ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 339
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Мими и Ния! Бъдете здрави, палави и много щастливи!

Саше, Цвети НАЗДРАВЕ от сутринта! Днес ви е разрешено.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 11:12 от lyllyta

# 631
Сту, а какво стана с коклюша? Всичко отмина ли вече?

Ами не - имунитетът и е сринат буквално и сега все едно е на 2 години - така боледува. Например в последните 2 месеца боледува 8 пъти, от които 5 с Т. Кашлица още има....Надявам се за 1-ви клас да е с по-добър имунитет  Praynig

Още нещо щях да пиша ама забравих.  Blush

Mr. Green

# 632
Честит рожден ден на Ния и Мими! Желая ви здраве, много приятели, много късмет и хиляди поводи за усмивки!

Цвета, добре сте дошли! Бързо забравяне на всички неприятности, а лекар и болници да не виждате, освен профилактично.  Hug
Ако имаш нужда от нещо, само кажи!

# 633
Честит рожден ден на Мими и Ния!  newsm59 Желая ви здраве и много весели игри!

Цвета, добре дошли! Стискам палци Габи бързо да преодолее неприятните впечатления и повече да не стъпва в болница! Hug

Ели, Барби, Ивонска,  Hug  Hug  Hug  . Искрено се възхищавам на смелостта ви!   bouquet

# 634
elica_2007,сподели малко,как ти върви работата?Спомням си,че нещо беше леко притеснена в началото.Сега чувстваш ли се по-сигурна? Simple Smile

# 635
Селма сега се чувствам много добре, даже през ваканцията ми липсва работата свикнах вече много с децата,въпреки че някой от тях са изключително палави и ме нервът понякога.Дразнят ме понякога някой родители, които правят фасони без да са прави,но аз засега конкретен сблъсък не съм имала с никой.Вчера даже имах един екстремен случай- две деца при разминаването им понеже се бяха затичали си удариха главите, и бяха с цицини,направо така ме притесниха,че бях да припадна, дойдоха родителите на едното да го вземат и очаквах мен да изкарат виновна,но нищо не казаха.Иначе като цяло свикнах с работата и засега ми харесва много, и разбрах че за тази професия ти трябват здрави нерви и търпение,дано да имам и аз занапред.Немного ме дразни едно нещо и това е една колежка,която е голяма подмазвачка,виси само при директорката и въпреки,че е учител както всички останали,си придава важност и командва постоя но,мен още не ме е изкомандвала,но ако опита мисля да не я търпя,дори и с риск да си загуба работата. :arms:
И накрая да се похваля,че този месец очаквам повишение в работата на длъжността ми и на заплатата Flutter Grinning

# 636
  Да..Елика....Всяка работа има свои нюанси... Rolling Eyes
  Най-важното е ,че си я обичаш,а значи останалото ще успееш да закараш на втори план(колежките-подмазвачки,родителите с фасони и т.н..)
  Ако се случва нещо с децата,гледай да го съобщаваш на родителите още преди да са видяли цицините или друго.Ако се забавиш с обясненията,може да го трактоват не в твоята полза. Wink

# 637
Честит рожден ден на сладката Мими, на Ния и на Алек   bouquet
Нека растат здрави, палави и много, много усмихнати деца.

Саше, Мони, Цвети наздраве за здравето на малките сладури   bouquet

# 638
  • София, Лагера
Цвето, ай добре дошла! Дано това ви е последното боледуване! Hug

Честит рожден ден на Ния и Мими!

Аз преди малко идвам на работа... 4 (четири) часа пътувам от нас до детската градина. В нормални дни с обикновен трафик това става за 40 мин, нощем - за около 10... Няма да ви казвам в какво настроение съм...  Twisted Evil

Влизам само да ви поздравя, ще ви чета довечера, че такава приятна изненада ме блъсна от първия работен ден, че... баси!  ooooh!

К'ва де ?

Че ще съкращаваме Португалския офис... познайте на кого се пада честта да го съобщи, а и да извърши самите прекратявания на договорите...  Crossing Arms

# 639

Че ще съкращаваме Португалския офис... познайте на кого се пада честта да го съобщи, а и да извърши самите прекратявания на договорите...  Crossing Arms
      Confused Confused Confused

Мони,честит рожденик и на теб! newsm67 newsm67 newsm67

# 640
Честита нова година на всички. Здраве и късмет желая.

Честит празник на всички малки рожденници, които празнуваха тези дни. Благодаря за пожеланията за Алекс.  Simple Smile

Честит рожден ден на Ния и Мими. Да сте здравички, обичани, палави и щастливи. Наздраве на Цвети и Саша.  bouquet

# 641
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За много години момичета  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много здрави вие и семействата ви дълги години, много щастливи и любопитни към себе си и светът  bouquet Grinning Grinning Пожелавам си 2010 да е началото на най-успешните ни години Wink Grinning Grinning

Честито на всички рожденници,които съм изпуснала, Честито на днешните 3-годишни тинейджърки Мими и Ния, Честито и на тези,които евентуално ще изпусна, /знам,че ще ме разберете, нета вече ми е лукс, с две малки деца,силно бременна, и къща,която трябва да се подготви за номер 3 Crazy Crazy Crazy/  Желая на малките-големи човечета,които толкова много обичаме, да са много,ама наистина много здрави, да имат най-хубавото детство, и да ни научат да бъдем най-добрите родители и хора до тях  bouquet  bouquet  bouquet

Цвета,радвам се,че вече не сте в болницата Hug Hug

Ели и Ив - нали ще ни разказвате,когато си хванете нови,готини и секси гаджета,нали,нали,нали Hug Hug Grinning Grinning Не за друго,ама влизате във филма "Сексът и градът", а ние,сме  във филма " Отчаяни съпруги" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Горе главата момичета, животът е прекрасен, никой мъж не заслужава да се пропиете заради тях Hug Wink Grinning

# 642
  • София
ЧНГ и от мен! Здраве, здраве и добри поводи за наздраве на всички!    bouquet
Мили момичета, благодаря за поздравите, които получих!     bouquet Hug   bouquet
Честитя, макар и с леко закъснение, на Ева на eleonora, Мони на vessinka, Тоти на Мимито, Емма на brumbulina, Алекс на Ин@, Яни на meli_80, Дара на  Setakap, Рая на  barbi, Йоан на Elina! /Дано не пропускам някой/ Честит рожден ден и на Ния и Алек днес!  
Желая на всички ви здраве и много късмет!

Почерпката е от мен днес:  Wink

# 643
И накрая да се похваля,че този месец очаквам повишение в работата на длъжността ми и на заплатата Flutter Grinning

Дай Боже всекиму!  Честито и успех! Hug

Честит Рожден ден на Мими и на Ния!  newsm59

Мерка, вясвай се по-често, де Simple Smile

Имам ужасен нет тия дни  Crossing Arms

# 644
  • Пловдив
Честит рожден ден на Алек, Мими и Ния!
Цвета,дано беше за последно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт