ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Габи, честито! Здраве и любов    bouquet И 35 градуса  Mr. Green

МТВ, а отстъпка направиха ли от цената? Уф, развам се, че сте в къщи, радвай се на децата и не ги мисли повече  Hug

Вики, ти не се пазари, ами отивай да раждаш вече, време ти е  Mr. Green

# 286
Пачи ...айде де, и аз това викам -ето майка идва в сряда и аз съм готова Mr. Green
Това малкото в корема ме прави луда и особено нощем като ми се спи,така си разтяга крачетата  че горкият ми  корем и той се разтяга барабар с крачетата ,аз натискам на обратно а  бебата бута навън...ужас.Ей така си играем задължително по 2 часа нощем.

Забравих по-рано да ви Мерся за комплиментите.  bouquet

# 287
Вики, аз се отплеснах с моите кахъри ooooh!..щях и аз да пиша, че на снимката си супер! Heart Eyes Изобщо имаш ли качени и 7-8кг? Grinning
Аз си лепнах към 16, и сега с ужас останових, че в родилното съм "оставила" само 6 Crazy..имам да свалям цели 10, а шкембето ми е като бременна в 6-ия мес Tired
Каката как реагира?

pachikrak ами уж направиха..но не разбрах дали не е за сметка на гинеколога ми; защото ако е така (когато дойдоха моя гинеколог и шефката на отделението, казаха, че ще се откажат от тяхната част, но аз категорично казах, че съм против, човек, който си е свършил работата повече от чудесно в тази ситуация, да не си получи възнаграждението, заради анестезиолога)..та като се видя с гинеколога ми ще разбера.
Представиха ми некаква квитанция, на която пишеше сумата, а в скоби -"не е по клинична пътека" newsm78 Обаче не ми върнаха направлението за хоспитализация-т.е. документа който е за клиничните пътеки (доколкото ми е известно де..може и да греша).Демек моята логика е, че те ще си го представят пред ЗК, за да им се преведат парите..
Иначе пък ми издадоха касова бележка Crazy

# 288
МТВ мерси мила обаче даже и съм те задминала в килцата до сега са цели 17 Mr. Green ,аз  и със Елла до там стигнах.Полсе ги свалих много бързо,да видим дали сега пак така или ще блъскам във фитнеса до полуда!
А ти щом си свалила вече цели 6 кг значи си супер ,та ти вчера роди дето се вика.Гаранция че до 3 м ще си ОК. Wink

Марина не се е обаждала -някой да има новини?

# 289
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes
Имах страхотен рожден ден, прекрасни подаръци и приятели, които въпреки студа и преспите сняг, успяха да дойдат и да пийнем 2, 3, 4, ракийки Simple Smile

МТВ, да ти е живо и здраво бебчето, много да ви радва и да го слушате Simple Smile Дано скоро забравиш за този кошмар и да се радваш на дечицата   bouquet

# 290
Тук съм ...вече Wink Благодаря на всички за пожеланията и позитивните мисли!   bouquet
Прибрахме се вкъщи в София преди 3 дни и чак сега се докопвам до лаптопа си!( Иначе и аз си ползвах wi-fi през мобилния от реанимацията хехе, но и съгреших доста с GPRS-a на Глобул и сега ми отрязоха главата със сметката  ooooh!)
Та след изписването на 12.01.2010 трябваше свекърва ми да дойде да ни вземе от Русе и да ни закарат до София с пикапа,но катастрофираха деня преди това и търсехме други варианти да тръгнем, като разбира се, изчакахме и малкият да позакрепне. Изхитрихме се и тръгнахме от Русе в петък вечерта мин. седмица и пътувахме през нощта с един приятел на мъжа ми, който дойде чак от София да ни вземе и тръгнахме малко преди да е наваляло и да затворят пътищата в източна Б-я точно за уикенда...беше доста рисковано решение, но извадихме късмет, слава БОГУ! Свекърва ми беше пристигнала в апартамента ни уж да затопли и да пусне парното, а всъщност успя да гръмне радиатора и да възпламени още няколко контакта покрай него, а след това мъжът ми гръмна сешоара ми и своя Макинтош, но там причината беше друга....голям карък! Оказа се,че и никакви чаршафи на бебето не беше изпрала, нито пък дюшека му, а и леглото не беше сглобено.... #Cussing out

MTV, благодаря ти, че си известила тук за моето раждане и честито и на теб за новото попълнение с най-хубавото име Георги! (пристрастна съм, мъжът ми се казва така Simple Smile ) Съжалявам за неволите ти в тази болница покрай секциото...Мен би ме било много яд, ако си бях платила за талъв тип "удоволствие"- дано са те компенсирали донякъде и неприятният спомен да бъде заличен по-скоро....Аз този път бях с пълна упойка при секциото и излязох много лесно от нея, без никакъв главобол и по-малко ме болеше от първия път, въпреки,че имах страшна кашлица и след секциото, но тя спомогна за тренинга на корема ми и нервните окончания  #Crazy  Благодарение на тази кашлица ми изтекоха и водите по-рано и бях 2 седмици на системи...разказаха ми играта на вените на ръцете-за всяко вливане ме бодяха с нов абокат, като нацелваха от 3я път някъде и то всеки път викаха анестезиолог за тази цел #Crazy  Но като цяло бяха много мили и ми обръщаха много внимание, не съжалявам, че родих в Русе- там където, откакто майка ми ме е родила преди 30 г., че и отпреди това сигурно, нищо не е обновявано, дори още повиват бебетата по стария отречен бабешки начин! НО важното е,че всичко е зад гърба ми сега...Малкият беше изваден от кувиоза на 5я ден след терапия с плазма и глюкоза...поне си дишаше само детето, явно тези инжекциии в дупето ми (от които още ме боли м/у др.) за разгръщане на дробчетата му, са свършили работа...
Малко телеграфно разказвам, но ден преди да си тръгнем от нашите пък татко ми влезе в болница....абе въобще... Rolling Eyes знаете как е в началото, нямам време за нищо от кърмене, пране, чистене, гладене, готвене...най-трудно ми е да балансирам с дъщеря ми, тоест не успявам...изнервям се и тя най-много си го отнася, а се старае милото и иска да помага за бебето, но е много дива и все съм нащрек. Добре,че таткото е поел изцяло грижи за нея и много ми помага, а и той къпе бебо всяка вечер с моя помощ...с две думи, бабите отново се оказаха безполезни и допълнително изнервящи обстановката, движещи се безцелно елементарни частици Simple SmileSimple Smile Laughing
galaxy, честита бременност и на теб!
vici, добре дошла и поклон за смелостта!
victoria, страшна снимка наистина! Успех на финалната права! И се пази повече от мен- аз наистина с тези пътувания се докарах до по-ранно раждане почти един месец преди термин  Embarassed
Ето снимки и от нас: http://picasaweb.google.com/marina.bilcheva/ANewStarIsBornOurSonBobby#

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 14:41 от Mis-Demeanor

# 291
Марина, много хубаво бебче, хич не му личи, че изваден толкова по-рано! А как всъщност е името му? Боби идва от ... ? А ти изглеждаш страхотно на изписването! По дяволите, само аз ли и на двете изписвания сам като в 6-ти месец бременна?!
За бременността на Галакси ли искаш да честитиш или съм пропуснала нещо и за Габи?

# 292
  • София
Марина, много хубави снимки Peace. А бебо е прекрасен Heart Eyes.

# 293
Марина, бебо е прекрасен! Добре завърнали се!   bouquet

# 294
Марина супер сте! Hug (извинявай, че без твоето разрешение писах, че си родила, но всички се интересуваха какво става с теб.. затова)
А таткото се справя прекрасно с къпане и хранене-браво! Дано ти помага често.

Елси
-споко, и аз съм като бременна в 6-ия Tired

Вики, къде са тия 17кила Rolling Eyes И да си ги качила, то изобщо не ти личат Peace

# 295
Елси, да, объркала съм името в бързината Simple Smile Благодаря, но и моят корем е като в шестия месец....нямам и кантар, за да кажа колко съм свалила, но определено има още дооооста....Най-хубавото е, че се кърмим откакто е излязъл от кувьоза...но това ще ми коства и по-бавното отслабване  Sad знам, няма пълно щастие  Rolling Eyes
Боби е Божидар  Heart Eyes...роди се на 5ти срещу Богоявление и затова така решихме в последния момент, пък и си ни е Божи дар наистина! Иначе щеше да е на някой родител, но и това отпадна и сега май има сърдити, но то няма угодия така или иначе  Crazy Party Като видях вкиснатите физиономии и чух коментари, дори ми мина през ума да сменям името в акта за раждане (майка ми работи в общината и можеше да стане, но се отказах...не обичам излишното афиширане на тези традиции)
Flashdance, Марти, МТВ, благодаря ви  smile3525 Таткото помага много наистина, поне по този параграф не ме ядосва все още  Mr. Green

# 296
  • Пловдив
Марина , добре завърнала се в къщи и сред нас!
Изглеждате добре и ти и Божидар.Мнго хубаво име сте му избрали , хич да не ти пук за сърдитите!Да сте живи и здрави!

# 297
Марина ,страхотен е Боби пу-пу . Heart EyesБраво че те слушат в къщи.А за името  много хубаво сте решили,на сърдитие ще им мине. Wink
Добре че майка ми идва утре  че иначе и аз не знам как бих се справила с графика в къщи.  Crazy

# 298
  • Варна, морето и сините вълни!
Марина, много сте хубави, цялото семейство!  bouquet

# 299
Марина, страхотни сте, цялото семейство   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт