От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 467
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Да знам че от УК се пазарува и аз от там пазаря,но искам едно нещо да поръчам от Щатите понеже е малко по евтино и затова попитах понеже повечето където пазарят онлайн са наясно с нещата Peace!А какъв  е този БГшопър?Може ли да ми дадеш инфо за него? Praynig

# 676
Знам, че е коментирано и преди, но нямам време да търся. В MandMdirect приемат ли бг карти? Помня, че имаше проблеми, но не помня точно какви Blush

# 677
  • Sofia
Момичета, скоро в Next ще има ли намаление? Видях, че има сектор с намалени дрехи, но аз питам за някакво по-голямо, общо, след празнично намаление.  Hug
Че то баш след празнично си беше от 26-ти.  Grinning

asichka_82, заповядай: http://www.bgshopper.com/

# 678
Здравеите на всички  , имам следния проблем .Опитвам се да поръчам  от няколко UK саита ,но на края при плащането ми изписва това:Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion. Поръчвам  с VISA ELECTRON на ЦКБ дебитна карта ,като за адрес съм дал адреса на куриерската фирма в UK .Моля помогнете .Предварително ви благодаря
Сигурен ли си, че сайтовете приемат БГ карти?
Това, което можеш да направиш е да събереш целия английски, който знаеш "под мишница" да се въоръжиш с търпение и психически да се подготвиш за дълъг и досаден разговор по телефона, от който повечето ще перемине в спелване на всякакви данни, адреси и тнт. Другият вариант е да пиеш една студена вода и да си потърсиш други сайтове с по-либерални правила. Peace

# 679
Благодаря ти Valeriabouquet

# 680
Искам да направя поръчка от този сайт-  Vertbaudet,но не знам дали размерите си отговарят.Някой поръчвал ли е от тук?

# 681
  • Варна
Искам да направя поръчка от този сайт-  Vertbaudet,но не знам дали размерите си отговарят.Някой поръчвал ли е от тук?
Моята дъщеря има зимно яке, нямаме друга дреха на тази марка. Та якето поне си отговаря на размерите за възраст по етикет, качеството е много добро в случая... но нямам други наблюдения. Rolling Eyes

# 682
В Laredoute има много артикули на тази марка, погледни там. А и цените май са по-малки.  Peace

# 683
Много Ви благодаря!  bouquet

# 684
За анкетата предлагам да преброим недоволните отколокто доволните. С по1-2 опцийки.

# 685
  • France-Bulgaria

Скоро поръчах бебешки дрехи.
Приемат бг карти/ моята е виза електрон на ЦКБ/
От сайта може да пазаруваш на кредит.
Т.е ако поръчката ти е на стойност примерно 100 паунда.
Да плащаш на няколко пъти по,колкото пожелаеш.
Дават ти период 52 дни,за да не те затрудняват финансово.
А дрешките са им много качествени,но отговарят точно на размер.
Ако е за 3 месеца,е точно за 3 месеца/а не както при другите 3-6 месеца примерно/ Peace

# 686

Скоро поръчах бебешки дрехи.
Приемат бг карти/ моята е виза електрон на ЦКБ/
От сайта може да пазаруваш на кредит.

А колко е доставката до БГ?

# 687
  • France-Bulgaria
За Vertbaudet.
Пренасочих на адрес в UK.
За доставка до Бг не съм сигурна дали има  newsm78

# 688
За Vertbaudet.
Пренасочих на адрес в UK.
За доставка до Бг не съм сигурна дали има  newsm78
А, мерси. Това ме интересуваше.

# 689
Знам, че е коментирано и преди, но нямам време да търся. В MandMdirect приемат ли бг карти? Помня, че имаше проблеми, но не помня точно какви Blush
Приемат. Мъжът ми пазарува с Visa Electron. Само първия път трябваше да се обади по телефона за някакво потвърждение.

Общи условия

Активация на акаунт