ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 369
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан!

# 586
  • София/Варна
Честит рожден ден на Дара, Рая и Йоан!!!

# 587
Честит трети рожден ден на Дара, Рая и Йоан!!!

nbirthday nbirthday nbirthday

# 588
Честит рожден ден на днешните ни пораснали януарчета! Бъдете здрави и много усмихнати!

# 589

eleonora и  ivonska, кураж момичета. Да знаете, че най-доброто ви предстои и само хубави неща да ви се случват занапред!

Стилияна, да дойдеш до Банско и да не се обадиш  Cry

Мими, Тоти е много сладък!

# 590
Честита трета годинка на сладките Дара, Йоан и Рая   bouquet Честито на патерица на Емма и Алекс (Тоти вече биде поздравен другаде  Simple Smile) Да растат здрави, щастливи и много обичани деца.

Ели жалко е, че баща й на Ева се опитва да те нарани, като игнорира собственото си дете и явно усява да го постигне. От всичко, което съм прочела досега се убеждавам, че той не е пораснал и не е свикнал да носи отговорности. Нещо като Питър Пан ... Жалкото е за него, защото , когато проумее какво е имал и съответно загубил, ще е много късно занего. Ти ди невероятно красива, интилигентна и добра жена и животът тепърва предстои пред теб. Мисли си каква си късметлийка да имаш такова прекрасно дете, с което да споделиш толкова хубави моменти, които ви предстоят  Hug
Ив ти си знаеш  Hug
Благодаря момичета за поздравите за Веско, но аз съм все още много объркана той кога празнува - на Василовен или на Великден  newsm78 Църковните служители много ме объркват по таз` тема  ooooh! Накрая ще празнуваме двапъти освен. Важното е да сме с празниците, щото сме безделници  Mr. Green
Нашето послещане на новата година беше много забавно и в приятно компания. Получи се нещо от сорта на три дни яли, пили и се веселили  Joy

# 591
  • София
Като съм набрала инерция, да ви напожелая успешна и доходна 2010, не-мъчителен и бързо приключващ първи работен ден (днес!) и присъствие на духа и след празниците!  Mr. Green

# 592
Честита нова година и от мен! Нека здравето, късмета и щастието ви съпътстват през цялата година!   bouquet

Честит рожден ден на патерици на всички пораснали през последните дни януарчета!
   bouquet

# 593
Като съм набрала инерция, да ви напожелая успешна и доходна 2010, не-мъчителен и бързо приключващ първи работен ден (днес!) и присъствие на духа и след празниците!  Mr. Green

Блогодаря! Да ти се връща.

# 594
    Успешно започване на нова работна седмица/година! Hug
    Днес нямаме ли рожденици?

Ели,Ивонска,Рали
....Няма да добавя нищо ново по вашите преживявания.Само да потвърдя,че появата на дете/деца наистина е голямо изпитание за една двойка.Да не говорим за преместване в нов дом..... Crazy
    Пожелавам ви нещата да се обърнат в най-добрата за вас посока!Господ да е с вас!Той със сигурност знае,как да подреди живота ви най-правилно! Heart Eyes Hug Бъдете силни,вярващи в доброто и не допускайте никакво отчаяние! Simple Smile

# 595
  • София
Успешна нова седмица и успешна нова работна година и от мен!  Simple Smile 

# 596
  • София
Момичета Честита Нова Година от мен,нека ни донесе много здраве,топлина и незабравими моменти,да се усмихваме на това което имаме днес и да се борим за това което искаме да имаме утре,защото колелото на живота ни се върти напред Hug
Ели,Ив....време е за ново начало,нови мечти и нови надежди Hug Hug Hug

Благодаря ви за пожеланията,изкарахме един страхотен рожден ден вчера.

Ели разбирам болката ти и силно те прегръщам....
По Коледа нали ставали чудеса...аз и моят приятел/ все така го наричам,нали нямаме брак/абе най - точно бащата на Рая,въпреки че бяхме разделени, от месеци наред сме в много добри отношения и изкарахме всички празници заедно и Рая беше страшно щастлива.
Много ми е мъчно за Цвети,моля се вече да здрави и да са си вкъщи Hug
На всички рожденници които съм пропуснала,много прегръдки Hug

# 597
Успешна нова седмица и успешна нова работна година и от мен!  Simple Smile 
Ха дано  Peace Като се сетя, че и мен ме чака работна година от другата седмица  Rolling Eyes Започвам да оценявам това да си седя с децата у дома, макар и да полудявам по хиляди пъти на ден  Mr. Green

# 598
Евангелина, Симеон, Тодор, Емма, Дара, Рая, Йоан, на всички на куп честит Рожден ден! Весели и щастливи, умни и красиви да растете!    bouquet   bouquet   bouquet

За много години! Успешна и благополучна 2010 ви пожелавам, момичета!  Hug

# 599

Ели,Ивонска,Рали[/b]....Няма да добавя нищо ново по вашите преживявания.Само да потвърдя,че появата на дете/деца наистина е голямо изпитание за една двойка.Да не говорим за преместване в нов дом..... Crazy

Селма, ние между 2 -те деца се преместихме в нов дом.  Crazy  hahaha Наистина е изпитание. ..особено за мен, каквато съм кибритлийка и тъпрението не ми е най-силната страна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт