ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
МТВ да ви е жив и здрав големия юнак, много да ви радва слуша и от време на време по някоя беля да прави, че да не ви доскучее и баткото да помага. На теб бързо възстановяване

хайде Вики твой ред е стискам палци и при теб всичко да е бързо и успешно  Peace

добре дошла на новата мама. Възхищавам ти се  Hug

Веси благородно ви завиждам за снега, искам и ааааззз

Ние сме добре от работа време не остава вечер за форума , но пък ви следя редовно. Обещавам тези дни пак да се включа
много гушки на всички и здрави дечица и бебоци ви пожлвам на всички

# 241
Честита рожба, МТВ! Да ви е жив и здрав Георги и много да ви радва и да слуша!

# 242
  • Варна
МТВ, чести ти голям мъж  Hug  bouquet Hug
Бързо възстновяване ти желая! А на Жорко - да е най-послушното, спокойно и усмихнато бебе  Hug

Ние днес се повозихме с шейната, настудувахме се и после цяяяяяяял ден  вкъщи. Тия деца подлудяха - да видим утре дали ще са на градина (дочух че не можели да доставят храна нещо.....заради снега)

# 243
 newsm44 newsm44 newsm44
МТВ...честито синче Георги   Grinning ,много се радвам че всичко е минало успешно. Пожелавам ти бързо възстановяване и да разказваш как баткото приема братчето си и чакаме снимка/и.

# 244
Мише, Сиси днес беше на ДГ. Свилен питал дали утре ще работят като я вземал и му казали, че докато не обявят бедствено положение ще работят. При вас що така?  Thinking Иначе и Свилен днес я закара с шейната до градината. Много се кефила и много се сърдила, че  й навява в лицето  Mr. Green А какво стана с теб, всичко наред ли е? Hug

# 245
МТВ, цял ден не мога да стигна да РС да видя как се казва малкия мъж  Joy
Да ви е здрав и много щастлив Георги, много да ви радва, много да се разбира с батко Трифи, а ти - бързо в къщи   bouquet

Вики, огън, служба не остана  Mr. Green

# 246
Честит втори син, МТВ! Много здрав и силен да расте! Много поводи за гордост да имате с него!

Ей, цял ден дебнах, дебнах..... и накрая за малко щях да си легна без да науча новината!

Вики, твой ред сега. Под "сега" нямам предвид веднага, де, когато му дойде времето живот и здраве. Ти нали ще си нормално раждане?

# 247
MTV - ЧЕСТИТ СИН ГЕОРГИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ПОБЕДИТЕЛ С ТОВА ИМЕ МУ ЖЕЛАЯ! А НА ТЕБ-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ КАТО МЪЖКА МАЙКА!

# 248
Много ви благодаря на вси4ки за 4еститките Hug Heart Eyes
До събота ще съм в болницата Crazy

Вики теб 4акаме Hug

Снимки на Гого като се прибера, 4е с този лаптоп ми е мн криво..

Целувки на вси4ки вас, от нас  bouquet

# 249
Ау, сега се върнах в темата, защото снощи само честитих, без да видя другите постове..... и сега забелязах новия аватар на Вики!
Вики, страхотна си Heart Eyes! Мисля, че и Деми Мур би ти завидяла и би размислила за корицата на Венити феър! Ти си еталон за красиво бременееща! Аз, за съжаление, слагам абсолютно навсякъде, а ти само на коремчето! Супер!

# 250
Елси ...мерси мила,много ми вдигна акциите  Mr. Green . Не е само на корем растежа но явно така изглежда за което се радвам. Wink
Нормално ще раждам ...за сега така пък натам ще видим,дано бебката се е обърнала в правилна посока ,ще я гледаме на у/с в 37ма седмица  Praynig

Чакам майка ми да пристигне следващата седмица и нямам търпение че ми е нервно да не тръгна да раждам изведнъж и ще се притесня за Елла много.Нали не пускат малки деца в болниците ...това заради тъпите грипове  Rolling Eyes .

МТВ...пиши баткото видя ли Гого вече  Simple Smile

# 251
  • Варна, морето и сините вълни!
MTV , честито! Да е жив и здрав Горги! Много да ви радва!
На теб ти желая бързо възстановяване!   bouquet  bouquet

Добре дошла и на новата мама!   bouquet  bouquet

На мен не ми се пише, но ви шпионирам редовно  Mr. Green

# 252
MTV  честита ти рожба   bouquet ,да ви е жив и здравм малкия Георги

Вики много си хубава ,такава снимка съм виждала само по списанията  Heart Eyes

Мимито ,как си ,защо така не ти се пише

Мише при теб как е здравето

Vici добре дошла   bouquet

Lang твойте мъже слушат ли те  Grinning

аз се опитвам да свиквам с новата работа и задълженията в къщи но смятам че ще вляза скоро в час

# 253
Елс, ти ли дебелееш на всякъде, не ти ли беше неудобно да го кажеш  ooooh! Нали ти видях снимките с Тони  Naughty

Вики, ама верно изглеждаш прекасно, пу-пу   bouquet

Кари, а ти какво бачкаш?

МТВ, предполагам не ти се пише, днес и утре е най-големия зор (днес болки, утре интензивно раздвижване, но както знаеш като мине третия ден светът рязко става по-хубаво място  Peace), ама само давай знак, че всичко е наред  Hug

# 254
 Crazy

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 19:38 от Кари_

Общи условия

Активация на акаунт