ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 309
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Селма, честито отново. Лека бременност ти желая.

Значи все пак миналият път правилно сме честитили... Laughing

Ноеми,  Hug.

# 691
Ноем, душата, която реши, че точно вие сте хората, които да станат нейни родители, ще дойдесама при вас и тя ще избере моментът, в който да се появи  Peace
Селма честито  Hug Лека бременност ти желая и безпроблемно раждане  Hug

# 692
Селма, ти се скри сега  Wink Да честитим ли.... Hug

# 693
  • София, Лагера
Селма, все пак бременна ли си? Разбуни духовете!  Laughing

# 694
  • София, Лагера
Ноем, душата, която реши, че точно вие сте хората, които да станат нейни родители, ще дойдесама при вас и тя ще избере моментът, в който да се появи  Peace
Ман  Hug, и аз на това се надявам!

# 695
Селма, честито и от мен!!! Желая ти лека и безпроблемна бременност!!!  Hug
Ноеми,  Heart Eyes

# 696
  • София, Лагера
Ха ха ха ха
Гледали ли сте филма "Маневри на петия етаж"  Joy Пуснаха слух за една командировка до Япония, всички знаеха уж, накрая се оказа, че няма такова нещо.
Та да не стане (пак) така и със Селма  Simple Smile

# 697
Aз ще чакам Селма да се появи Simple Smile
(вие в някоя отчетна ли ходихте да четете?)

А по повод казаното от Манана, по време на опитите ни за второ дете, четох из форума за съществуващата идея, че детето си избира родителите. И пътувайки от Свищов към Варна, на едно място преди Бяла има големи ниви и много щъркели, аз мислено ги помолих тия щъркели да ми дадат едно бебе  Grinning Не съм суеверна, но ми беше едно такова приятно, леко и спокойно и се надявах, че все един от щъркелите там има едно вързопче за нас  Grinning
И наистина имаше, няколко седмици след това видяхме двете чертички на теста, бях бременна с Любо.

Пожелавам на всички, които искат, един (два-три-много) щъркел(и) да им донесе бебето, което ги е харесало за родители  Hug

# 698
  • София
Е...погледнете в отчетните, може да я срещнете в някоя...да речем в юлската.  Laughing Laughing Laughing

# 699
Е...погледнете в отчетните, може да я срещнете в някоя...да речем в юлската.  Laughing Laughing Laughing
И аз там погледнах  Blush Пусто любопитство  Simple Smile

# 700
Да живее опцията "Последни публикации"  Laughing
Селма, значи първоначалната ми радост не е била напразна  Hug Нека да е живо и здраво бебечето и мнооооооооооооооооого кротко  Laughing Заслужаваш си го Heart Eyes

Ноемка  love001

# 701
Aз ще чакам Селма да се появи Simple Smile
(вие в някоя отчетна ли ходихте да четете?)

А по повод казаното от Манана, по време на опитите ни за второ дете, четох из форума за съществуващата идея, че детето си избира родителите. И пътувайки от Свищов към Варна, на едно място преди Бяла има големи ниви и много щъркели, аз мислено ги помолих тия щъркели да ми дадат едно бебе  Grinning Не съм суеверна, но ми беше едно такова приятно, леко и спокойно и се надявах, че все един от щъркелите там има едно вързопче за нас  Grinning
И наистина имаше, няколко седмици след това видяхме двете чертички на теста, бях бременна с Любо.

Пожелавам на всички, които искат, един (два-три-много) щъркел(и) да им донесе бебето, което ги е харесало за родители  Hug

Хе, хе и при мен така със щъркелите... през далечната 2006г. пътувах за Варна с още две дружки(и трите за инвитро) На една полянка видях 3 щъркела и се помолих, но явно единият е бил глух, защото само две забременяхме... Ама къде сега щъркели...

# 702
  • София
Момичета, нямам време, работно момиче съм (разбирайте го както си искате!  Mr. Green )  Кажете ясно и точно - Селма бременна ли е? Да честитя ли?

Инак
какво толкова се шашкате за отрицанията на дребните? Много ясно, че градината ще ги промени - най-малкото копират поведение. Като са почнали сега, та в следващите 15-20 години все ще копират, докато намерят себе си.

Днес е "Не, няма!", утре ще е "Искам и аз обеци!", след това "Искам и аз обеци на веждата и езика!" и т.н.  ...  Laughing 

# 703
  • София
Ехеее, тук станало едно уютно и предразполагащо за споделяне (досущ като на удобен диван при психоаналитика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)!...  Hug Hug Hug

Селма, дано съдбата те благослови с една здрава и мила девойчица, която да носи твоя талант!  Heart Eyes

Аз тези дни също поработвам, но ще гледам да ви наглеждам редовно!

(Всички житейски добрини и благини да не пропуснат онези, които пропуснах/ще пропусна и имаха/имат/ще имат поводи за радост и черпене!!! Амин!  Hug )

# 704
Днес е "Не, няма!", утре ще е "Искам и аз обеци!", след това "Искам и аз обеци на веждата и езика!" и т.н.  ...  Laughing 

Да, съвсем вярно. Отрицанието при тригодишните е прашинка в сравнение с отрицанието при тийнейджърите. Събирайте сили Simple Smile
На мен ми се падна късмета да са двамата накуп. Цяла сутрин ме сърбят ръцете да раздам шамари, ама нали съм против шамаросването, та само викам, комшиите си мислят, че съм се побъркала сигурно, а аз заплашително оставам без глас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт