И 35 градуса МТВ, а отстъпка направиха ли от цената? Уф, развам се, че сте в къщи, радвай се на децата и не ги мисли повече

Вики, ти не се пазари, ами отивай да раждаш вече, време ти е
..щях и аз да пиша, че на снимката си супер!
Изобщо имаш ли качени и 7-8кг? 
..имам да свалям цели 10, а шкембето ми е като бременна в 6-ия мес 
Обаче не ми върнаха направлението за хоспитализация-т.е. документа който е за клиничните пътеки (доколкото ми е известно де..може и да греша).Демек моята логика е, че те ще си го представят пред ЗК, за да им се преведат парите..

Дано скоро забравиш за този кошмар и да се радваш на дечицата 
Благодаря на всички за пожеланията и позитивните мисли! 
)
) Съжалявам за неволите ти в тази болница покрай секциото...Мен би ме било много яд, ако си бях платила за талъв тип "удоволствие"- дано са те компенсирали донякъде и неприятният спомен да бъде заличен по-скоро....Аз този път бях с пълна упойка при секциото и излязох много лесно от нея, без никакъв главобол и по-малко ме болеше от първия път, въпреки,че имах страшна кашлица и след секциото, но тя спомогна за тренинга на корема ми и нервните окончания
Благодарение на тази кашлица ми изтекоха и водите по-рано и бях 2 седмици на системи...разказаха ми играта на вените на ръцете-за всяко вливане ме бодяха с нов абокат, като нацелваха от 3я път някъде и то всеки път викаха анестезиолог за тази цел
Но като цяло бяха много мили и ми обръщаха много внимание, не съжалявам, че родих в Русе- там където, откакто майка ми ме е родила преди 30 г., че и отпреди това сигурно, нищо не е обновявано, дори още повиват бебетата по стария отречен бабешки начин! НО важното е,че всичко е зад гърба ми сега...Малкият беше изваден от кувиоза на 5я ден след терапия с плазма и глюкоза...поне си дишаше само детето, явно тези инжекциии в дупето ми (от които още ме боли м/у др.) за разгръщане на дробчетата му, са свършили работа...
(извинявай, че без твоето разрешение писах, че си родила, но всички се интересуваха какво става с теб.. затова)
Благодаря, но и моят корем е като в шестия месец....нямам и кантар, за да кажа колко съм свалила, но определено има още дооооста....Най-хубавото е, че се кърмим откакто е излязъл от кувьоза...но това ще ми коства и по-бавното отслабване
знам, няма пълно щастие
...роди се на 5ти срещу Богоявление и затова така решихме в последния момент, пък и си ни е Божи дар наистина! Иначе щеше да е на някой родител, но и това отпадна и сега май има сърдити, но то няма угодия така или иначе
Като видях вкиснатите физиономии и чух коментари, дори ми мина през ума да сменям името в акта за раждане (майка ми работи в общината и можеше да стане, но се отказах...не обичам излишното афиширане на тези традиции)
Таткото помага много наистина, поне по този параграф не ме ядосва все още