ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 364
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мацки добре, че сте вие да си разпусна малко душата с вас Hug Hug Hug
Анджи   love001
Ноеми Hug
Ехо 82 какво те притеснява за дерматита? Какви са обривите и с какво мажеш,казвай да помагам с нещо. Рая е с атопичен  дерматит и в къщи е претрупано с мазила, но лекуваме с хомеопатия и да чукна на дърво отдавна не са се появявали обриви.
Цвет ха дано на коледната баничка ти се падне  паричката   Wink Дано бързо излезете от това затруднение. Hug
Ин в Метро има лунен пясък в задоволителни количества Wink.

# 136
  Ехо,и Алекс е с атопичен дерматит.Основно внимаваме да не хапва от храните,които го засилват:кисело,сладко,шоколад,много подправки.....А за по-силни възпаления имаме кремче Локоид.
  Освен това кожата постоянно трябва да се поддържа овлажнена.Мажем цялото му телце всеки ден след банята с мляко за тяло  Ексомега,на А-дерма. Peace

# 137
При нас вали сняг, тихо и кротко. А това рядко се случва  Grinning
Не се въздържах да споделя това с вас  Hug

# 138
  • София
Цвета, ако това ще те успокои и ние сме на ръба на изпадането от планетата...Няма да празнуваме РД на Дани...тортата ще му я правя аз. Повече няма какво да добавя, мисля това изяснява тежестта на положението. Стискаме зъби, защото няма друг вариант просто.  ooooh!
Барби, само спокойно, няма да им се давате. Вие не сте виновни, така че нямат право. Не се поддавай! Hug

# 139
  • София; Дружбето
  Цвета,що не разпечатате малко обяви за дейността на твоя Вики?Знаеш ли колко нови блокове има тук около нас?И мисля,че апартаментите вече се предават на купувачите..... Thinking Можете да се сдобиете с много клиенти!  Hug
Joy да ми виснат и данъчни на главата - мерси Mr. Green Той има 2 поръчки в момента ама няма кой да му ги плати, а вече ги приключва. Е, ние похарчихме парите отдавна за тях, надявам се някой нов клиент да се поЯви Grinning
Миша е провесила един красив сопол, едвам я навих да изпие цитросепта. Ма много гадно това, как успявате да го пробутате newsm78

Явно финансовата криза ни е погнала повечето. Ние сме на боб и леща, които привърпват, а вчера след като купих цитрото се оказа, че няма за хляб ooooh! е никога не сме били така

# 140
  • София
Цвет, картофи и ориз са другите неща от категорията... Crazy А сте с бебе...като се сетя как са разходите памперси/пюрета/адапте...и лошо ми става.

# 141
Мили момичета,

Влизам за да ви пратя виртуално гуш  Hug Hug Hug и много положителна енергия, за да преодолеете споходилите ви трудности - финансови, здравословни и всякакви!

Нали на Коледа се случват чудеса - вярвайте го,  всичко ще бъде наред! Пожелавам ви го от все сърце!  Hug Hug Hug

# 142
Цвет  Hug Знам какво ви е. Ние минахме през подобен период, когато се роди Ники. Беше ужасна криза. Никога няма да забравя тези дни, в които сме оставали без пари и за хляб, а майка ми и свекърва ми незнайно как заделяха по някой лев, за да има за мляко на Ники.
Всичко ще премине!

# 143
  • София
Че е криза - криза е, но Цветке, дай да помагаме! Дай сметка на тези от нас, които макар и с малко, са във възможност да помогнат...

По 10 лв да пратим, все ще огрееш най-належащите нужди на децата...  Hug Освен мен и Лилита, с която го обсъдихме по телефона, друг би ли помогнал?

Клемс, аз искам домашна торта!  Crossing Arms Вместо цветя за майката, ще нося бутилка, а за детето - изненада.  Flutter Поканена ли съм?  Flutter

# 144
Че е криза - криза е, но Цветке, дай да помагаме! Дай сметка на тези от нас, които макар и с малко, са във възможност да помогнат...

По 10 лв да пратим, все ще огрееш най-належащите нужди на децата...  Hug Освен мен и Лилита, с която го обсъдихме по телефона, друг би ли помогнал?

Клемс, аз искам домашна торта!  Crossing Arms Вместо цветя за майката, ще нося бутилка, а за детето - изненада.  Flutter Поканена ли съм?  Flutter

И аз съм насреща!!!  Hug

# 145
  • София; Дружбето
Ааааа, не ми е удобно, аз не затва се оплаква, просто няма на кой друг Crazy Габи е само на кърма, така че той не ми е хич проблем. А и ония 70 лв от социалните ако не днес то в понеделник ще се появят в сметката Grinning
Клемс, аз след като миналата година дадох 60 лв за торта, която не харесах на вкус, тази година мисля и нашата да е домашна и да с еправя на кулинар Grinning

# 146
  • София
Ааааа, не ми е удобно, аз не затва се оплаква, просто няма на кой друг Crazy ..

Давай сметката, ма - срамежливите вече ме питат на ЛС!!!  Crossing Arms

# 147
Цветке щом го предлагаме значи са ти нужни. Давай сметката, пък и не очаквай чудеса.............няма да забогатееш от това, а и ние няма да обеднееме. Ако толкова много ти се видят...............децата винаги имат нужда от нещо.
Клемс и аз мога да ям торта...........даже мога и да донеса такава. Мога още и от на Борислав домашното винце да донеса, па и някое мезенце да се намери Simple Smile М? Ко ша кайш?

# 148
  • София
Цветке щом го предлагаме значи са ти нужни. Давай сметката, пък и не очаквай чудеса.............няма да забогатееш от това, а и ние няма да обеднееме. Ако толкова много ти се видят...............децата винаги имат нужда от нещо.
...

... пък и ние без друго спестихме от подаръци за Габчу...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега ще му пратим тези пари.  Hug

# 149
  • София; Дружбето
 Joy Знам, че сте златни, но не ми е удобно. Ако ептем преритаме ще си кажа
Ай, дайте друга тема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт