ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 343
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Ауууууууу, цял ден нямам форум  Tired

Момичета, благодаря ви за окуражителните думи. Аз, въпреки че скоро ще стане година, още имам чуството, че се гледам някак отстрани и че все едно пиша и споделям за някой друг, не за мен. Рядко изпадам в такива размисли, просто тези празници ме сдухаха, ще прощавате, че и вас натоварих  Blush

Много се радвам за Цветка и Габчо. Дано й се оправи и на нея форума и да сподели как са дечицата. Hug

# 616
Ей Цвет, страхотна новина. Каква всъщност му беше диагнозата на Габи? Може и да е коментирано, ама аз да съм пропуснала Thinking

Влизам само да ви поздравя, ще ви чета довечера, че такава приятна изненада ме блъсна от първия работен ден, че... баси!  ooooh!

К'ва де ?

# 617
Много се радвам за Габи и Цвета!  Hug

# 618
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден на Мария и Ния! Да растат здрави, безгрижни и много щастливи! Саше, Цвети - честит празник момичета!  Heart Eyes Hug  bouquet

Адашката да не се крие, а да почне по-често да докладва как са!  Naughty

Цвета, горещо ти препоръчвам да посетите д-р Куфарджиева. Тя е светило в областта на пулмологията и преди година прегледите при нея бяха по 25 лева, но после чух, че приемала и по ЗК. Непременно заведи Габи при нея! Можеш да потърсиш инфо в нета за нея, приема в една клиника до Първа английска на Дондуков (зад Заимов, удобно ти е) и ако не намериш контакти, довечера ще се разровя в къщи да ти пратя.

Не разчитай само на педиатърката ви, с добро наблюдение и мнение от специалист и с малко повече късмет (а вярвам, че Габи има много такъв и всички много се молим за него), няма повече да припарите до болница!  Simple Smile

# 619
Честит рожден ден на Мария и Ния! Да сте живи, здрави, щастливи и да се радвате на много сбъднати мечти.

# 620
  • Варна
Цвета, радвам се, че вече сте си в къщи. Аз не съм чела назад (уча за изпити), но като прочетах коментара на Ним за Куфарджиева, предполагам че бронхоспазъм или нещо от сорта е. Наистина тази докторка е много добра. Доста дечица от темата с недоносените са нейни пациенти. Ако трябват координати, момичетата там ще дадат (много са отзивчиви).
Ели, нормално е покрай празници да те връхлитат такива емоции. Но пък, аз съм убедена, че ще си намериш по-достоен човек. Не зная защо, но съм забелязала, че някои мъже ги е страх и бягат от силни, самостоятелни жени.
Да са живи и здрави днешните рожденнички! Весел празник им желая!

# 621
  Честит рожден ден на Мими и Ния!ДА растат много щастливи! newsm51 smile3525 newsm51
  Саше,честита рожденичка!Появявай се по-често!Липсваш ни! Hug
  Цветомир@,честито и на теб,мила!Ти пък съвсем си изчезнала!Чакаме да се включиш и да споделиш,как сте! Hug

# 622
  Цветка,пиши ни,как сте се измъкнали от болницата?Пуснаха ли ви?Избягахте ли?
  Как се чувства Габчо?Какво прави Мишето?

# 623
Честит рожден ден на Мими и Ния Нека са много здрави и весели  Hug Hug Hug

Цвета, аз водих Бишето при Куфарджиева и минахме по ЗК, така че заставам зад думите на Ним. Невероятен специалист е  Peace Искай си направление от педката и го заведи, защото може да си спестите подобни неприятн и моменти  Peace

# 624
Честит рожден ден на порастналите госпожички Ния и Мими   bouquet  bouquet  bouquet
Сту, а какво стана с коклюша? Всичко отмина ли вече?

# 625
  • София; Дружбето
Такааа, първо честита 2010. Дано тя донесе на всички ни здраве и щастие и само хубави моменти
Честито на всички минали рожденници Hug

домА сме си най-накрая. Пуснаха ни, но още 3 дена ще правя инхалации. Трябва много да го пазя от контакти та Миша ясла скоро няма да види, освен ако не ни заплашат с отписване Crazy Бронхеолит беше диагнозата, при него всичко шяло да слиза надолу направо, докато не заякне имунитета. Тая специалистка ще я преслушам, само да вляза в час. Габриел само олаче, много го наплашиха в боолницата. Не искаха да му сложат абокат (или както там се пише) и сега е едно наплашено бебе. Плаче от всички и ако не го гушкам истерясва. Надявам се скоро да го преодолее, а беше такова кротко дете Crossing Arms Нема се отплесвам. Дано всичко остране в старата година, че ттова посрещане на 2010 ще го помня цял живот - аз и две 17 годишни циганетки на терасата Mr. Green

Още нещо щях да пиша ама забравих.  Blush

# 626
Честито на Мими и Ния!

ние между 2 -те деца се преместихме в нов дом.  Crazy  hahaha Наистина е изпитание. ..особено за мен, каквато съм кибритлийка и тъпрението не ми е най-силната страна.  Tired
   Нали!
   Знаеш за какво говоря! Wink  Laughing
Мдам, все още не мога да преживея, че дивана е на срещуположната, желана от мен стена и няма как да се премести заради цвета на стените. Почти всяка вечер  обяснявам какво ще променя при следващия ремонт (ние живеем в къщата 1.5 година)   hahaha и на любимия почва лекинко да му призлява.  Mr. Green
Цвет, радвам се, че сте си вкъщи. Дано всички несгоди останат в старата година.

# 627
Честит Рожден Ден на Мими и Ния!!!! Да растат живи и здрави!!!

Цвети, добре дошли!!!  Hug

# 628
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И МИМИ!!!!

Щастливо детство им желая!

Цвета, добре дошла у дома! Нека всички неприятности останат зад гърба ви, Миша и Габи да растат здрави и послушни и много да ви радват!  Hug Hug Hug

# 629
Цвета добре дошли,дано повече не ви се налага да ходите по болници.Ние също сме боледували от бронхиолит когато Иван беше на 1 месец и половина,беше и той много наплашен от инжекциите,на нас също не ни сложиха абокат че се слагало само на деца по-големи от 4 месеца.Наистина сега трябва да го пазиш много,че ще е много уязвим,ние след това боледуване в продължение на една година после бяхме болни по 2 пъти в месеца задължително,имунитета ни беше сринат напълно,добре обаче че вече преминахме този гаден период.
Честит рожден ден на днешните рожденици и на всички които съм пропуснала предните дни newsm59  Честит празник и на майките им  Hug

Общи условия

Активация на акаунт