От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Танче, well done  Grinning Wink

# 16
  • София
и аз тук
за тази година приключих с поръчките,но от догодина с нови сили Simple Smile

Не се заричай Simple Smile  Идват намаления. И то още тази година.

Whistling

# 17
  • Sofia
Hug Танче   bouquet
снощи пуснах поръчка към Теско, прие ми карта Американ експрес на Пощенска, Танче- добави, че приема плащане с наши карти
сега остава и да я пуснат  Praynig

Теско са избирателни и в две трети от случаите после отказват поръчките,особено за дрехите

# 18
  • Плевен
Мерси за тематат Hug

# 19
# 20
мерси   bouquet
запис да следя темата

# 21
Запис
  bouquetЗа Танчето

# 22
И сега ще си останем без обувки от Кларкса!  Cry

Чоча, интересен подпис имаш!  Rolling Eyes
И да те питам, почна ли вече и ти посредническа дейност да извършваш от сайтовете, че нещо изпуснах дали е вече факт!   bouquet

# 23
Здравейте. За първи път пиша във форума но редовно следя Вашите коментари и поръчки. На 22.11 и аз направих такава като за посредник ползвах Ремини. За жалост нещо във фирмата им с комуникацията не е наред. Писах им два пъти, отговориха ми че е пристигнал куриер  newsm78 и най-вероятно моята поръчка е там, за жалост обаче не беше. Сега чакам за да видя дали ще е тази седмица. В момента съм в неведение дали въобще е пристигнал до лондонския адрес това което съм заявила след като служителите им тук не са наясно кои стоки пътуват за България. Имали ли сте същия проблем и дали коректно си изпълняват посочените дни за доставка. Някои чака ли тези дни доставка от тази фирма.

# 24
Малко офф аа случайно да знаете майките от къде купуват памперси от англ. сайтове. може и на лични. Благодаря!

# 25
Малко офф аа случайно да знаете майките от къде купуват памперси от англ. сайтове. може и на лични. Благодаря!

Тук има http://direct.tesco.com/q/buylist/id.7210.aspx, почти всички сайтове, които са универсални за всякакви стоки, продават и памперси и кърпички!  Hug

Ако напишеш и nappies UK в гугъла и ще излезнат още адреси!  Peace

# 26
На обяд говорих с Веселин от Габко. Поръчките ми са при тях. Утре ще ги закарат до майка, тъй като при нас вали сняг и не могат да дойдат до тук.
Освен това Криси е с температура и не искам да излизаме с него. Така, че ще разпределям и раздавам след понеделник.

# 27
  • вече в собствен дом
Здравейте. За първи път пиша във форума но редовно следя Вашите коментари и поръчки. На 22.11 и аз направих такава като за посредник ползвах Ремини. За жалост нещо във фирмата им с комуникацията не е наред. Писах им два пъти, отговориха ми че е пристигнал куриер  newsm78 и най-вероятно моята поръчка е там, за жалост обаче не беше. Сега чакам за да видя дали ще е тази седмица. В момента съм в неведение дали въобще е пристигнал до лондонския адрес това което съм заявила след като служителите им тук не са наясно кои стоки пътуват за България. Имали ли сте същия проблем и дали коректно си изпълняват посочените дни за доставка. Някои чака ли тези дни доставка от тази фирма.
Аз съм поръчвала от там. По принцип ако не са ти писали значи нямаш изчрпани артикули и поръчката ти ще пристигне. Така сме коментирали тук във форума.
Доставката им е 14-20 работни дни. Видя ли в сайта им?
Писах им преди малко. Куриерът им е пристигнал и да си чакаме поръчките вторник. Laughing
Peace

# 28
  • София
Танче, благодаря за новата тема  bouquet

# 29
Аз съм поръчвала от там. По принцип ако не са ти писали значи нямаш изчрпани артикули и поръчката ти ще пристигне.

И на мен така ми казаха, а после се оказа, че дори не е поръчано. Но това вече съм го обяснявала.

Общи условия

Активация на акаунт