От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 464
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Определено смятам, че ако една фирма си върши работата перфектно, няма да има нужда да влизат "скришом" и да се хвалят колко добре работят, защото това ще го правим НИЕ клиентите им.
Не ми е приятно да навлизат в "личното ми пространство" защото тази темичка я приемам точно така и вместо да подслушват какво си говорим, нека подобрят работата си и бъдат Професионалисти в това, което правят.

# 601
Мила госпожо, фирмата е регистрирана във Обединеното кралство и си плащаме данъците дори и по съвестно от вас.Не че е ваша работа но все пак да плащаме си ги.Явно вашето мнение е меродавно във този форум,но смятам че все пак си е чиста проба злоба от ваша страна всичките тези нападки.

# 602
 Joy е това е върхът ! както се казва- Stryper, no comment.

# 603
дали от  H&M мога да пазарувам Rolling Eyes Heart Eyes любима марка са ми,и имат страхотни неща,но не знам някои дали ги доставя до бг

# 604
Ако сте получили плащания в брой в България или по сметка в България, трябва да платите данъците тук.
Сори, но това са българските закони.

# 605
дали от  H&M мога да пазарувам Rolling Eyes Heart Eyes любима марка са ми,и имат страхотни неща,но не знам някои дали ги доставя до бг

Има една темичка за доставка от Германия, там има няколко посредника, които доставят от тях!  Peace АЗ поръчах от http://www.e-top.bg/ в началото на декември, но още не са пристигнали нещата и не мога да дам все още отзиви!  Hug

А относно лицето DIQN , просто вече нямам коментар!  Shocked Ставате смешни хора, все пак тук повечето сме от години и не лапаме мухи, дето е приказката!  Whistling Whistling

Представям си ако имат проблеми с поръчките и хората си търсят нещата и правата, какъв тон и език ще им държат!  ooooh! Но времето ще покаже, както често се случва в тази тема!  Mr. Green

# 606
Мила госпожо, фирмата е регистрирана във Обединеното кралство и си плащаме данъците дори и по съвестно от вас.Не че е ваша работа но все пак да плащаме си ги.Явно вашето мнение е меродавно във този форум,но смятам че все пак си е чиста проба злоба от ваша страна всичките тези нападки.

Ако така си плащате, както и пишете, направо нямам думи!  #Crazy
И всеки има глава на раменете си, просто явно вие не знаете как да се отнасяте нормално с хората! Confused
И като сте тук в темата, бихте ли изяснили, вие какъв се падате във въпросната фирма?  Wink
Аз като един не Ваш клиент се интересувам, че не ми се звънят телефони да питам!  Peace

# 607
Един от предишните постове на Деян е в женски род. Съдейки по грешките - най-вероятно това е жената, която поръчва и е в Англия.

Но нека спрем. Да се оправят.

# 608
Момичета здравейте Simple Smile искам да попитам някой ще заформя ли поръчка от некст,че аз не съм поръчвала чрез посредници ,а и нали ако е обща ще е по добре ,ако ще има свиркайте   bouquet

# 609
Момичета здравейте Simple Smile искам да попитам някой ще заформя ли поръчка от некст,че аз не съм поръчвала чрез посредници ,а и нали ако е обща ще е по добре ,ако ще има свиркайте   bouquet
Май няма смисъл от обща поръчка от Некст. Виж в сайтовете на посредниците, кой поръчва от Некст с безплатна доставка и пускай направо поръчката към тях. Така ще ти излезе най-изгодно.

# 610
Ау, много горещо станало тука Wink

Аз да се похваля с поръчката си от Пъмпкин Пач. Ето снимки:

http://www.album.bg/villi/images/20296985/119088/

Според мен нещата си отговарят абсолютно точно на размера.Нещата за малката са 3 г, а за голямата 6г. Само елечето е 5 г, но става и на двете. Очилата са много сладурски, фибичките също. Ако някой иска подробни размери да пише, ще давам. Peace
Само шапките не съм уцелила като размер, мислех да са и за двете, но по-голямата е точна на Бела. По -малката се продава, ако някой я иска да ми пише на лични. По етикет е за обиколка на главата 47 см, а по размер XS.

Тези дни чакам една малка поръчка с Алезар,  а иначе пуснах и една от новата колекция на Некст пак с тях. Супер съм доволна от комуникацията с тях и в частност от Гери!  Peace За мен това е моята фирма -посредник.

# 611
ами то като гледам какви нерви бврат момичетата със тези посредници като не съм и поръчвала така,кой посредник ще ми препоръчате  Praynig

# 612
От Адамс събирам спешно ми трябват 2 човека newsm78

# 613
ами то като гледам какви нерви бврат момичетата със тези посредници като не съм и поръчвала така,кой посредник ще ми препоръчате  Praynig

В момента Алезар.

# 614
Mерси Stryper   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт