ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
MTVShocked ooooh! Close
Съжалявам, че така са се развили нещата. Важното е, че всичко е вече в миналото! Важното е и това, че сте живи и здрави и двамата! Е, може да не се навиеш за трето в скоро време, ама знае ли човек?  Wink И болката, и лошото се се забравят.  Peace

# 271
МТВ - искрено ти съчувствам за преживяното! Чутото (проченето) обаче не ме учудва. За съжаление! Незнам някога ще станем ли "бяла" държава и ще има ли хуманно отношение към пациентите, в частност към родилките. Стискам палци това да са последните гадости, които да преживееш и живи и здрави да се приберете с беб Гого у дома  Praynig Hug
Вики - наистина си като от корица на списание! Страхотно изглеждаш! Heart Eyes Hug
Мише - радвам се, че всичко е ок!  Hug
Пачи - дано котето да ви радва по-длъжко време! Hug

# 272
  • Бг-мама
Габи честит рожден ден!!!!
Да  си жива и здрава , много късмет и успех в живота!!!!

# 273
  • София
Зечи, подранила си с около 11 часа.  newsm78

# 274
  • София
МТВ, четох и не вярвах на очите си Shocked.Съжалявам, че си трябвала да изживееш подобно нещо. Важно, че почти всичко е зад гърба ти. Дано оставащите дни са ти по - леки и приятни Peace.
Просто не мога да повярвам, как може да има такъв медицински персонал #Cussing out. Вместо да направят всичко възможно майките да се чувстват добре, в едни от най - щастливите им дни, те се държат така идиотски. Е, за такива "лекари" нищо друго, освен  #2gunfire.

# 275
  • Бг-мама
Зечи, подранила си с около 11 часа.  newsm78
Хе , хе нищо де аз да съм първа  Joy Joy

# 276
Историята продължава-с изгледи за "хепи енд" Peace
Днес дойдоха при мен гинеколога ми-д-р Стоянов и д-р Пиперкова-шеф на отделението, която е проверила моите твърдения (нормално разбира се да го направи, защото когато и казах, разбираемо бе скипти4но настроена към това което твърдя-4е съм оперирана на живо)-извиниха ми се за ситуацията, въпреки, 4е моя гинеколо няма грам вина за слу4илото се.
Извини се сумати пъти, както и за отношението на персонала..взели били мерки.
Щели да ме компенсират и в плащането-утре ще разбера..
Въпроса, е 4е аз дойдох тук заради професионално и добро обслужване и отношение, а дале4 не видях и полу4их такова.
Дано поне променят наистина нещо и няма други разо4аровани майки.

# 277
  • София
bigdance2
Габи, Честит Рожден Ден!!!
Да си здрава и щастлива, усмивката да не слиза от лицето ти, а слънцето да ти е вечен спътник! 
newsm51

# 278
  • София
Честит рожден ден, Габи!
Да си здрава, щастлива и винаги усмихната!

# 279
  • Пловдив
  Габи ,честит рожден ден!Много здраве , щастие и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

МТВ , прибрахте ли се вече в къщи?

# 280
МТВ, искам първо да честитя новото попълнение и да ви е живо и здраво, а сега да попитам къде е тази отврат, че аз като раждах преди 25 години не беше толкова зле. Това си е направо за пред телевизията, как може без анестезиолог въобще да вкарат някой за операция, та дори да е секцио #2gunfire. Казано чесно това си е като за филм-сапунка на ужасите, и нас да не ни ползват като опитни зайчета. Я звънни на телефоните на БТВ-то или на НОВА, журналистите това и чакат, ще ги направят на пух и прах и ще съжаляват за това, което са ти сторили. Аз пак набрах скорост, извинявам се ама това направо ме ужаси Cry

# 281
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ГАБИ!
БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

МТВ една силна виртуална прегръдка и дано от тук нататък имате само положителни емоции с малкия бебок! Hug

# 282
Габи, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, много обичана и щастлива!

Момичета, отново-много благодаря за виртуалната подкрепа Hug
Вече сме си вкъщи. Вчера след разговора с шефката на отделението-тичаха като финикийци и през 10 мин някой се появяваше да ме пита имам ли нужда от нещо Crazy..предполагам държанието на персонала е било такова поради липсата на въпросната шефка-била е извън града..А относно анестезиолога (vici имаше такъв..нещо може би не си разбрала, иначе болницата е в Ст.Загора)-просто не ми се коментира-нямаше доблестта да дойде и да каже поне едно "извинете"...не че ще ми промени спомените и гадните изживявания, болката и пр..ама е въпрос вече на морал, етика и разни ей такива чисто човешки нещица..поне моите разбирания са такива.

# 283
  • Варна, морето и сините вълни!
MTV, радвам се че сте си у дома   bouquet  bouquet
Опитай да забравиш... и да мислиш че, ако има друг път няма да се склучи отново същото  bouquet  bouquet
Предвид първто си раждане, Катя пак я родих със спинална  Crazy явно съм мазохистка  bouquet

Тук дърво  и камък се пука от студ...не е за разправяне направо. Габи нядявам се, че поне твоя празник е топъл и прекрасен  bouquet  bouquet  bouquet
Потъвам да се самосъжалявам. Не ми се говори с никой.Пиша с правописни грешки, яд ме е на тъпата клавиатура, половината укви излизат дугите не.

# 284
МТВ наистина е така,едно " Изинявай" планини повдига ,понякога само това иска човек.Човешко е да правиш грешки,човешко е да имаш кофти ден и да си го изкараш неволно на някой друг но просто едно извининие е напълно достатъчно понякога.
Радвам се че си се прибрахте в къщи.  Simple Smile

Момичета стягайте се че сега като родя ....бременна не остана тук  Wink (Галакси не я слагам щото тя вече не е редовна)!
На кой му е ред? Wink

ЧРД Габи...много здраве и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт