От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ви смайл про е за деца над 5 год, ако е за по-малко дете - избери другата конзола  - все пак свободата на движението е важна за децата. Ето заповядай ук линкове с цени и магазини V.Smile Motion и тук и тук

# 211
  • София
Asichka_82, виж най-добре сайта на Vtech - http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/v-smile/

Там ги има и Vsmile, и Vsmile motion, и Vsmile Pro. Motion го дават за деца от 3 до 7, а Pro - за деца от 5 до 9. Имай предвид, че след това трябва да купуваш и сответните дискове - тоест, ако купиш конзола Vsmile Motion - и дискове Vsmile Motion, ако купиш Vsmile Pro - Vdisks. Ако купуваш дисковете нови са доста скъпи. Можеш да купуваш използвани дискове от ибей на много добри цени и почти винаги са в добро, работещо състояние. Аз съм купила Vsmile най-обикновения вид, но още не сме го подарили, за да дам отзиви. Дискове за него вземам от ибей. Не могат да се свалят игрите от сайта им.

# 212
Благодаря ви мамчета,много ви благодаря!И мен ме притеснява цената на дисковете че са доста скъпи и два диска са почти колкото конзолата.Така че ще трябва още да си помисля дали ще мога постоянно да копувам нови игри. Rolling EyesБлагодаря!  bouquet

# 213
Здравейте Simple Smile Искам да ви попитам кога пускат нови неща в Next ?

# 214
  • Видин
Здравейте!
Искам да попитам нещо. Мисля да поръчвам чрез The Win Company.Като минималната сума е 100 паунда.Ами ако някой артикул не е наличен и сумата падне под 100 паунда какво става?
Ще се радвам, ако някой ми отговори  Blush Hug

# 215
  • София
Здравейте Simple Smile
Некст какви английски карти приемат некст и асда? Има ли някъкви изисквания? Защото мисля да пробвам да мина на директни плащания Simple Smile
С Некст не може директно плащане,
а с АСДА може, като от тях имам вече две поръчки. Избираш си фирма превозвач и готово - до две седмици идват в Бг, но сега около празниците ще отнеме повече време!

# 216
Как си правите английски карти - ако някой желае да сподели - може и на лични.

# 217
  • София

а с АСДА може, като от тях имам вече две поръчки. Избираш си фирма превозвач и готово - до две седмици идват в Бг, но сега около празниците ще отнеме повече време!

Ти с каква карта плати в АСДА, аз преди месец пробвах с дебитна на ПИБ и не стана.

# 218
и аз в понеделник си получих от Изили нещата,ама нямах време да ги покажа
също така и два комплетта шапки и шалове от М/С благодарение на десита1234/малко са умалени обаче,а са размер 6-8г
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-ot-angliya.454787.16468955.big
палтото е за голямата от Маталан е,но не съм го показвала/опаковах го за подарък/ и си мисля че ще е малко голямо/размер 6-7г/

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 21:38 от kremi7

# 219
Здравейте Simple Smile Искам да ви попитам кога пускат нови неща в Next ?

Пролетната колекция идва като свършат зимните намаления.

# 220
и аз в понеделник си получих от Изили нещата,ама нямах време да ги покажа
също така и два комплетта шапки и шалове от М/С благодарение на десита1234/малко са умалени обаче,а са размер 6-8г
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-ot-angliya.454787.16468955.big
палтото е за голямата от Маталан е,но не съм го показвала/опаковах го за подарък/ и си мисля че ще е малко голямо/размер 6-7г/

Честити покупки Креми. Отдавна ги дебна шапката и шала в розово, но докато поръчам свършиха. Иначе се бях ориентирала и аз зъ 6-7г, въпреки че моята е на почти 5. Ако решиш да ги продаваш, знаеш ми адреса Wink

# 221
  • София

Ти с каква карта плати в АСДА, аз преди месец пробвах с дебитна на ПИБ и не стана.
С дебитни карти не може да пазаруваш в интернет!
Нужна ти е кредитна!

Моята е  Виза на Уникредит Булбанк и е безотказна навсякъде!

# 222
  • В мечтите

С дебитни карти не може да пазаруваш в интернет!
Нужна ти е кредитна!

Моята е  Виза на Уникредит Булбанк и е безотказна навсякъде!

с дебитни също става,сигурна съм че и друг ще го потвърди.Специално за Асда да,но има сайтове където стават  Wink

# 223
  • Пловдив
Разбира се, че може да се пазарува и с дебитни карти в интернет. Трябва просто да проверяваш в сайта, от който ще пазаруваш, какви карти приема.  Peace
Досега единствено от M&S са ми отказвали плащането с дебитната карта. Има сайтове, които не приемат бг-карти, независимо дебитни или кредитни.

# 224
  • София
Да, замислих се и може би си права.

Дебитната Виза на Райфайзен банк пазарува през интернет!

Явно зависи от коя банка е картата. Въпрос на банкова политика и картов продукт!

Peace

Общи условия

Активация на акаунт