Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 519
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • София
   В какъв смисъл диета ?  Хранително  -диетичният режим беше  само  за  периода  след операцията  , доката  преминат  големите  болки в гърлото . След това  никой  не ми е  казвал да  пазя  някаква  диета - разбира  се  и до  сега не  ям нито сладолед  , нито  пия студено  , газирано  и т.н. Не  ям люто и  пикантно - не  съм чула  ,че като си  с извадени  сливици трябва  да  спазваш диета ,  ако  знаеш нещо  сподели !

На мен са  ми  извадени  двете   сливици , и   факт  е, че  сега  имам хроничен  фарингит - за  гъбички  не  съм сигурна , никой  не  ми  е  взимал МБ от гърлото  след операцията ....... Mr. Green

# 481
Момичета здравейте!

От 3 месеца съм в Ирландия, от както дойдохме тук се започна моят проблем. Вагинално дразнене, болки и парене  Sick Помислих, че са гъбички, купих си канестен, мазах, мазах до самозабрава, но нищо  Tired Отидох на лекар, не се издържаше, кошмарно е в чужда държава на гинеколог  Sick Каза, че имам вагинална инфекция изписа ми Далацин антибиотик локално за  7 дни - резултат почти никакав. Отидох на друг лекар, той каза, че имам Вагиноза и ми изписа АБ Метронидазол за 5 дни през устата. Днес ми е 4 ден, в началото се почувствах добре, обаче от вчера като ме почна едно парене до припадък  Sick Sick Sick Възможно ли е да съм гъбясала от АБ-то? Започнах да се мажа с канестен пак, че тук лекарите са сууууууппер скъпи  Tired

Дано някоя от вас има идея или е минала успешно през подобно нещо  Tired Дайте съвет, че луднах, в чужбина, с дете и работещ денонощно мъж  Cry

Мерси   bouquet

# 482
  • София
Трябва ти и да пиеш нещо за гъби през устата, само с мазане няма да стане. Имаш ли бяло като кисело мляко течение? Освен да се приплакнеш със сода за хляб и да си купиш нещо за гъби през устата. Между другото имам чувството, че при мен канестен като, че ли ми засилва гъбите. Веднъж си слагах глобули и стана мазало...

# 483
Здравейте!
Бременна съм в 18 г.с. Днес си взех резултатите от МБ. Пише, че има данни за анаеробен колпит. Гинеколожката ми ме наплаши с опасност от преждевременно раждане. Предписа Макмирор. Какво бихте ме посъветвали? Мислех да ида на още едно място, защото моята докторка не смее да лекува с други медикаменти, а мен ме е страх да не стане най- лошото Sad

# 484
Момичета здравейте!

От 3 месеца съм в Ирландия, от както дойдохме тук се започна моят проблем. Вагинално дразнене, болки и парене  Sick Помислих, че са гъбички, купих си канестен, мазах, мазах до самозабрава, но нищо  Tired Отидох на лекар, не се издържаше, кошмарно е в чужда държава на гинеколог  Sick Каза, че имам вагинална инфекция изписа ми Далацин антибиотик локално за  7 дни - резултат почти никакав. Отидох на друг лекар, той каза, че имам Вагиноза и ми изписа АБ Метронидазол за 5 дни през устата. Днес ми е 4 ден, в началото се почувствах добре, обаче от вчера като ме почна едно парене до припадък  Sick Sick Sick Възможно ли е да съм гъбясала от АБ-то? Започнах да се мажа с канестен пак, че тук лекарите са сууууууппер скъпи  Tired

Дано някоя от вас има идея или е минала успешно през подобно нещо  Tired Дайте съвет, че луднах, в чужбина, с дете и работещ денонощно мъж  Cry

Мерси   bouquet

Щом си използвала Канестен толкова време, може и да не ти действа сега. Смени го с Ломексин. Той е от друга група антимикотик. Поне така ми е обяснила моята дерматовенероложка. И си вземи и нещо за пиене - Микомакс или Дифлукан. И задължително вземи пробиотици да пиеш - лактобацили някакви. Не знам щом не си в БГ какво можеш да си купиш. И ти препоръчвам задължително да си слагаш и глобулки с лактобацили - много съм доволна от Флоражин. Има и течност за промивки, която е в отделни тубички и много облекчава симптомите на парене и сърбеж. Най-вероятно си получила вторична гъбична инфекция след бактериалната и след антибиотика.

# 485
здравейте, искам да ви питам нещо - бях на лекар за микробиология за гъби. лекаркатаказа, че имам еднократна кандида и че един вид нямам нужда от лечение, но все пак ми изписа 3 цикъла да пия фунголон. та  въпроса ми е дали на някоя от вас са й казвали такова нещо и дали да ида другаде за 2-ро мнение?

# 486
  • София
  Какво  пише на  резултата  от микробиологията ?   Каква е схемата на  приема на  Фунголон  -  от  100  мг.   ли  е?

