Къде във Варна- 7

• 87 099
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
От къде мога да купя играчки за куклен театър-тези които са като ръкави и се пъха ръката

# 616
  • Варна
Къде във Варна продават бяла техника с транспортни дефекти(съдомиялни, готварски печки, фризери) или втора употреба? Има един магазин на гърба на Спортна зала , а други някой знае ли къде има?

# 617
Къде във Варна продават бяла техника с транспортни дефекти(съдомиялни, готварски печки, фризери) или втора употреба? Има един магазин на гърба на Спортна зала , а други някой знае ли къде има?

Това са адресите на Технохит:
http://technohit.bg/?page_id=5

# 618
  • Варна
От къде мога да купя играчки за куклен театър-тези които са като ръкави и се пъха ръката
В магазинчето за играчки на" 27 ми юли" има разни такива и за ръка и за пръсти(много дребнички).От Метро по новогодишните празници купихме много хубав коплект за театър със стойка и перденце и 4 кукли(принцеса , шут , крокодил и още една .Струваше до 40 лв. Също съм виждала и в магазините на Биг шоп кукли за театър.

# 619
  • Варна
На пазарчето в Младост /това което е до Досев/ има много хубаво магазинче за риба. Винаги е прясна и има голямо разнообразие. А цените са повече от разумни.  Wink

За прясната не знам, но пържената им риба е скъпичка.  Confused

# 620

Във Рая има по 5лв са.Но зависи какви ти трябват .Нашите са Мечо Пух ,Йори,Мини Маус ,Бъкс Бъни и още нещо имаше  Rolling Eyes

# 621

Във Рая има по 5лв са.Но зависи какви ти трябват .Нашите са Мечо Пух ,Йори,Мини Маус ,Бъкс Бъни и още нещо имаше  Rolling Eyes

Благодаря ти! Няма значение какви,синът ми ще се зарадва на всякакви

# 622
Извинете ме,че не съм чела назад и този въпрос може да е задаван.
Къде във Варна мога да намеря обувчуци на Капчица,за детенце на 1 година?
Къде има най-заредени обувчици на Колев и Колев,сега според сайта им трябва да са в разпродажба,аз лично съм купувала от малкия мол,но имаше много малко модели.

# 623
Капчица има в барачката срещу Образцов дом
Колев и Колев в магазина на Габина до бившата Валентина на центъра

# 624
На пазарчето в Младост /това което е до Досев/ има много хубаво магазинче за риба. Винаги е прясна и има голямо разнообразие. А цените са повече от разумни.  Wink

За прясната не знам, но пържената им риба е скъпичка.  Confused

Благодаря ви много!
Малко ми е далечно от Виница, но ако имам път ще се възползвам.
Иначе преди си купувах от Метро, защото знам със сигурност, че ще е прясна,
ама от както се преместихме ми идва далеко  Whistling

# 625
# 626
От къде да купя ножица режеща на зигзаг?

# 627
Голямата кинкалерия на ул."Д-р Пискюлиев", до старата рибна борса, от страната на ЦКБ.

# 628
Голямата кинкалерия на ул."Д-р Пискюлиев", до старата рибна борса, от страната на ЦКБ.
Мерсиии!!!

# 629
Искам да си поръчам да ми ушият олекотени завивки, наичени шалтета, чаршафи от хасе .. Да знаете магазин, където мога да избера плат и където да ми извършат и тези услуги.
В подлеза до гарата чакат ревизия и за момента не предлагат услугата с наичените шалтета

Eто какво търся като резултат:
http://www.komar.de/komar08/htdocs/deu/interieur/int-8-704.php?s … bgnav3=bg-316.gif
http://www.komar.de/komar08/htdocs/deu/interieur/ng-int-8-515.ph … bgnav3=bg-316.gif

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 23:19 от KOTE

Общи условия

Активация на акаунт