Къде във Варна- 7

• 87 168
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде точно са складовете за играчки на гарата Hug

# 526
Памперсите на Памперс не навсякъде са с тази цена, от гаражите на Чаталджа също ги купувам на 19.90, но без подарък.

# 527
  • Варна
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде точно са складовете за играчки на гарата Hug
По улицата зад бензиностанция ОМВ, има няколко склада в посока обръщача на автобусите. На самия обръщач има 3-4 етажна синя сграда, на първия етаж на която също има склад.

# 528
Памперсите на Памперс не навсякъде са с тази цена, от гаражите на Чаталджа също ги купувам на 19.90, но без подарък.
Благодаря !Отдавна не съм купувала памперси оттам ,а ми е близо .

# 529
Аз в Метро купих на 19.63 лв ,но бе за оферта на 4 пакета "Памперс". Разделихме си с една приятелка по 2 .
На една от борсите на пазара са си 25,90лв.

# 530
 Shocked Щастливки,аз за известно време съм си в Русе и тук Памперса в ЦБА е 27лв големия пакет,да не говорим,че и на 32лв съм намирала в някои детска магазини  #2gunfire

# 531
  • York
В една брошура на Елитис видях, че имат промоция 4 бр при цена 19,63 за Джъмбо пакет до 15.02. Иначе са по 19,99.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 01:17 от ponqkoga

# 532
По улицата зад бензиностанция ОМВ, има няколко склада в посока обръщача на автобусите. На самия обръщач има 3-4 етажна синя сграда, на първия етаж на която също има склад.

Благодаря много  Hug

# 533
  • Варна
Масичка за сервиране гледах в брошурата на Кауфланд за тази седмица - беше около 18лв

# 534
Масичка за сервиране гледах в брошурата на Кауфланд за тази седмица - беше около 18лв

Много благодаря за бързият отговор !!!  bouquet
Още днес ще отида за една. Hug

# 535
Някой да знае къде се премести магазина на Солинген, т.е. Двата щъркела......доскоро беше на кръстовището на Нептун, а сега го няма.....имам предвид домашните потреби....

# 536
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам, някой може ли да ми каже къде мога да намеря черна боя за кожа (за боядисване на кожено яке)?

# 537
  • Deutschland/HE
Някой да знае къде се премести магазина на Солинген, т.е. Двата щъркела......доскоро беше на кръстовището на Нептун, а сега го няма.....имам предвид домашните потреби....

на бул. Сливница, малко над пицария Тоскана

# 538
А в тези складове за играчки продават ли на дребно и има ли плюшени играчки? Simple Smile

# 539
А в тези складове за играчки продават ли на дребно и има ли плюшени играчки? Simple Smile
Да, продават и на дребно!Има плюшки Peace

Общи условия

Активация на акаунт