В emergency за българи

Супер. А как стои въпроса с дребните като са болни?

Ще си гледаме котето, ще си го лекеваме и аз съм оптимист, че може да поживее бая време по този начин 
Сигурно е на психическа основа, ама все пак утре ще се успокоя като мина през лекар.
Имаше първо само 1 тумор - оперираха я, после се оказа че се има разсейки, съответно 2ра операциям накрая доктора каза че е твърде стара за да я мъчим (16 г). Баща ми взе решението сам и ми каза чак след няколко дни. Кучето ми беше починало месец преди това. И сега като пиша сълзите ми текнаха .... още ми е страшно тежко. Не знам защо написах всичко това.......просто не се отказвай, аз нямах много думата - нито за водене при други лекари, нито за лекарства.
.
.
.
.
. 

, После бодене с разли4ен р-р игли-поне 4-5 пъти, и то не бе без болка..
..дано и не разбирате де.
) ме накараха да стана, а със спинална и епидурална анестезия пациента трябва да лежи първите 24 (4аса) 
, при това ми бе назна4ено..сложиха ми некакъв р-р на трамал-файда-нъцки.
)
..още пове4е, 4е по никой на4ин не смятам 4е съм проявила какъвто и да било каприз!
И после ми викаха,ма не може да те боли имаш упойка....Та за съжаление знам за каква болка ми говориш...Имаш чувство че ще откачиш, иде ти да станеш и да избягаш, но си врзана като животно за масата....
Съжалявам, че трябва да търпиш това, наистина е жалко че така се отнасят с жена и то родилка, все едно сме някакви животни
Гушкам те силно

.... а лекарската професия била призвание
! Миличка, кога ще те изписват? Дано поне ти и бебо нямате други проблеми и ви пуснат по-рано да се махате от там. А и винаги можеш да напуснеш срещу подпис, нали знаеш, но е добре да имаш вариант къде да ви приемат с бебето, че май ви е рано за вкъщи още (не знам, не съм раждала секцио, де)....