От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
ако някой поръчва от асда ще участвам с някои неща  Hug

# 31
anest_bg , аз направих поръчка на 19.11 към Римини. На 06.12(неделя) получих имейл със сумата и сметката, на 07.12 внесох паричките и на 08.12. беше при мен. Нещата бяха от NEXT и George.

# 32
и аз да не ви изпусна, за сега и аз приключих с поръчките, но сега чакам януарските намаления  Mr. Green

# 33
когато и да е имайте ме в предвид   bouquet

# 34
Здравейте зададох си въпроса в темата за MMDirect, но явно там няма кой да ми отговори и си позволявам да попитам и тук тъй като ми е спешно, че ще пускам поръчка, но не мога да се ориентирам.
Искам да ви попитам когато изпращате на английски адрес, а плащате с БГ карта там където се попълват данните за картодържателя какво пишете, вашият адрес, този на който е регистрирана картата и как избирате страната?
Дава ми от падащото меню право да избирам между BFPO > Channel Islands > Eire > United Kingdom, ясно е кое НЕ е, но не ми е ясно кое да отметна.
Благодаря за отговорите предварително.  Simple Smile

# 35
Някой има ли детски обувки , по точно ботушки от George ? Отговарят ли си на номерата? Загледала съм се в тези http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/glitter-qui … 2,default,pd.html и тези http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/applique-de … 2,default,pd.html . Дали няма да пропускат  newsm78 ? Дъщеря ми е с малко краче и в момента носи 20 номер и не мога да намеря хубави ботушки този номер за това време. Ако сте срещали нещо хубаво по другите сайтове дайте линк.

# 36
  • Sofia
Hug Танче   bouquet
снощи пуснах поръчка към Теско, прие ми карта Американ експрес на Пощенска, Танче- добави, че приема плащане с наши карти
сега остава и да я пуснат  Praynig

Колко пъти пусках с различни карти и уж ми ги приемаха, а после по най-плиткия начин ми ги отказваха с обяснението, че нещата са свършили, дано ти имаш късмет.  Simple Smile
Танче, мерси за темата!  Hug

# 37
  • София
Hug Танче   bouquet
снощи пуснах поръчка към Теско, прие ми карта Американ експрес на Пощенска, Танче- добави, че приема плащане с наши карти
сега остава и да я пуснат  Praynig

Колко пъти пусках с различни карти и уж ми ги приемаха, а после по най-плиткия начин ми ги отказваха с обяснението, че нещата са свършили, дано ти имаш късмет.  Simple Smile
Танче, мерси за темата!  Hug

Аз два пъти поръчвах, след 2-3 дни отказваха поръчката, защото нещата били свършили. После ги поръчах през Алезар и половината си бяха налични. Но пък за двете отказани поръчки парите ми стояха блокирани един месец в картата и не можех да ги използвам.

# 38
  • Sofia
Аааа, аз ходих да попълвам формуляри в банката, занесох им разпечатаното писмо с отказа и за 1 ден ги разблокираха, къде ще ги чакам цял месец.

# 39
# 40
Аааа, аз ходих да попълвам формуляри в банката, занесох им разпечатаното писмо с отказа и за 1 ден ги разблокираха, къде ще ги чакам цял месец.

И на мен така. След като поръчаш от теско, те звънят по телефона за потвърждение.

# 41
  • Варна
Здравейте.
От сандалите на Camper  поръчвал ли е някой?

http://www.amazon.co.uk/s/qid=1260629590/ref=sr_st?keywords=Camp … A363840011%2Cn%3A!362350011&bbn=355005011&sort=price

В сайта на Camper пише, че EUR 37 = USA 7 = JP 23.5  Сега се чудя кой номер да поръчам 4 или 5 ?

# 42
  • Пловдив
и аз тук
за тази година приключих с поръчките,но от догодина с нови сили Simple Smile

Не се заричай Simple Smile  Идват намаления. И то още тази година.
Може ли някой да каже какви намаления да очакваме или някъде ако има инфо да пусне линк,че съм нова в тия покупки и още не съм наясно  Embarassed
Танче и от мен голямо Благодаря

# 43
Записвам се да  следя темичката     bouquet

# 44
  • Sofia
wynsors имат намаления на някой от обувките

Общи условия

Активация на акаунт