# 487
лекарството се пие в началото на цикъла по 3 хапчета за 3 месеца. на МБ не мога да го раз
чета, но тя това ми каза, че е единична или еднократна newsm78

# 488
Според мен диагнозата на pisnami яко е сбъркана. Или е бактериална или гъбична инфекция. Не може да е и двете едновременно. Това сe разбира само с изследване, защото симптомите са почти едни същи. Макар, че ако са гъбички гинеколозите ги виждат, а при бактериалната знам, че има обриви и по кожата отстрани до лигавицата. На дъщеря ми кожен лекар  изписа Дактакорт крем , заради непоносими сърбежи. Този крем е за гъбички и стана още по-зле. После видя, че е сбъркала и изписа гентамицин крем (антибиотичен) и сърбежите спряха веднага.

# 489
Според мен диагнозата на pisnami яко е сбъркана. Или е бактериална или гъбична инфекция. Не може да е и двете едновременно. Това сe разбира само с изследване, защото симптомите са почти едни същи. Макар, че ако са гъбички гинеколозите ги виждат, а при бактериалната знам, че има обриви и по кожата отстрани до лигавицата. На дъщеря ми кожен лекар  изписа Дактакорт крем , заради непоносими сърбежи. Този крем е за гъбички и стана още по-зле. После видя, че е сбъркала и изписа гентамицин крем (антибиотичен) и сърбежите спряха веднага.

При мен не е сърбеж, а парене и някакво безумно некомфортно усещане. Като се мия с разтвор от сода се чувствам по-добре, което ми говори, че са гъби ( може би). Изследванията ми са чисти, казаха, че нямам вагиноза вече. Държа се дока доста тъпо последното ми ходене, аз му казвам, че ми пари той ми каза: нали си сложила на 3-ти ден глобула Канестен, значи трябва всичко да е наред. Но, не е, пари си ми и това е, без течения, с леко зачервяване и ПАРИ  Sick #2gunfire Сега поръчах на приятелка от БГ да ми прати Низорал хапчета, Гирнопаверил-глобули и както ме съветва red_devil Фложарин глобули и гел. Аз си купих от тук пробиотици, цитросепт и почвам яко пргонване на дразнителя  #2gunfire Ако някой има друг съвет, нека каже  Praynig , че сега точно пиша списъка с лекарствата..

# 490
pisnami, щом като изследванията не показват микроорганизми не си ли допускала, че това може да е алергия? От всичките лекарства, които си си проложила може да си получила някакъв вид дерматит. Май по-добре да спреш с тея неща за малко и да пробваш само с Флоражин-а. Ама поне 12 дни. И аз така се бях докарала от безкрайни лечения, ама само това ме спаси. И сега няколко поредни месеца след цикъл си правя промивка с разтвора на Флоражин, които е като дамски душ и след това 6 дни овулките си слагам. И се чувствамв много добре. Но пих и Биозин два месеца за имунната система, плюс Линекс, което е пробиотик. Това ми беше спасителната комбинация   Peace А и спрях да използвам ароматизирана или цветна тоалетна хартия, същото и с превръзките - гледам даса само памучни. Пък ако толкова ти е некомфортно се мажи с някакво кремче, ама само външно.   bouquet

# 491
Ами да, допускам, че може да е алергия, може да съм си прецакала флората със всякаквите мазила  и лудости  Outta Joint Сега пия пробиотик, поръчах си и Цитросепт и планът ми е да прилагам Фложарина. Чакам го до 2-3 дни да дойде. След 2 дни чакам и цикъл, та ще изчкам да мине и ще опитам с Фложарин и подсилване на имунитет...Пък ха дано се оправя, че сериозно, без нерви съм с това припарване  Sick Сега съм и на диета, четох някъде из всичките форуми, та да видим дали храната няма да успокои и тя нещата.

Много благодаря за  вниманието Hug

# 492
Здравейте!

От година и повече се опитвам да се изчистя от Escherichia coli. Първоначално ми изписаха Ципрофлоксацин, който явно не помогна особено. Наскоро пих Аугментин. Сега пак имам  Escherichia coli във влагалището. В понеделник ще давам урина да видя дали евентуално и там няма.

Хигиената ми е отлична, с приятеля ми правим секс само с презерватив. Освен това след като приключих с антибиотика пия от повече от 2 месеца неуринал, които са хомеопатични лекарства.

Вече ми писна от тия гадини. Моля ви, ако някои е чувал или прилагал някакво алтернативно лечение да сподели. Уморих се имам нужда от съвет как да се изчистя веднъж за винаги.

Ако някои знае нещо моля пишете. Sad Sad Sad

# 493
heavenshore и аз след лечение за гъбички, получих абсолютна дизбактериоза и се сдобих с Е.oli. Лекарката ми каза, че живеели по принцип в дебелото черво и понеже нямах никакви лакотбацили за бариера са се пренесли по някакъв начин във влагалището. Пих Авелокс - антибиотик към 50 лева някъде за седем дни. И приятеля ми принудих да го пие, въпреки че и ние ползваме презерватив. Заедно с това три глобули Ломексин и след лечението Флоражин глобули 12 дни. Плюс Биозин два месеца. Слава Богу само с това се разминах. После ги нямаше на профилактичните изследвания.  Praynig

# 494
Аз също имах и се излекувах с чай от мечо грозде, пробвай , ако не ти помогне няма и да ти навреди   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт