От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Имам едно питане, в Clarks освен size има и fit и в квадратчета има следните букви: E, F, G, H. Какво значат тези букви?

# 331
Имам едно питане, в Clarks освен size има и fit и в квадратчета има следните букви: E, F, G, H. Какво значат тези букви?

това е ширината- зая по- тесни и по- широки крака

# 332
И аз стискам палци всичките ми пакети да ми пристигнат в офиса на Габко до 23ти, имам две поръчки от ebay от началото на миналата седмица, ще видим дали ще трябва да ги прежаля.

# 333
Нова съм с този тип пазарене чрез посредник.Да ви попитам плащате когато пристигне поръчката при вас ли? И какво искате да поръчате как го заявявате?

# 334
  • В мечтите
Нова съм с този тип пазарене чрез посредник.Да ви попитам плащате когато пристигне поръчката при вас ли? И какво искате да поръчате как го заявявате?
В сайтовете на посредниците има ф-ма за поръчка и е обяснено какво искат-размер ,цвят ,референтен номер и т.н.А се плаща когато нещата ти са в Б-я на техен адрес,поне при Алмуз и Win е така. Peace

# 335
Ето снимки на нещата от Пъмпкин-от тази поръчка са поличката,анцунга,беб.рокличка и пухавелчето-много са сладки всички Grinning за пръв път виждам долнище анцунг с ластик за корекция Simple Smile

# 336
 Принципно и този модел ми харесва http://www.amazon.co.uk/Skechers-Womens-Bikers-Melodical-9999911 … 8049&sr=1-142 ,ама и от него ли поръчам по-голям номер,и те ли са умалени???

chocha, приеми моите най-искрени съболезнования!  Sad

По мои наблюдения, Skechers са уголемени Thinking. Принципно нося н.41, но на Skechers 41-ви са ми огромни - поръчвам 40-ти и са ми ок Peace.

# 337
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil като чета за посредническите фирми, то български пощи са направо еталон за коректност.На един курса му закъснява с дни, на друг офиса изчезва, трети няма персонал да раздаде поръчките навреме, кой ги пуска такива да шетат из сайтовете и да мамят най безочливо хората, то бива, то може, ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire данъчни, икономическа полиция, къде сте бре хора...........спите ли ?????

# 338
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil като чета за посредническите фирми, то български пощи са направо еталон за коректност.На един курса му закъснява с дни, на друг офиса изчезва, трети няма персонал да раздаде поръчките навреме, кой ги пуска такива да шетат из сайтовете и да мамят най безочливо хората, то бива, то може, ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire данъчни, икономическа полиция, къде сте бре хора...........спите ли ?????
portokalkata,
Ако имаш конкретни оплаквания - моля, сподели ги. Но, иначе, просто така наизуст да си говориш - някакси не върви - има много хора,които поръчват
чрез посредници и голяма част от тях са доволни. Както и когато има проблем с дадена доставка причината е ясна в повечето случаи.

# 339
На мен вече ми е смешно. Може би, защото си получих повечето неща - само някои дребни чакам.

Ако фирмите започнат да работят легално, ние няма да плащаме 7-10%.
Върху всичко купено ще се сложи ДДС 20%.
От тук най-малкия процент ще стане 30%
Имам предвид посредниците.

А смяната на адреса на Габко е голям автогол за бизнеса им. Мисля, че го знаят. Но предполагам, че нямат избор, за да го правят така.

# 340
Само не разбрах ти какво търсиш в тази тема като не харесваш дейността на фирмите и като смяташ, че се купуват боклуци.

# 341
По мои наблюдения, Skechers са уголемени Thinking. Принципно нося н.41, но на Skechers 41-ви са ми огромни - поръчвам 40-ти и са ми ок Peace

Абсолютно подкрепям, взех си боти 39 номер, огромни са ми, добре, че си ги взех да разхождам кучето, та ги обувам с два чифта чорапи, едните са гети, плетени от бабчето  Mr. Green

# 342
  • София
 Принципно и този модел ми харесва http://www.amazon.co.uk/Skechers-Womens-Bikers-Melodical-9999911 … 8049&sr=1-142 ,ама и от него ли поръчам по-голям номер,и те ли са умалени???

По мои наблюдения, Skechers са уголемени Thinking. Принципно нося н.41, но на Skechers 41-ви са ми огромни - поръчвам 40-ти и са ми ок Peace.

Аз имам подобен модел, мога да ти дам стелката на 37-ми номер, ако те устройва, но чак утре.

# 343
  • у дома с любимите си хора
Бингълче,страхотни неща,както винаги.

# 344
  • Пловдив
в дороти перкинс има намаление  50%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт