От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
С коя фирма мога да поръчам от Аргос?Питах Алезар,но ми отказаха за сега не приемали поръчкиа на Римини вчера им писах дали ще  ми приемат от Аргос поръчка и колко е доставката до UK адреса но още не са ми отговорили! Rolling EyesНякой може ли да м епосъветва? Praynig
http://www.easilyshopping.1gb.bg/
Няма да почиват Peace

Благодаря мила!Искам да поръчам този пластелин на Play-Doh,но все немога. #Cussing out

# 91
някой има представа какво стана със задържаните пратки на Гъбко,че аз още не съм си я получила,а не ми дават еднозначен отговор

# 92
asichka_82  не се ядосвай, той и без друго е изчерпан  Mr. Green  Миналата седмица се опитах да пусна поръчка. От всичко, което бях сложила в кошницата нищо не беше останало. Иначе в сайта пише, че го има  Rolling Eyes  Разбираш, че е изчерпано чак на последната стъпка.

# 93
Здравейте,
искам да попитам нещо....за сайта M§MDirect доставя ли наистина до БГ и колко е доставката?

# 94
  • В мечтите
С дебитните в евро с-ка стават ли за пазарувки в M&S и MMDirect..или става само с кредитни,може ли някой да каже  Praynig

# 95
Здравейте,
искам да попитам нещо....за сайта M§MDirect доставя ли наистина до БГ и колко е доставката?

Опитвам, но не приема пощенския код за Варна....???????????
Нека някой да каже как става.

# 96
За Маркс и Спенсър - в самият сайт пише, че приемат само кредитни. Някои майки успяха да поръчат с Виза Електрон на ЦКБ. Моята от ПИБ я отказаха.

# 97
Здравейте,

Пускаш поръчката по факс. Преди това се уговаряте по телефона.

# 98
  • France-Bulgaria
За Маркс и Спенсър - в самият сайт пише, че приемат само кредитни. Някои майки успяха да поръчат с Виза Електрон на ЦКБ. Моята от ПИБ я отказаха.

Да,с  Виза Електрон/ЦКБ/ -на мен ми я приема вече за 5-ти път, не съм имала проблеми до сега. Peace

# 99
  • Sofia
Здравейте,

Пускаш поръчката по факс. Преди това се уговаряте по телефона.

а ако сложиш 0 преди кода? може просто да приема 5 или 6 цифрен код.

# 100
  • София
Някой въобще успял ли е да се регистрира  в M&MDirect  с БГ адрес и да поръча с БГ карта?

# 101
  • Sofia
Имаше поръчали на БГ адрес, но не помня точно кой.
Аз поръчвам с БГ карта, но на английски адрес.

# 102
Благодаря rummi  pl за успокоението! Cry Laughing

# 103
някой знае ли буса на Изили от 8.12 дали е пристигнал в бг

# 104
да пристигнал е днес маи

Общи условия

Активация на акаунт