От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Баща ми обеща да отиде, но все още е далече от там. Звънете и ги питайте по телефона.

# 241
благодарение на Stryper получих тези страхотни и много топли ботушки   http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Faux-Flower-Boots/d … ts%2Cn%3A53882031 номер 27.
Едно огромно благодаря    bouquet

# 242
Моля, моля Simple Smile
Ботушите са страхотни. Направо ме е яд, че съм взела на Ема на Clarks. Тези са много по-удобни и топли.

# 243
и аз бях поръчала Clarks, но нещо съм объркала и поръчах 11 вместо 9. затова и поръчах тези -беше ме много яд, но всяко зло за добро Joy

# 244
ето линк към масичката със 2те столчета http://direct.tesco.com/q/R.206-2540.aspx - а за крайна цена незнам колко точно, защото бях поръчала и други неща  Peace

# 245
  • В мечтите
Казвам го и тук за пореден път, никой сайт не може да различи дали дадена карта е дебитна или кредитна!
Това се знае само от банката, съответно от вас!
Значение дали даден сайт ще приеме дадена карта е и степента и на защита, за това са и разновидностите на картите виза и всички международни карти, били те дебитни или кредитни!
Причините да се откаже дадена поръчка е друга, но не винаги има ясни и еднакви правила от всеки сайт, както всички сме се убедили!  Peace
Аз пазарувам от години с дебитна виза електрон!

така е,вчера си взех дебитната Виза от ПИБ,питах момичето и тя каза същото...Как пазарувате от M&S,само с посредник ли  newsm78

# 246
От Marks and Spensers може и с българска карта.

# 247
  • В мечтите
Питам защото тук по-долу някой беше писал че не можело,а знам че пускат общи поръчки от M&S...и се обърках.Мерси  Hug

# 248
Питам защото тук по-долу някой беше писал че не можело,а знам че пускат общи поръчки от M&S...и се обърках.Мерси  Hug
Може, аз пазарувам с виза електрон на ЦКБ без проблем.

# 249
В Маркс и Спенсър ми отхвърлиха Виза Електрон на ПИБ.

Плащам с кредитна карта и става.

# 250
В Маркс и Спенсър ми отхвърлиха Виза Електрон на ПИБ.

Плащам с кредитна карта и става.
Eee, дано да няма промени някакви. Аз не съм поръчвала от началото на Декември.

# 251
Няма промени. Ти поръчваш с Виза Електрон на ЦКБ, а аз с Електрон на ПИБ.
Това беше още през септември.

Електрона на ПИБ не става за Маркс и Спенсър.

Баща ми е взел нещата от Габко. Малко трудно се намират, но нали затова е даден телефон.

# 252
ето линк към масичката със 2те столчета http://direct.tesco.com/q/R.206-2540.aspx - а за крайна цена незнам колко точно, защото бях поръчала и други неща  Peace
takava masichka kupihme min godina ot praktiker za malkata-cenata mislq beshe okolo 50-60lv

# 253
  • София

Баща ми е взел нещата от Габко. Малко трудно се намират, но нали затова е даден телефон.

Мда, мъжо каза, че е имало и мъж по-възрастен от него и заедно са търсили  Party, сигурно е бил баща ти. Коледната рокличка от Маталан е хубава, аз поръчах за малката размер 6-9мес и май ще й е добре.

# 254
Влизам да споделя разочарованието си от Детство мое. Първо комуникацията беше на нулево ниво. Нито знаех какво имам за плащане или  изобщо какво е налично. Нито кога ще ми дойдат нещата. Накрая дойдоха като гръм от ясно небе. А вътре в торбата всичко беше все едно намляно от месомелачка. Слава Богу поне дрехите ще имат вид след една "баня".  Аз лично повече няма да ползвам техните "услуги".  Не ви ги препоръчвам. А моята приятелка повече от месец си чака нещата. Платила е солидно капаро, а те само увъртат.

ПП Пропуснах да доуточня, че торбата на Детство мое си беше здрава и не е имала поражения. Но цялоста на продуктите  беше нарушена, не вярвам да не са го видели  при опаковането от тяхна страна.   Thinking

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 22:27 от MINOLTICHKA

Общи условия

Активация на акаунт