От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • France-Bulgaria
някой знае ли буса на Изили от 8.12 дали е пристигнал в бг

Да,аз си получих 'нещата'  Peace

# 106
  • Пловдив
За Маркс и Спенсър - в самият сайт пише, че приемат само кредитни. Някои майки успяха да поръчат с Виза Електрон на ЦКБ. Моята от ПИБ я отказаха.

И моята на ЦКБ я прие  Peace

Момичета, а от Мадъркеър мога ли да пазарувам с Виза на ЦКБ и да пратя на английски адрес нещата   bouquet

# 107
  • France-Bulgaria
Змейковица- при мен няма проблеми с Виза,почти от всички сайтове пазарувам с нея вкл. и от мадъркеър  Peace
Даже успях да пусна поръчка и от vertbaudet  с визата и си получих артикулите. Crazy

# 108
някой знае ли буса на Изили от 8.12 дали е пристигнал в бг

Да,аз си получих 'нещата'  Peace
хм,отивам да им пиша

# 109
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, може ли да се пазарува от Asda Direct с международна кредитна карта от България и с доставка до английски адрес?

# 110
  • Пловдив
Змейковица- при мен няма проблеми с Виза,почти от всички сайтове пазарувам с нея вкл. и от мадъркеър  Peace
Даже успях да пусна поръчка и от vertbaudet  с визата и си получих артикулите. Crazy

Много ти благодаря   bouquet

# 111
  • Sofia
Момичета, може ли да се пазарува от Asda Direct с международна кредитна карта от България и с доставка до английски адрес?
не

# 112
Здравейте,момичета!Извинявам се,че въпросът ми не е свързан с темата,но ви моля да ми отговорите,тъй като съм сигурна,че сте напълно компетентни.Бих искала и аз да поръчам някои неща,но първо трябва да си извадя карта.Та въпросът ми към вас е каква да бъде тя-Visa или MasterCard?!Искам карта,която да използвам само и единствено при такива пазарувания от интернет.Да бъде празна и когато реша да купя нещо,да внеса нужната сума и следващия път,пак така.Нали е възможно това?Надявам се,че сте разбрали въпроса ми!Бихте ли ми казали също така и каква комисионна удържа банката?Има ли и нещо друго свързано с тези карти,което трябва да знам?Благодаря предварително!

P.S.Този вид карти тук ги водят предплатени.Искрено се надявам да може да се пазарува с такъв тип карта в интернет.

Аз си направих такава карта към ДСК нарича се виртуална VISA . Аз не исках да ползвам кредитна карта и този вариант ме устройваше напълно. Достатъчно е да имаш разплащателна сметка в ДСК и от тази разплащателна сметка да си прехвърляш във виртуалната карта толкова пари колкото са ти необходими за купуването на продуктите по интернет. 

# 113
Да Ви се похваля най-после и моята поръчка е пристигнала. Днес като си отворих пощата и видях че няма нищо от ремини им драснах един е-майл и те ми отговориха, че поръчката ми е при тях и при мен ще бъде в сряда. Crazy Очаквам я с нетърпение

# 114
  • Sofia
От коя дата ти е поръчката?

# 115
Поръчката ми е от 22.11

# 116
  • София
Най-после получих информация за общата пратка от Маталан чрез Габко, която направих на 2.12 - нещата са тръгнали вчера от там и се чакат четвъртък в София. Само да ми звъннат в четвъртък и след 15мин съм отишла да ги взема  smile3508

# 117
здравеите,на габко по банков път как плащате?с фиксиран курс,или по фиксинга на бнб за деня?

# 118
  • В мечтите
Най-после получих информация за общата пратка от Маталан чрез Габко, която направих на 2.12 - нещата са тръгнали вчера от там и се чакат четвъртък в София. Само да ми звъннат в четвъртък и след 15мин съм отишла да ги взема  smile3508
Party сууупер аз даже вече съм готова за новата поръчка самоо да кажете  Mr. Green

# 119
  • В мечтите
Имаше поръчали на БГ адрес, но не помня точно кой.
Аз поръчвам с БГ карта, но на английски адрес.
значи ако е на англ. адрес няма проблем но ако е до тук има.Тук някъде четох че искали като пуснеш поръчката да им пратиш копие от личната ти карта ако адреса е в Анг-я има ли нещо подобно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт