ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 424
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Честит рожден ден на Емма, Тоти и Алекс! Нека са красиви, щастливи и слънчеви деца!!! Да радват родителите си, да ги карат много да се гордеят с тях!!!   bouquet   bouquet    bouquet
За пореден път днес се убедих колко правилно решение съм взела, като съм напуснала бащата на Евангелина. Не съм предполагала, че няма да се обади на детето си за рождения му ден, да му купи подарък, да го прегърне... Бях свикнала на пренебрежението му към мен, но към детето не мога да го простя, преживея и приема...
Извинявам се, че се изсипах, но ми е много болно.

# 556
Сърдечно Ви благодаря за пожеланията.Страшно много ме трогнахте,благодаря.Ето виртуална почерпка с днешното ми меню(тортата ще е с Том и Джери).Надявам се да няма бременни,че не съм влизала доста време в темите и не знам как стоят нещата Simple Smile

Честит Рожден Ден и на Емма и Алекс.Да са живи и здрави деца,Господ да ги закриля и да растат щастливи и палави малчугани.

Ели,много съжалявам,че се налага да посрещнеш така рожденния ден на Ева.Сължалявам,че си попаднала на такъв мъж.Животът е пред теб и си прекалено млада,за да навеждаш глава и да се примиряваш.Поздравления за смелото решение,което си взела.Това е най-трудната стъпка,а щастието ти тепърва предстои-сигурна съм.

# 557
Мими аз го напуснах февруари месец, тоест скоро ще стане 1 година. Свикнах, по-добре ми е така, но ме учудва неприятно как реагира и как се държи с Ева. Вярна ще излезе приказката, че един мъж като се разведе (още не сме, но и това ще стане) с жена си, се развежда и с децата си. Това ми тежи.

# 558
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА, ТОШКО И АЛЕКС!Много здраве и щастливо детство!

Наздраве, момичета!
Ели, от опит ..../никой от роднините на Борислав не подарява подаръци на Митко,дори и не му честитят празниците/ ако не очакваш нищо, няма как и да се разочароваш. Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 18:05 от lyllyta

# 559
Лили то там е работата - че роднините му се държат чудесно с нас, свекърва ми гледа Ева, с всички сме в чудесни отношения. Баща й обаче тотално се е чалнал. Стигна до там да ми каже - "дай ми парите, които моите роднини дадоха на Ева за Коледа и за рождения ден"!
Незнаех за вас  Hug

# 560
Честит рожден ден на Емма, Тошко и Алекс и всички малчугани, които пропуснах  Hug Hug Hug Нека бъдат здрави и весели деца

Мацки, честита Нова година  Hug Нека тя бъде по-добра от предходната и да имаме много поводи за радост и запивки  Mr. Green
Ние се върнахме от Банско преди малко и отивам да ви чета  Heart Eyes

# 561
  • София
Ели, голямо гуш от мен! Hug Heart Eyes

# 562
Едва сега успявам да стигна до комюпютър!

Мили момичета,

толкова ме трогнахте с пожеланията си за моето вече пораснало момченце! Благодаря ви от все сърце!!!!

За нашето астрално близначе Евка, за днешните рожденници Алекс, Емма и Тошко : ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Бъдете щастливи, палави, винаги усмихнати и радвайте близките си!

Искаам да ви честитя и НОВАТА ГОДИНА! Нека тя донесе на всички, това за което си мечтаят, но най-вече здраве!

Мила Ели - за теб много  Hug! Знам че е изтъркано, но някой беше казал - по-добре сама, отколкото зле придружена. Целувки за красивата Ева!

Селма, не мога да не споделя с теб - реших тортата на Мони да си я правя аз и се спрях на твоя шоколадов чийз кейк. Вкусът е наистина божествен. Благодаря ти, че споделяш твоите прекрасни рецепти. Външният вид на тортата беше далеч от нещо изключително, но ще тренирам - ако мога ще кача и снимки!

Лека нощ и целувки за всичик дечица!

# 563
  • София
Момичета, честити да са ви Евка, Мони, Емма, Тош, Алекс и Новата 2010 Година!  Joy Hug Heart Eyes

Ние се завърнахме от Нишка баня, Сърбия, където заедно със семейството Викс и Милуш (мама на двама и прилежащ татко Mr. Green) взехме най-доброто от възможното, когато празнуваш на ресторант (!!!) с ДВЕ тригодишни хлапета!  Crazy Tired Но оцеляхме, а и те!  Mr. Green

Ели, чуй сега старата вещица Ивонсссска (и записвай, сериозно  Naughty): някой ден ти ще имаш важна роля в социалния и/или политически живот - на тази страна и/или на Съюза. Това, което ти причинява болка сега, някой ден ще бъде незначително. До този ден има време... И не, не ми е толкова лесно, защото съм отстрани...  Wink

Време е да си призная официално, че също живея вече без бащата на детето си.  bowuu Очевидно любовта е сляпа и когато приоритетите се преподредят, се случва неизбежното. Киро е всеки ден с нас, бяхме заедно в Сърбия, но това не променя ужасното недоразумение, което се оказа изчерпаната ми надежда за семейство...  Tired Тетака, животът продължава и... все по-хубав става!  Flutter

Айде, наздраве и да припомним: "НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 564
Ивонска  Hug Hug Hug Желая ти щастие, там където ще те заведе пътя пред теб!

# 565
Абе Ив, Киро е неотлъчно до теб и детето, а на Ева татко и се държи като пубер и то към детето си, а неадекватното поведение спрямо децата ни е доста по-болезнено от това към нас  Wink
Ели, дано се осъзнае този мискинин ooooh! ooooh! ooooh!

# 566
  • София
Абе Ив, Киро е неотлъчно до теб и детето, ...
...

Е, Сту, то се не знае до кога...

# 567
  • София
ЧЕСТИТО НА ЕММА, АЛЕКС И ТОШКО! Да растат здрави, весели и палави деца!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 г.
Дано донесе много радост в домовете ви и бъде по-добра от старата.

# 568
Благодаря ви за милите думи, момичета  Hug
Ив дано запазите добрия тон и отношението на таткото на Шош към него и теб никога не се промени  Hug

# 569
Леле,Ив,не знаех и за вас с Кире,много съм ненаясно с материала.И на двете с Ели ще ви кажа,че сте достатъчно силно,красиви,интелигентни и амбициозни,за да се справите сами и да продължите напред.Много ссилно ви прегръщам и двете.

Ето ви малко снимки от РД на Тоти http://www.facebook.com/album.php?aid=2042689&id=1534714350&l=c6ef624f88

Общи условия

Активация на акаунт