Къде във Варна- 7

• 87 152
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • York
viliqna82 по ул.Битоля ли да го търся?
Не съм Валя, но ще ти отговоря  Wink
По улица Пирин трябва да го търсиш. Малко след Айсберг ако тръгнеш от страната на Пикадили.

# 556
Лакме можеш да  намериш  в Полихронов/и-  до кино Палас; на ул Преслав 43 и на Ю. Внелин 3А.

# 557
Момичета, от къде да купя качествен пчелен прашец? Praynig
Никой ли не знае? newsm78
На пазара на чаталджа предлагат  пчелен плашец .
Колко е качествен ами  Rolling Eyes немога да знам Laughing

# 558
Къде мога да дам стара микровълнова за нова?

# 559
Даже не съм чувала, че някъде се предлага подобно нещо...

# 560
  • Варна
Момичета къде във Варна се продават продуктите на Лакме за коса и козметични на Артдеко??  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На Артдеко има щендер с продукти в магазина за парфюми и козметика  до Годзила на на  ул. княз Борис(срещу Икономическия техникум). Преди имаше и пв магазина отстрани на църквичкта Св. Никола по княз Борис.

# 561
Даже не съм чувала, че някъде се предлага подобно нещо...
Нямах точно това предвид , а като вариантите за хладилниците - носиш стар, доплащаш някаква сума и си взимаш нов. Нещо такова си мислих, че може да има и за микровълнови печки.

# 562
  • Варна
ReaNora, до колкото си спомням миналото лято имаше подобно нещо организирано в Техномаркет. Там обаче ставаше въпрос само за перални и то на конкретна марка - Аристон. Сега за микровълнова нямам представа, но можеш да разгледаш сайтовете на магазините - обикновено там пишат подобни промоции.

# 563
  • York
Мисля, че магазините за уреди с транспортни дефекти Техно свят изкупуват и ли извозват стари уреди. Не съм много сигурна какво правят. Виждала съм реклама на витрината на магазина, който е срещу гарата.

# 564
За микровълновата - трябва да провериш във всички ТЕХНО. Обикновено еко промоцията е за конкретни модели и дали има точно за МВ

# 565
Благодаря ви момичета  Hug

# 566
  • ВАРНА
От къде мога да си купя дървен,спортен обръч ?

# 567
И аз мин.седмица се интересувах...Четох, че в магазините за спортни стоки трябва да има, но аз така и не проверих. (Не ми се обикаляше в студа). Купих пластмасов за 3 лв от Пикадили. Обръчите имат различна големина, според височината на този, който ще го върти, мисля, че се определя, така че внимавай Wink

# 568
  • ВАРНА
Много благодаря!А в кое Пикадили купи обръча?

# 569
  • Варна
Търся спешно едно моментно лепило "JIP":
http://www.proton-bg.com/Article_Detail.aspx?Article_ID=6802

Не можах да открия по-свястна снимка, но ако някой се сеща къде мога да го намеря, нека свирка! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт