От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 472
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
ами то като гледам какви нерви бврат момичетата със тези посредници като не съм и поръчвала така,кой посредник ще ми препоръчате  Praynig

В момента Алезар.
Мога ли да си платя аз нещата и да ги пратя на адреса им за да ми ги доставят? И какъв е той? Става дума за неща от  сайтове, които приемат БГ карти. Благодаря!

# 616
Виж на 1 стр има всички фирми и адреси Peace

# 617
ами то като гледам какви нерви бврат момичетата със тези посредници като не съм и поръчвала така,кой посредник ще ми препоръчате  Praynig

В момента Алезар.
Мога ли да си платя аз нещата и да ги пратя на адреса им за да ми ги доставят? И какъв е той? Става дума за неща от  сайтове, които приемат БГ карти. Благодаря!

Можеш, но зависи от кой град си. Има транспортни фирми от София, Пловдив и Варна. Алезар са в Добрич (май).

# 618
  • Варна
     И аз искам да похваля Гери от Алезар - изключително коректен човек. Личи си, че работи с удоволствие и се старае всичко да е ок.
     Поръчах нещо от един сайт с моя карта до адреса на Алезар /за пръв път използвах услугите им/. Трябваше ми за коледен подарък, но бях малко закъсняла и не се знаеше дали изобщо ще стигне. Гери ме увери, че ще направи всичко възможно никой да не остане без коледен подарък и всички да получат поръчките си. От сайта доставиха пакета точно в деня, когато се товареше последния курс за България. Гери ми се обади по телефона, за да ме пита какво точно съм поръчала и се оказа, че са й доставили грешна поръчка. Ангажира се да се обади по телефона на сайта, за да се разберат. После от сайта ми писаха, че се опитали да доставят отново пратката, но на адреса нямало никой, което не беше вярно - отново тя им звъня - и на куриера, и на сайта, върна им грешната пратка, уговори се за ден за нова доставка и в крайна сметка нещото пристигна на адреса й. Не знам ако не беше се заела толкова присърце с моята пратка как щях да се разправям със сайта. Тя изхаби толкова време - да звъни, да се разправя, да ми пише непрекъснато мейли, за да съм в течение, че и по телефона да ми се обади. Изобщо не беше длъжна да го прави - можеше да ме остави да се оправям както мога, все пак сама съм си пуснала поръчката и нейният ангажимент се изчерпва единствено в това да я натовари на курса. Да не говорим, че и от транспорта няма да има финансова изгода - пакетът едва ли е повече от 1 кг. Страшно съм й благодарна за всичко /макар че мъжа ми си получи подаръка само на снимка, щото жена му от много поръчване, накрая закъсня  Mr. Green/. Ето с такива хора е приятно да се работи - знаеш, че каквото зависи от тях, ще го направят  Peace

# 619
  • Златна Добруджа
Добро утро,

Самоцитирам се с надеждата все някой да има обувки тези номера  Rolling Eyes

Да ви попитам и помоля - с мъжът ми си харесахме обувки на Кларкс, затова ако някой има може ли да ми измери стелка на номера 39 и 42  Rolling Eyes Рових в сайта им, но в Sizing guidе няма подробно описание на номерата с каква стелка са.

# 620
  • Sofia
Ели,освен пак да се нервирам и клон във Варна да направя Wink
ПП Казвам го абсолютно в кръга на майтапа,без да познавам посредниците,за които се говори!Да не го приемат лично Peace
Тъй като съм от почти 5 години редовен потребител във форума не се чувствам от посредниците-воайори  и затова редовно следя темата и участвам дейно в нея Laughing
Колкото до Кларкс,детските обувки няма как да ги вземеш по друг начин,тъй като те не се доставят он-лайн
Който иска да работи с този сайт трябва на место да ходи да ги взима

# 621
  • Варна
Привет,и честити подаръци на всички   bouquet
Нямаше известно време, а и подаръците  ги поръчах рано-рано, за да не се притеснявам с коледните рейсове на посредниците...
Чакам 5 ти януари и подновявам поръчването с пълна сила с моите фаворите-Алмуз....
Относно последните дъра-бъра приказки на посредника по-добре да не коментирам...

