ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
Честита Нова Година! Нека тя ни донесе много здраве, усмивки, щастие, успехи и много любов!   Hug

Честит Рожден Ден на Стелко! Да е много здрав и да има весело детство!   Hug

Честит Имен Ден, Веси! Да си много здрава и щастлива!    bouquet

# 151
Мацки,Благодаря ви още веднъж за милите пожелния!!!
Нека ви се връщат!
Обичам ви...вие си го знаете!!!

Hug Heart Eyes Hug

# 152
Честит рожден ден на Стилиян

МТВ ще стискаме палци  Hug

# 153
  • София
Някой да има новини от/връзка с МТВ? Няколко дена не е влизала във форума, а това не е характерно за нея...  newsm78

# 154
Ей ме де съм mimis  Hug
Бяхме на Белинташ /над Асеновград в Родопите-никви комуникации..тук-там има обхват на мобилните Crazy/, големи баири, днес едва издрапах до колата, ама още сме 2 в 1 -требе да стискам до 20-и, а ако ме питате, още ей сега бих хукнала към АГ-то (тежи ми, киселини имам и от пиене на вода, не мога да спя, дразни ме всичко и всички, в момента ме цепи и глава след 2бр парацетамол Tired) айде да се спра с оплакванията..

Честита да ви е 2010година, да ви донесе на всички много здраве, любов и късмет-а останалото да можете да си го купите!  bouquet

Веси, на патерици-Честит Имен Ден!  bouquet Много, много да сте, и да обичате и да си сбъднете мечтите! Hug

Честит Рожден Ден и на Стилиян!  bouquet Да има безгрижно и весело детство!  bouquet

# 155
Честита нова година, дами! От здраве и любов да не се отървете, а бременните - леки раждания и прекрасни здрави бебета   bouquet

Честит рожден ден на Стилиян, много, много усмивки и подаръи през цялата година, не само тези дни  Hug

Закъсняло честито и на Веси!
   bouquet

Ние се завърнахме от една чудесна нова година, мноооого хранителна и напоителна, сега пак ще слагам лентичка за слабеене  ooooh!

# 156
  • София
Честита Нова Година!
Да сте здрави, щастливи, усмихнати и нека през новата година се сбъднат всичките ви мечти!

Честит рожден ден на Стилян!
Да е здрав, весел и да има незабравимо детство!

Веси, честит имен ден! Да си здрава и много щастлива!

# 157
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека донесе на всички ви много щастие, здраве и късмет!

Честито на всички рожденници и именници   bouquet (които пок пропуснах  Embarassed)

Ние изкарахме страхотна новогодишна нощ - 3 семейства=7 деца  Mr. Green Купон и за малките и за големите  Laughing Снимки обаче съм качила само то Коледа, ако на някой  му се гледа, моля Simple Smile - http://mishelin26.multiply.com/photos/album/12/12

# 158
Позволявам си да цитирам един радостен смс:
"dnes sus sekcio s pulna upoika se rodi sina mi 2650gr,48 cm-na samostoqtelno di6ane v kuvioz i ne sum go vidqla o6te:(dosta mi e ko6marno s tazi ka6lica,no ne mi se spi"-Mis Demeanor

Да им е жив и здрав юнака, а мама бързо да се възстановява! Heart Eyes

# 159
  • Варна, морето и сините вълни!
Олеееееее каква новина!

Да е жив и здрав бързия мъж! Мама бързо да се възстановява и да гушка бебока!  bouquet  bouquet

# 160
  • Бг-мама
Да е жив и здрав малкият мъж!!!!
А кога трябваше да се роди по принцип и защо е по- рано?

# 161
  • Пловдив
Честито на Марина!Да е жив и здрав бебчо!

# 162
Сега погледнах термина ѝ от първа стр. на темата за януарки..бил е дори за 1.02, но май изтичащи околопл. води са наложили по-ранното секцио. Дано бързо се възстановят и да ги изписват Hug

# 163
Леле, супер новина!
Честито на цялото семейство, бързо прибиране в къщи и много послушна кака Анастасия   bouquet

# 164
Честито, Мис Д! Малкият мъж много радост да ви носи! Голям човек да стане!

Общи условия

Активация на акаунт