ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Viki, нямам тел, но имам комп и нет Mr. Green, обиколих цялата стая и съм намерила местенце от което не мърдам Joy
В момента съм в болницата-минах процедурите Crazy, сега ме 4ака една безсънна нощ...утре дано да съм в състояние да пиша Praynig

# 226
  • Пловдив
МТВ  Hugстискам палци и аз!

# 227
МТВ представям си какво ти е,браво че ще ни държиш в течение.
И аз така ще си помъкна лаптопа ,няма как  Laughing
Завиждам ти че ще си гушкаш малкото вързопче утре по това време,аз вече нямам търпение  Heart Eyes

# 228
# 229
  • Бг-мама
МТВ , успех  мила !!!!!
Ще чакам и аз хубавите вести!!!!!

# 230
# 231
Промених заглавието,понеже една мама ми писа,че Р.Д. минаха и Дядо Коледа си отиде в Лапландия!Което наистина си е така.
Исках да е свързано със щастливите мами и техните семейства,който гушкат вече бебенцата си и тези,които скоро ще ги гушкат,но не съм споменавала имена,понеже ми е трудно да измисля заглавие което да включва всички! Rolling Eyes
За това,ако не ви допада текущото заглавие,предложете ново и ще го сменя! Peace

При нас има мнооооого сняг и продължава да вали!Ивко не беше виждал толкова много сняг и му се радва много.Днес си е вкъщи заради времето,но май ще пропусне цялата седмица ако вали така.Утре щяха да имат куклен театър,но....да се надяваме,че ще променят датата! Peace

От сутринта е лудница,стъпваме по коли,камиони,рейнджъри,колите на Макуин,пъзели и други играчки...Оставих го да играе с каквото иска докато аз си прибера,но все едно не съм прибирала! ooooh! Grinning

# 232
  • София
Лично на мен новото заглавие много ми харесва! Весиsmile3501

София, слава Богу, днес е помилвана от природата. Пак си вали, ама не е това, което беше преди и дори ( Rolling Eyes ) не е блокирана, задръстена, затрупана и подобни екстри, на които ставаме свидетели при всеки по-сериозен снеговалеж.  Peace

# 233
Този път при нас е така Мимис!Коли не могат да се  движат,пред нашия вход има метър сняг,мъжо и съседите слязоха да чистят.Почистена е само главната улица на града и то не хубаво...надявам се кмета да си влезе в ролята и да оправи положениетоно...
Радвам се,че тока не е спрял,защото тук винаги когато има такава зима спират тока и водата!Този път само водата спря за малко(да чукнем на дърво) но дойде!

# 234
# 235
  • Бг-мама
Позволявам си да копирам от януарките :

Имам удоволствието да приветствам с добре дошъл прекрасният Георги на MTV! Жорко е с идеалните размери - 3760гр и 52см. MTV е добре, възстановява се, след секциото.

Честита рожба, мила! Heart Eyes Да ви е жив и здрав малкия Георги, да расте умно и будно дете, много да ви радва! Пожелавам му прекрасно детство, весели игри, верни приятели и малко пакости, че без тях не може!   Heart Eyes Незабравими първи мигове на семейството у дома и бързо възстановяване на теб!  Hug    bouquet       

Добре дошъл Георги !!!Да си здраво мило дете и с много късмет!!!!

# 236
Много ви благодаря, 4е бяхте мислено с мен Hug Heart Eyes

Благодаря и за заглавието на Веси Hug

Пиша от реанимацията в мом., раждането бе със спинална и малко пълна на финала, боли с ме, ама нема как...

Беб се оказа голем юнак-3760 /52см Mr. Green За равнение Тити беше 3050/50см. Решихме да е кръстен на баща ми-казва се Георги.

После пак ще гледам да влезна....

# 237
  • София
 newsm44 bg newsm10 newsm51 smile3504

Или с думи прости:
Ура! Още един българин се роди! Браво! Честито, МТВ! Да е здрав и щастлив малкият голям Георги!

bouquet

# 238
  • София
МТВ, честито бебче! Да ви е жив и здрав малкия голям мъж и много радости да ви носи! Бързо възстановяване Hug.

# 239
  • Пловдив
МТВ ,честито !Да е жив и здрав Георги!На теб- бързо възстановяване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт