Съжалявам, че така са се развили нещата. Важното е, че всичко е вече в миналото! Важното е и това, че сте живи и здрави и двамата! Е, може да не се навиеш за трето в скоро време, ама знае ли човек?
И болката, и лошото се се забравят.

.
. Вместо да направят всичко възможно майките да се чувстват добре, в едни от най - щастливите им дни, те се държат така идиотски. Е, за такива "лекари" нищо друго, освен
.

. Казано чесно това си е като за филм-сапунка на ужасите, и нас да не ни ползват като опитни зайчета. Я звънни на телефоните на БТВ-то или на НОВА, журналистите това и чакат, ще ги направят на пух и прах и ще съжаляват за това, което са ти сторили. Аз пак набрах скорост, извинявам се ама това направо ме ужаси

..предполагам държанието на персонала е било такова поради липсата на въпросната шефка-била е извън града..А относно анестезиолога (vici имаше такъв..нещо може би не си разбрала, иначе болницата е в Ст.Загора)-просто не ми се коментира-нямаше доблестта да дойде и да каже поне едно "извинете"...не че ще ми промени спомените и гадните изживявания, болката и пр..ама е въпрос вече на морал, етика и разни ей такива чисто човешки нещица..поне моите разбирания са такива.

явно съм мазохистка 

(Галакси не я слагам щото тя вече не е редовна)!