунглата
благодаря че ми отговори, но незнам дали мога да ги ползвам заедно с АБ или след като свърши

# 293
Относно гъбичките и моя опит с тях

Мога да  препоръчам няколко неща :
Трихлобактер за дамски тоалет и подмиване.     Сапуна го забравете!!!!!!!
Промивки (дамски душ) ---с  чай от жълт кантарион (за бяло течение) ;
лайка и тетра(смрадлика) някои слагат и щипка сода, но това тр да се  прави мн рядко (за почистване и заздравяване).
Дамския душ се изварява преди употреба задължително.

Кръста и яйчниците  винаги добре закрити и облечени. И като е студено се обличайте ,  късите поли са за лятото.... !!!!
Ако приятеля е мн страстен в секса да кара по леко, защото  по-силните тласъци са вредни - секс не повече от веднъж на ден. И следете дали и партньора поддържа хигиената.

За паренето - възпаление на пикочните пътища (може и цистит да е) - пие се чай от мечо грозде , колкото може повече по хубаво до седмица ще утихне.

Течението ще намале и ще се проявява повече през зимата или когато сте ядосана много. Поддържайте си имунната система и  намерете слабото си място при мен са краката , ако нося дебели чорапи през зимаата съм бомба  Simple Smile
Опасно е да не се възпали бартолинова жлеза като имаш обилно течение ..  Това е моята тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480609.msg14719811#msg14719811

Защо имам гъбички или бяло течение :
Пили сте силен антибиотик или нещо друго е свалило гарда на  имунната ви система
Партньора ви е заразил - той също тр да се лекува с вас
Стресирани сте - Вътре във вас има гъбички в опр. количество проблема идва, когато средата се промени

Как се лекуват :
Ако микробилогичния тест на влагалището покаже, че са гъбички само тогава
Ако теста не показва гъбички - или не е взет правилно или просто няма гъбички ............
Лечение перурално и вагинално всеки гинеколог знае няколко и лекува с тях всичко. Те само от гъбички могат да лекуват повечето гинеколози  Laughing ... Не комбинираите това лечение с др лекарства.

Не се лекувайте с лекарства, ако няма причина затова  развива се резистентност(не ти действат) и на някои , ако сте чели пише , че ако не сте болни от гъбички може да ви заразят с гъбички!!!!! 
Настоявайте да ви се обяснява ----- Не живеем в африка да ни лекуват с пеницилин само има и др опции....

Бялото течение не означава гъбички ...  Има жени които просто си го имат и това е  Ядем боклуци , живеем около боклуци , дишаме боклуци няма нищо чудно.
 Wink Успех на всички 
Относно билките лекарите казват, че не помагат, а аз задържам зверско възпаление вече 3ти месец  чрез тях и лекарства не сами помогнали  за бялото течение Вие си преценявайте...

# 294
Странна работа - микробиологията ми пак е чиста. Това е второ изследване в друга лаборатория. А паренето пак си го имам. Незнам вече какво да си мисля. Да не би пък да съм прекалено чувствителна и от много мислене да си ги докарвам тези усещания. Смешно е но вече и това ми минава през ума.

# 295
Странна работа - микробиологията ми пак е чиста. Това е второ изследване в друга лаборатория. А паренето пак си го имам. Незнам вече какво да си мисля. Да не би пък да съм прекалено чувствителна и от много мислене да си ги докарвам тези усещания. Смешно е но вече и това ми минава през ума.

Да не е нещо от ежедневните превръзки (ако ползваш);материята на бельото или измиващото гелче  newsm78.
То толкова работи могат да ти пречат без да разбереш от какво е и изследванията ти да са чисти. Rolling Eyes

# 296
Ежедневни превръзки не ползвам. Бельото си ми е все същото. Остава да е някаква алергия от перилните препарати и по-точно от омекотителя, който слагам, защото от 100 години си пера с един и същи прах за пране. Само омекотителя сменям. Вече се мия само с вода без никакви гелове и интимни сапуни.

# 297
vili:), това повече на алергия ми прилича. Аз преди месец даже и обрив получих от един течен препарат за цветно пране. Чудех се дали е от коламаската или от препарата, ама май беше от второто. Защото като го смених и ми изчезна сърбежа. Защо не пробваш да пиеш няколко дни антихистамин нещо - Ериус или знам ли какво. Питай лекар. А същото ми се е случвало и от тоалетна хартия, която е много силно ароматизирана - тази на Милде много ми харесва, ама....от нея получавам парене и сърбеж. Гледай да ползваш някоя без аромат неоцветена.

# 298
Момичета, за Кандида албиканс имам изписан Низорал на таблетки и крем за мазане,както и глобули Гино-певарил. Друг лекар ми каза,че от низорала може да се получи дисбактериоза. Имате ли опит с низорала и какъв е той? 
Дълго време лекувах инфекция,тъкмо я изчистих и сега гъби,при условие,че вземам Монилиа Албиканс хомеопатично. Не ми се мисли, ако пак настане дисбактериоза и бактериална инфекция. newsm78

# 299
red_devil, благодаря ти. И аз ползвах тоалетна хартия Милде, но вече я смених. Ще трябва и с препарата за цветно пране да се разделя май.

Общи условия

Активация на акаунт