ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 209
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, къде сте ?

Аз съм пред нервна криза. Не съм чела за изпити, ма се сетих де. В понеделник почват да ми се пекат на задника. Дано и тоз път ги взема. Поо...рах малко домашните, интернетските не ги направих. Така че......дано ми пишат слаб 4  Mr. Green Mr. Green
А и ще пътувам, сама с колата....моля се да ми е лек пътя, да стигна без проблеми!
Някак ми е носталгично. Предния път бях с Борко там. Сега си резервирах пак същата стая...но ще съм сама....

# 301
Зубър, я се стягай!

# 302
МТВ честито мила,да ви е жив и здрав Георги  Hug ,честно да ти кажа се просълзих когато четох разказа ти ,ужас как оже такова нещо ,а ти си герой да изтърпиш секцио без упоика ,но нека остане това зад гърба ти и от тук нататък ти пожелавам семейно щастие  Hug

Вики пристигна ли майчето ти , ще стискаме палци раждането да мине като по вода Hug

Марина честита ви рожба,много сте хубави на снимките,таткото изглежда мноого щастлив ,малко по малко ще си наредите ежедневието вярвам  Hug

Мимито не изпадай в такива състояния ,с теб сме  Peace

# 303
  • Варна, морето и сините вълни!
Такааааа аз сега имам въпрос към вас

Днес сутринта в 9 ми звъни хотелиерката и ми казва - госпожо отменям ви резервацията за 31. Не можете да спите при мен на 31, можете да се настаните на 01.02. Идеше ми да я убия. Каз ами че съм единствената която не съм и влязла в положението. Стаите са заети от задочници  и те ще освободят стаите на 01.02. На 31 аз да си бера гайлето. В последния момент намерих все още празен хотел(щото е нов и почти неизвестен) Та има ли някъде където мога да се оплача от тази хотелиерка?

# 304
Марина,страхотни сте мила!Да ви е живо и здраво бебето и с каката много да ви радват!!! Hug
МТВ...снимки на твоя бебок не видях...или съм пропуснала...  Rolling Eyes

Аз съм тук,но не пиша,защото Иви заля лаптопа с вода и някой букви ги пиша трудно...и за да пиша ми отнема много време... абе...какво дави кажа... Mr. Green
Иначе сме добре,сега ще излизаме на разходка,че издивяхме вкъщи.  Grinning

# 305
Момичета, отново безкрайно ви благодаря за прекрасните думи- и вие сте страхотни!   smile3525 (подмаз, подмаз  Blush Heart Eyes)
Mimito, хубаво е,че си успяла да намериш къде да се настаниш все пак..Напоследък дават гласност по ТВ на този сайт за активни потребители в ЕС http://www.aktivnipotrebiteli.bg ...а може да пробваш и онзи  за защита на потребителите  http://www.kzp.bg/
Не че аз се престраших да ги пробвам, когато бях изпаднала в немилост и нужда, но те подкрепям в това начинание  Peace Успех и на изпитите!   Hug Ти се шашкаш също като мен, защото се бориш винаги за 6, но понякога фактори извън нас пречат на отличната ни подготовка...примирих се с годините, че мога да получавам и по някоя 4-ка тук таме, земята няма да престане да се върти, има по-важни неща!  bouquet

# 306
Мимито, КЗП - те са ресорни по туризма.
Пиши на мейла. Четат го (поне преди го четяха). Прати им копия от резервации (ако са онлайн - приложи мейлите).
Все една проверчица ще им направят, колкото да им стъжнят живота...

Такова хубаво слънце грее, а аз имам такъв нечовешки махмурлук, че направо ми иде да се гръмна. А сега и Боян трябва да разхождам  ooooh!

Брех, 2 нови отговора докато публикувам...

# 307
Здравейте,милички  Hug
Аз съм болна и затова минавам транзит  Crazy
МТВ,Честито Ви бебче,да расте здрав и голям мъж  Hug   bouquet  Много да ви радва,а баткото много да слуша и да помага  Hug
МАрина,Честито бебче и на вас  Hug Да ви е жив и здрав Божидар и много да ви слуша и радва   bouquet Чета аз разказа ти и си викам,ама аз този разказ го знам,много ми е познат от някъде  Rolling Eyes и в този момент ми светва,че дни преди раждането аз слушах непрестанно за теб,стисках палци и т.н без да знам че си ти  Laughing Силвия,твоята братовчедка ми е колежка и приятелка  Joy Толкова много се притесняваше за теб  Hug Радвам се че всичко е минало добре  Hug Хехехе,колко е малък света  Flutter

Хубав ден,мацки   bouquet

П.П имам хрема и не ми е до нищо

# 308
Ама сериозно ли??!! И аз като те видях на аватара и видях, че си от Добрич, имах странното усещане, че съм те виждала на снимки или нещо от сорта...а то какво било! Вие откъде се познавате? Извинявам се на др. за спама  Blush
Радвам се, че се познавате със Сисето- ние бяхме до последно заедно на Коледа в Русе с цялото домочадие. Съдрах си задника от пазаруване на коледни подаръци за малките, опаковането им  организация на Бъдни вечер, скитосване с големия корем по студа, ядене на кебапчета и пиене на пелин (малко Embarassed) на теферич в центъра на Русе и малко след като си тръгнаха за Добрич, аз се влоших и влязох в болница...
Тук имаме е малко снимки заедно: http://picasaweb.google.com/marina.bilcheva/JmhcAL#
и тук във ФБ http://www.facebook.com/photo.php?pid=161017&id=100000089598069
Исках да ви покажа и едни видеоклипчета на малкия, но нямам място да ги кача в Пикаса, иначе ги имам във ФБ.

# 309
Hug Hug Hug

Нещо истинско и неповторимо!!!
http://vesinka.multiply.com/journal/item/10  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 12:28 от VЕSI ORM

# 310
# 311
МТВ ..лелеее каъв сладур е само ...пу-пу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 312
  • Варна
МТВ - голям сладунчор пу пу пу у  Hug
Мимка - стискам палци за изпита  Peace
Mis-Demeanor - връщам се назад да видя къде са снимчиците, че нещо не можах да ги видя на първо четене  Embarassed
Мен ми е неща смотано и не ми се пише. Децата непрекъснато се карат - Дарин крещи и реве за всяко нещо  Tired Психотерапевта като че ли повече помага на мен отколкото на него - дано да видя скоро някаква промяна щото почнах вече да откачам. Вчера беше написал бележка в която ми обяснява, че не иска да живее повече с нас и тем подобни - разревах се направо  Cry И всичко, защото го наказахме за това че непрекъснато бие сестра си. Знам, че ебил афектиран, но ми стана адски мъчно  Cry
Отивам да се сражавам - лек ден момичета  Hug

# 313
Добро Утро!  Flutter

Първо да честитя появата на двамата прекрасни младежи Георги и Божидар на МНВ и Марина Simple Smile
Честита и лека бременност на Галя Simple Smile

Дано не съм пропуснала много празници, но и да съм не е било нарочно! Много късмет и здраве на всички пропуснати от мен Simple Smile

След екзистенциалните кризи, които ме налегнаха около празниците и изкармането на 2 седмици без работа, сега пак съм на линия уж по- бодра от преди, но с много оскъдно свободно време Simple Smile

Здрави сме (пу-пу) и май това е засега!
Успешна нова седмица   bouquet

# 314
Черпя ви виртуално за нашия именник Hug

Общи условия

Активация на акаунт