ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 327
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  Не,не съм подвеждала никой! Naughty
  Тогава само шеговито довърших пожеланията на Тани....

# 676
  • София
А сега? Grinning

# 677
 Не,не съм подвеждала никой! Naughty
  Тогава само шеговито довърших пожеланията на Тани....
А сега  Rolling Eyes

И Ева беше така, обаче забелязвам голяма промяна може би от месец насам. Не мога да я позная. "Добре мамо, обещавам, не ми се сърди, аз ще слушам" са най-често употребяваните думички в речника й.  Simple Smile
Вчера оповести че: "децата и големите хора не трябва да умират"  Shocked Все ми говори как бебето (куклата й)  няма да умре, защото ще го занесе на доктор и той ще го излекува. Опитвам се да разбера откъде й хрумват тия размисли за смъртта и умирането, обаче не ми казва нищо повече.

# 678
Дали държанието му не идва от предусещането,че след известно време,живот и здраве, в къщата ни се кани да се появи още едно бебе..... Thinking  Blush

Ако е реалност би могло да е причина това, ама ако не е, няма как да е Simple Smile

Ели, те всичко попиват, някой някъде е казал нещо по повод смъртта и тя си прави интерпретации  Grinning

# 679
Селма, децата ни са още в бебешкия пубертет, някои започват и да излизат от него  Praynig .Няма как да предусеща появата на нов член на семейството, дето се вика още дори коремче нямаш (ако е реалност).  Wink

Ели сутрин си я обличам полуспяща, иначе няма шанс да се облече сама. Мрънкането, че още й се спи е ежедневие.

# 680
  • София, Лагера
Селма, брееееееееееееее  Wink Peace Ще казваш ли нещо, или само ще държиш другарките в напрежение?  Crazy

# 681
  • София, Лагера
Елица, честито ти повишение!!!  :hug

Мацки, аз да споделя нещо... обърках си мислите тези дни. Преди 2 дни през една професионална мрежа, в която съм се записала, ме контактна един американец и каза, че иска да говорим по работа. Казах му да ми звънне вечерта (на него му е ок заради часовата разлика) и той се обади. Направи ми странно предложение - търсят си ЧР Директор за офиса в България. Фирмата им е в същия бранш като тези, в които работя последните 10 години. Т.е. като работа ще ми бъде познато... и понеже светът е малък, вчера докато висях в шиб**те задръствания на 4 коли разстояние от Ива и си говорихме... та й споделих. Тя пък се сети за нейна позната, която работи във фирмата и ме свърза с нея. Поговорихме си с девойката, разказа ми много неща, само хубави.
И сега се чудя какво да правя...  Rolling Eyes

# 682
Селма, брееееееееееееее  Wink Peace Ще казваш ли нещо, или само ще държиш другарките в напрежение?  Crazy

Това ми прозвуча като айде признавай им най-накрая Thinking

# 683
Мацки, аз да споделя нещо... обърках си мислите тези дни. Преди 2 дни през една професионална мрежа, в която съм се записала, ме контактна един американец и каза, че иска да говорим по работа. Казах му да ми звънне вечерта (на него му е ок заради часовата разлика) и той се обади. Направи ми странно предложение - търсят си ЧР Директор за офиса в България. Фирмата им е в същия бранш като тези, в които работя последните 10 години. Т.е. като работа ще ми бъде познато... и понеже светът е малък, вчера докато висях в шиб**те задръствания на 4 коли разстояние от Ива и си говорихме... та й споделих. Тя пък се сети за нейна позната, която работи във фирмата и ме свърза с нея. Поговорихме си с девойката, разказа ми много неща, само хубави.

Ти си авантюрист, ма жено  Heart Eyes Със сигурност сама знаеш какво ще направиш.

# 684
  • София, Лагера

Ти си авантюрист, ма жено  Heart Eyes Със сигурност сама знаеш какво ще направиш.
Абе верно съм авантюрист, ама кога ли ще си счупя главата от толкоз авантюри...  Rolling Eyes Mr. Green

# 685
Ноеми, ловците на глави не спят Simple Smile
Няма как да знаеш какво е там преди да започнеш работа, но ако имаш нужда от промяна - защо не  Grinning
Обмисли нещата, виж каква финансова сигурност ти предлагат двете места, сегашното и новото. Аз бих заложила на това.

# 686
  • София
Ноеми, звучи много обещаващо.  Peace
Селма, разкрита си. Честито и лека бременност!  Hug Пожелавам ти Алекс скоро да стана едно послушно голямо братче! Simple Smile

# 687
Селмаааааааа, честито и стискам палци за безпроблемни и приятни оставащи месеци до юли  Hug Hug Hug

# 688
Селма това ми прилича на типичният бебешки пубертет  Wink Явно Алекс се опитва да каже, че е самостоятелно човече и че не може мама да му налага правила. След известно време ще установи, че правилата все пак се спазват  Wink Всички деца минават през този период - едни по-рано, други по-късно, но след това се очовечват поне за малко  Mr. Green
Та сега има ли бебе, или няма бебе  newsm78 Аз залагам на има  Mr. Green
Ноеми, послушай вътрешният ти глас какво казва  Peace Според последната книга, която чета, случайностите никога не идват просто така, винаги има скрит смисъл, който трябва сами да разберем.

# 689
  • София, Лагера
Ох, мерси, мацки, за подкрепата. Аз миналия април имах страхотно предложение (пак от хед хънтъри), но отказах заради бебето.
Онзи ден казах на американеца за семейните планове, но това не го отказа...
а бебето... си е Божа работа...

Ай да досподеля, като съм тръгнала... имах спонтанен аборт ноември... вкиснах се, естествено, но ми мина.  Преди това не ставаше, после нямах ову, тъкмо стана и - х*й. Ама имало е да става, както казват старите (и мъдри) хора.

Ама не ми съчувствайте сега!  Laughing Sunglasses Аз го преживях и сега се борим с нови сили!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт