От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 526
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Laura B благодаря ти много за отговора  Hug. Написаното от теб ме успокои. Да се надяваме, че и моята поръчка ще е с този куриер  Praynig. За сега нямам никакъв e-mail то тях. Но ще почакам.

# 46
Да не изпусна и аз ,но май ми писна от поръчки за тази година Peace

# 47
  • София
Танче,   bouquet

# 48
дисти  ако сте за 20 номер вторите ботушки ще са ви много големи като гледам най-малкото от тях  е 4 infant мисля че това отговаря на 27-28 наш размер поне така пише в таблицата им

# 49
Ще следя  Flutter

# 50
  • Пловдив
Здравейте,искам да попитам някой знае ли английски сайт за часовници?Харесала съм един,но е от Германия Simple Smile Ето го: http://www.christ.de/shop/Festina%20Uhren-Milano%20%20F16325%2B1 … hren-Festina.html
Благодаря предварително!  bouquet

# 51
Момичета, коя фирма- посредник действа сега?
Алмуз не приемат поръчки до 05.01.
Благодаря!

# 52
  • Варна
дисти  ако сте за 20 номер вторите ботушки ще са ви много големи като гледам най-малкото от тях  е 4 infant мисля че това отговаря на 27-28 наш размер поне така пише в таблицата им

Това не е вярно - С4 е 20-21 номер.

# 53

И аз така видях по таблицата , но се чудя дали си отговарят ботушите на номерата, защото дрехите от Асда са уголемени.

# 54
  • Варна
На нас ни стават дрехите, не бих казала, че са уголемени. Ботуши от там не съм поръчвала, по принцип казах за номера, че отговаря на 20-21.

# 55
Благодаря за отговорите   bouquet
А от http://www.wynsors.com/ приемат ли БГ карти ,за да поръчам направо на УК адрес и да избегна посредника?

# 56
от къде купуват памперси от англ. сайтове.

www.boots.co.uk

На това, на което им се нервирам сега е, че някои намалени стоки изобщо не може да си ги поръчаш за Home Delivery. Намалят цената и като ги добавиш в кошницата пише, че не могат да ти ги доставят. Но ако отидеш и си ги вземеш в техен магазин - става.

Това е, защото стоката обикновено идва от локалния Аргос, близо до адреса на получателя. Аргос не е точно магазин в познатия смисъл, а е фирма за каталожна търговия с места за получаване, т.е. стоковите депа са разпръснати. Затова зависи къде какво има в наличност и ако на фирмата й е неизгодно да ти прати стоката от далечно разстояние, просто ще ти излезе, че не е възможна за домашна доставка.

Здравейте,искам да попитам някой знае ли английски сайт за часовници?Харесала съм един,но е от Германия Simple Smile
виж тук: http://www.watchco.com/Festina-Watches_s/36.html?gclid=CNby__b30Z4CFaBb4wodnjZpsA
и тук: http://www.jewel-rama.co.uk/shop/watches/festina?gclid=CPz2jeX30Z4CFR9o4wodWVzYqw

# 57
  • Бургас
дисти  ако сте за 20 номер вторите ботушки ще са ви много големи като гледам най-малкото от тях  е 4 infant мисля че това отговаря на 27-28 наш размер поне така пише в таблицата им

И аз така видях по таблицата , но се чудя дали си отговарят ботушите на номерата, защото дрехите от Асда са уголемени.

Аз съм взимала гумени ботушки и пантофки - отговарят си на номерата, но  вече споделих, че и дрехите не смятам за уголемени Peace Имам 6 номер - отговаря си точно на 23.

# 58
  • София
Ще следя за намаленията чрез вас, въперки, че съм се ошушкала до дупка вече. Crazy

# 59
  • Русе, София
Благодаря много за отговора Aganka, ориентирах се. А някой може ли да ми каже защо като щракна на конкретен чифт обувки в сайта на Кларкс ми иска username и парола и не ми показва кои номера са налични. Вчера за малко нямах този проблем - показваше всичко.

Сега погледнах - Easilyshopping пишат, че нама да почиват по празниците - може да поръчвате чрез тах.

Общи условия

Активация на акаунт