ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 423
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
 Shocked Шокирана съм.......Наистина пожелавам да се запазят добрия тон и добрите взаимоотношения!... Както и оптимизма, който звучи от думите ти.

Ели, дано таткото на Ева се осъзнае, заради нея, а що се отнася до теб- май ти е направил услуга, поне знаеш, че разчиташ само на себе си!

Hug

# 571
честита нова година мили момичета!!!Нека донесе по много кой от каквото има нужда-здраве,любов,хармония.бебета,късмет,пари........
честит рожден ден на всички сладки дечица които без да искам съм пропуснала.От сърце пожелавам да са здрави и усмихнати!
за мамите:  bouquet  bouquet  bouquet
честит имен ден и на Веско на Ман!Да е здрав и безгрижен!Да бъде Благословен!
Ели, Hug Hug HugТова е ужасно,а  двете с детенце сте толкова сладки !
Ив, Hug
Пожелавам на всички ви скоро да намерите истинското щастие!

# 572
  • София
Честита 3-та годинка на Дара, Рая и Йоан!

Нека майките им изпият милиони литри шампанско от родителска радост и гордост! (Не непременно наведнъж и само днес  Mr. Green Joy)

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 08:14 от ivonska

# 573
Добро утро мили момичета!!! Ето, че дойде и моят ред да почерпя за три годишната си дъщеря!!!  Hug

Честит рожден ден на Рая, Йоан и Симеон!!! Да са живи и здрави, усмихнати и жизнерадостни!!!

Честит Рожден ден и на всички сладурковци, които съм пропуснала!!!  Hug

Честита Нова Година на всички!!! Да ни донесе много здраве, успехи и радости!!!  Hug
Нали знаете, че ви обичам...

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 10:04 от Setakap

# 574
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан
Нека бъдат здрави и безгрижни, а на майките им наздраве и весел празник  Hug Hug Hug

Мимка, Тоти е разкошен  Heart Eyes

# 575
Абе Ив, Киро е неотлъчно до теб и детето, ...
...

Е, Сту, то се не знае до кога...

Надявам се за толкова дълго,  колото ти е нужно  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 576
Честита Нова Година на всички!!! Нека бъде по-добра, по-здрава и по-късметлийска!!!  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан! Растете здрави и щастливи деца за родости гордост на всички около вас
  Hug

# 577
  Честит Рожден Ден на Дара,Рая,Йоан и Симеон!Нека живеят в прекрасен,изпълнен с любов и красота свят!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
  • Русе
Честит Рожден Ден на Дара,Йоан,Симеон и Рая! 

Норче, Ив  Hug
Случващото се с вас далеч не ме успокоява, но поне ми дава да разбера, че не само в моето семейство появата на детето промени отношенията със съпруга ми. Ако Дени не беше толкова своенравна, като че ли и ние щяхме по-често да намираме общ език. В старанието си да не й се караме непрекъснато, накрая си го изкарваме един на друг  Rolling Eyes Но, хайде, стига по темата!
Какво става с Цвета и Габи?
Наздраве за рождениците   bouquet

# 579
 Честит рожден ден на Дара, Рая, Йоан и Симеон!  Hug Да растат здрави и щастливи деца! Весел празник и прегръдки на майките  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 580
  • София
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан! Растете здрави, волни, безгрижни и много щастливи за радост на родителите ви! От сърце ви желая да бъдете усмихнати и да черпите с пълни шепи от живота!

Момичета, знам, че липсата на баща не може да се сравни с липсата на друг член от семейството, но знам, че когато детето расте обичано, в края на крайщата, когато теглиш чертата, се оказва, че най-загубил е този, който е странил от детето. Прегръщам ви силно. Не мога да ви уверя в друго, освен в това, че тук имаме едно своеобразно вирутално семейство с много реални приятелства, на които винаги можете да разчитате в случай на нужда (от приятел, от подкрепа,  от съвет, от пари, от компания за вино...)

# 581
На Дара, Рая и Йоан - честит рожден ден! Да бъдат красиви, щастливи, обичани, проспериращи и недостижими!!!

# 582
  • София
Честит празник на Дара, Рая и Йоан! Безгрижно детство и много усмивки, деца! А на майките - наздраве!!!

# 583

Чакат утрешния ден евентуално да тръгнат по собствено желание.
    Не се знае,обаче,дали ще стане......

# 584
  • Русе

Чакат утрешния ден евентуално да тръгнат по собствено желание.
    Не се знае,обаче,дали ще стане......
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт