Къде във Варна- 7

• 87 979
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Само докладвам, че рибната борса на пазара е затворена за ремонт!
В мол Варна има намления!По конкретно в спортните магазини и в Tally Weijl.

# 331
Shocked Twisted Evil #Cussing out Е докога все ремонти ще правят на тази борса.....
Да я направят както трябва и да се приключи цялата тази срамна история с тези и ремонти...

# 332
  • Варна
Здравейте момичета.Някой знае ли къде могат да ми поправят бебефона?

# 333
  • Варна
Здравейте пак. Дъщеря ми е луднала по колата Маккуин, ако правилно я пиша. Къде да я открия?

# 334
Shocked Twisted Evil #Cussing out Е докога все ремонти ще правят на тази борса.....
Да я направят както трябва и да се приключи цялата тази срамна история с тези и ремонти...

Миризлива история и течащи гадусти! #Cussing out

# 335
  • Варна
Здравейте пак. Дъщеря ми е луднала по колата Маккуин, ако правилно я пиша. Къде да я открия?
Струва ми се, че видях плюшен Маккуин в Хиполенд в Пфое мол - на стената с плюшените играчки. Дано не бъркам.

# 336
Има го  в Бонжура като метална количка.Може да го има и в Хипо.

# 337
Снощи видях и в Кауфланд че я има  Peace

# 338
  • Варна
Благодаря ВИ момичета Hug

# 339
Момичета,знаете ли някоя добре заредена аптека с билки в района на кино Тракия,лятно тракия или пазара? Търся хмел

# 340
  • Варна
В Той Таун гледах коли от филмчето има и писти  Peace.

# 341
Билкова аптека има зад кръглата банка на Експресбанк. Аптеката се намира в една  къща между блоковете. Няма как да се объркаш или да да не я намериш ако влезеш  от към булеварда между блока и банката. Малко по нагоре се пада, непосредствено след банката е.

# 342
Здравейте, Мами  Wink
Нужна ми е малко комплексна информация относно следното - има ли във Варна някъде нещо като софийското Илиянци? В смисъл място където човек може да намери всичко в изобилие  на прилични цени.
Според мен има едно много жалко умалено подобие.Складовете до Зеленчукова борса!
Има китайско в изобилие  и не само това де.Аз бях преди Коледа там и цените наистина имат разлика .Едно гювече примерно там е 2 лв.,на Колхозния 3лв и нещо ,а в друг магазин 4 и 20лв.
Разлика в цената видях ,но не и в  нещо друго.Има и дрехи и сувенири и голяма част от нещата продаващи се в "магазин за 1 лв",който там обаче са на по- ниска цена. Wink

За жалост трябва да си с гумени ботуши, че разликата с Илиянци се усеща Joy

Kъде се намират точно тия  складове до зел.борса?

# 343
Момичета,знаете ли някоя добре заредена аптека с билки в района на кино Тракия,лятно тракия или пазара? Търся хмел

На гърба на кръглата банка до един пилешки м-н Peace Peace

# 344

На гърба на кръглата банка до един пилешки м-н Peace Peace

Благодаря Denni  и aksi7  Hug

Общи условия

Активация на акаунт