А това с анкетата -като идея не е лоша, но ще има доста близки резултати, т.е. няма да има откроен фаворит, и така може би ще объркаме още повече новите мами...И все пак не е лошо да направим едно отсяване .

Весел ден.

# 622
  • София
Ау, много горещо станало тука Wink

Аз да се похваля с поръчката си от Пъмпкин Пач. Ето снимки:

http://www.album.bg/villi/images/20296985/119088/

Всичко е много хубаво!
И извън темата: като гледах снимките се чудех как успявате да си държите толкова подредени книжките и плюшените играчки...   Laughing Hug

# 623
mama vili чудесни покупки със здраве да ги носят момичетата!Искам да те попитам колко е висока по- голямата ти дъщеря и на колко години е за да се ориентирам и за моето момиче?

# 624
  • София
Моичета Римини почиват ли тези дни,не видях информация на сайта им,но реших да питам тук да не се окаже че са разпратили мейли с инфомрация Thinking
Иска ми се да поръчам няколко неща от новата им колекция Mr. Green

# 625

В момента Алезар.
Можеш, но зависи от кой град си. Има транспортни фирми от София, Пловдив и Варна. Алезар са в Добрич (май).
Доколкото знам, Алезар вече няма да предоставят адреса си и да приемат предварително платени пратки на него.

# 626
  • Sofia
Моичета Римини почиват ли тези дни,не видях информация на сайта им,но реших да питам тук да не се окаже че са разпратили мейли с инфомрация Thinking
Иска ми се да поръчам няколко неща от новата им колекция Mr. Green
Последно приемаха поръчки до 13-ти, явно за да ги изчистят до Коледа, след това обаче дали са започнали да работят не знам, пиши им най-добре и ги питай.

# 627
Доколкото знам, Алезар вече няма да предоставят адреса си и да приемат предварително платени пратки на него.
Това сериозно ли е? От къде имаш тази информация? Преди два дена им писах, че съм пратила на техен адрес ботушки, които спечелих в ebay, Гери каза ок, и нищо повече... на сайта нищо не пише... От къде черпите информация ми е интересно?

# 628
Това сериозно ли е? От къде имаш тази информация? Преди два дена им писах, че съм пратила на техен адрес ботушки, които спечелих в ebay, Гери каза ок, и нищо повече... на сайта нищо не пише... От къде черпите информация ми е интересно?
От Гери я имам, разбира се  Laughing
Писа ми, че са имали проблеми, които за радост, са се разрешили благоприятно. Но поради риск от влизане на адреса в разни "черни списъци", спират да приемат доставки, направени от други хора на него.
Нямам представа дали има промяна в решението им или просто, като вече си била изпратила поръчката, не е искала да я откаже...при всички положения е най-добре да се контактува директно с нея по този въпрос  Peace
Аз затова и писах, защото някой искаше адреса им. Мисля, че не е правилно ние да го разпространяваме, преди да е дала съгласието си. А последно, това беше решението й /да не го предоставят повече/.

# 629
  • по света
Да похваля Easilyshopping - на 14 декември направих една поръчка чрез тях от Wynsors и днес си я получих Peace
http://www.wynsors.com/jan-p-15097.html  размер 6 за свеки-много са хубави и меки
http://www.wynsors.com/jan-p-15133.html размер 4 за мен - много са мекички и си отговарят
http://www.wynsors.com/annie-p-16392.html размер 4 пак за мен
http://www.wynsors.com/katelyn-p-15104.html размер 4 пак за мен
за тия пари направо.... Joy
Честито, страхотни покупки.
Извинявай но коя фирма ползва за доставчик?

Общи условия

Активация на акаунт