ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 359
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
НОЕМИ Shocked Shocked Shocked
Явно ще се наложи,няма да се отърся от този ужас скоро, обадиха ми се от полицията,ще трябва да свидетелствам. Поради тази причина,поради лични съображения си изтривам предния пост. Днес са разпитвали приятеля ми,било е ужасно, обвиняват ни че не сме били спрели по средата на пътя и ЗАЩО не сме го направили. Молете се с мен да открият истинския извършител,че сме го загазили!

# 121
Ох, Барби, как "защо", в такива моменти човек действа импулсивно, няма правилна и грешна реакция  ooooh!
А вие не сте виновни.

# 122
Цвета Цитросепта се дава - по капка на килограм тегло, като сега щом е болна можеш да го даваш три пъти на ден. Заължително го разтваряш в нещо - най-добрият вариант е мляко или сладки сокове. Първ пробвай обаче, за да прецениш дали ти горчи. Дано Миша се оправи бързо. Бих те посъветвала и да й пуснете една посявка на гърлен/носен секрет.
БАРБИ дано нещата се оправят  Peace

# 123
Не знаех, че Цитросепта се дава така.  ooooh! Аз му давах (когато му го давах) по 3 капки.
Манана, ако започна отново, трябва ли да го "захранвам" постепенно или да му давам направо по 13 капки?

Барби,  Hug

# 124
Ех, Барби, не стига този стрес, ама сега и тези разпити ooooh! ooooh! ooooh! Стискам палци всичко да минава бързо, защото това е още по-стресиращо Hug
Ох, натежа ми на душата вече Cry Искам здрави деца поне по месец Praynig

# 125

Уиденка бяхме на Говедарци и Мальовица - направо беше невероятна зимна приказка! Няма още хора, спокойно е, има доста сняг... и хижичка с люта ракийка и боб чорба  Mr. Green (моята представа за романтика)
   Направо да ти завиди човек! Hug
   Чак и боб си сварих! #Crazy

# 126
    Барби,направо не знам какво да кажа,как да те успокоя!
    Супер гадно е това! Confused
    Но в полицията май така процедират.Веднъж,като ми откраднаха чанта с пари и документи,в полицията  ми подхвърляха някакви намеци,че съм едва ли не инсценирала кражбата......Вместо да търсят крадеца ме занимаваха с глупости.И аз бях под доста голям стрес,провалиха ми се пътуванията в чужбина,заради невъзможността да се възстановят откраднатите документи по време на празниците(Коледа).Ужас!
    Никакво сравнение с твоя,но.....Как те разбирам сега!
    Дано нещата се оправят!Страшно е тъпо... Close

# 127
  • София
Ох, Барби, егати и ужасът, но не им се давайте - вие не сте виновни и никой, никой не би могъл да ви тормози за това как би трябвало да постъпите в момент на тотален шок!!! Ама и нашата полиция е пълна с тотални кретени! Вместо да търсят истинския причинител, те се опитват да натрапват психози на случайно попадналите свидетели! Тъпа държава сме, ей!  #Cussing out

Аз съм на Коледна вълна - притежател на нови (невероятни) чаши за уиски, които в момента пробвам  Mr. Green и жива, ухаеща на гора елха.  Flutter Съжалявам само, че има толкова болни януарчета!  Confused Hug Hug Hug Пишете как са децата - ще чакаме подобрението на всяко от тях (то и как да ги изброи човек...  Confused)
Цвет, какво стана с отокът при Габчу?  Thinking

# 128
Леле, Барби, какъв ужас сте преживели.  Shocked  А тези от полицията да си гледат работата. Ти НЕ си виновна. Нормално е да не можеш в този момент да прецениш безпристрастно ситуацията. Силни прегръдки от мен!  Hug  Hug  Hug

Ние сме добре. Аз продължавам да се ровя за информация за дерматитите. Чудя се дали да ходим по дерматолози и алерголози или да продължим само с мазане с различни кремчета.  Thinking

Бързо оздравяване на всички болни януарчета!  Hug

# 129
  • София; Дружбето
Оттока спадна и зараства раничката. Сега се моля да не прифане сопола на Миша Crazy Надавах и всичко кво се сетих и то все горчиво. После ходеше и плюеше. Утре как ще пробутам цитросепта не ми е ясно Crazy
Честити ви придобивки. Ние така го закъсахме, никога не сме били толкова сле финансово ooooh! Дано всичко лошо остане в старата година
Барби Hug няма да им давате да ви насаждат вина. Лесно е да се говори при свършен факт и да се дава акъл

# 130
  • София
...
Честити ви придобивки. Ние така го закъсахме, никога не сме били толкова сле финансово ooooh! Дано всичко лошо остане в старата година
...

Цвет, такива моменти има за всички, но вие сте двама и Милото има занаят - ще изгрее слънце и на вашата улица, сигурна съм! Въпрос на време... (знаеш как познавам...  Blush Mr. Green Mr. Green)

# 131
Благодаря ви много момичета за пожеланията за Дая Hug Hug HugМного сте мили! Hug Hug Hug
Венкова,силно стиснати палци!
Барби,/признавам си не разбрах точно какво се е случило,но подразбрах,че е нещо лошо/Стискам палци да се развият по най-добрия начин нещата Hug Hug Hugи да посрещнете страхотно Коледа и НГ
Цвет, Hugне се отчайвай мила,/ако това може да те успокои/и при нас положението не е никак розово.Да са живи и здрави родителите ни,че без тях сме за никъде.Най-лошото е ,че това безпаричие води след себе си куп неприятности но....ще гледаме да оцелеем някак
На Алек коледното парти е утре.Е,не успях да намеря така мечтания от него"капан с мишки"но.....в БГ няма такова нещо./за деца де/И така ще трябва да се задоволи с камион и самолет.Дано да му хареса,че ако писне насред тържеството или пък да реши,че Дядо Коледа е объркал подаръците GrinningДано няма ексцесии.
На всички болнички бързо оздравяване пожелавам Hug

# 132
   Цвета,що не разпечатате малко обяви за дейността на твоя Вики?Знаеш ли колко нови блокове има тук около нас?И мисля,че апартаментите вече се предават на купувачите..... Thinking Можете да се сдобиете с много клиенти!  Hug

# 133
  • София, Лагера
Барби, тази нощ те мислих...  Confused
Мила, не се тревожи от следствието! Аз съм била разпитвана неведнъж, давала съм показания и не е страшно (даже е забавно). Имай предвид, че със свидетели полицаите не се държат като със заподозряни  Wink. Ти самата знаеш, че не сте виновни и никой не може да ти/ви вмени вина.
Стискай зъби, и това ще мине! Знаеш, че го правиш за добро, да излезе истината!  Hug
(пиша ти на лични)

# 134
  • София, Лагера

Уиденка бяхме на Говедарци и Мальовица - направо беше невероятна зимна приказка! Няма още хора, спокойно е, има доста сняг... и хижичка с люта ракийка и боб чорба  Mr. Green (моята представа за романтика)
  Направо да ти завиди човек! Hug
   Чак и боб си сварих! #Crazy
ха ха ха ха направо ти се възхищавам на ентусиазма, Селма!  Hug

А за другото, аз мисля, че това си е част от работата на полицаите. Иначе всички ще се пробват да ги лъжат... Важно е да не се потискаш от поведението им, да отговаряш спокойно и нещата минават.

ЦветаHug

Общи условия

Активация на акаунт