ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 210
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Честит имен ден на Тити! Жив и здрав, обичан и обичащ да е!
МТВ, Гого е сладурче, да го нацелуваш!

Честито и на всички почитатели на виното! Наздраве!

Ооо, Правде, появи се Hug! Айде стига кризи, оставете ги на специалистите ( bowuu)! Как е Калина?

Вики, при теб как е? Майка ти дойде ли вече? Да знаеш, че сега те дебнем тебе само, така че се явявай редовно на отчет!

Галакси, как върви твоето бременуване?

# 316
Правдицо, какви 2 седмици без работа - отпуск, болничен или ...?
Уф, отивам да работя, после ще гледам снимки.

# 317
  • Варна
Честит имен ден на Тити! Мноооого да Го слушкате  Hug

Правде, какво става с теб душко  Hug Съвсем се загуби и какво сатава с тая работа, че нещо не доразбрах  newsm78

Опъпчила съм се като пубер - ужас просто. Давайте идеи щот вече не издържам.

# 318
  • Бг-мама
Честит празник на Трифи!!!МТВ Гого е страхотен , да са ти живи и здрави!!!
Моите юнаци болни , в криза сме у нас .Хич не ми се пише.Ама ви чета де!!!

# 319
  • София
Честит имен ден на Тити!
Да е здрав и послушен Wink!

МТВ, страхотен е Гого. Много е сладък Heart Eyes.
Веси, много трогателно и много вярно. Понякога ние децата сме много не благодарни Confused.
Мише, дано не само на теб, а и на Дари да помогне психотерапевта, че на мен ми се сви сърцето, като прочетох, каква бележка е написал, а представям си какво ти е на теб. За пъпките, аз ползвам "Clean & Clear" и съм много доволна Peace.

# 320

Елси...тук е мама ,даже ми готви супа топчета в момента  Mr. Green ,много съм спокойна и готова вече.Ще се отчитам,няма да ви държа в неведение  Wink

Честит имен ден на Трифи ,да е много здрав!

# 321
Ето ме отново!
Хихи, не писах дълго време, сега няма отърване Simple Smile)

Вики, радвам се, че тие спокойно вече  Hug Не сме гледали снимки на Ела напоследък Simple Smile
Аз и фотографията позарязах, все не ми остава време да свимам а последните 2 пъти, когато ходипме в парка . езиния път от студа батериите ми много бързо паднаха, втория път бях забравила флашките.... та какво повече да разказвам за състоянието, в което съм Simple Smile

Благодаря на всички за топлото посрещане, след моето лееееко изчезване Simple Smile
Смених работата, защото така се слечи - сриза, мриза, омръзна ми да го слушам. След като съкратиха дота хора от старата ми работа, накрая дойде и моят ред Simple Smile
Бях безработна за съвсем кранко и колкото и да се радвах на почивката, която не трая и един месец, явно доста се бях поизнервила. Вече 4- на седмица съм на нова рабона. Отново в кол - център. Явно нещо ме плени ресора, по- скоро работата с хора, не и самата му същност, но не ми се е налагало от доста време да говоря и така....

Иначе детето е добре, расте, бърбори и бърбори, понякога ми се иска за 5 минути да си чуя мислите, но неее..... тя си има какво да каже Simple Smile
Започна да и се връща интереса към детската градина. Просто дължите почивки я вадят от ритъм и след това не иска да ходи и плаче....

Мише, дато се оправи детето по- бързо  Hug
Зеч,  Hug
МТВ, честит имен ден на Баткото!   bouquet
Елси,  Hug
Ставам да будя къщата и да заминаваме всеки по своите задачи  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:14 от правда_z

# 322
Дтрано, аз се появих и всички изчезнаха Simple Smile
Снощи спахме по- нормално, но предната вечер Калина страда отболки в ухото!
Хомеопата ни намести всичко и се надявам да сме приключили с болежките Simple Smile
Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 323
Не, бе, Правде! Просто много станахме читателите в тази тема  hahaha
Какво й е на Калина? Някой отит? Дано бързо да минава! Praynig
Успех с новата работа! Peace

Зечи, при вас как е положението с юнаците? Оздравяват ли вече?

МТВ, Мис-Д, как са бебоците и баткото/каката? Как сте с ревността им?

Вики,  pregnant или baby ? Хубаво е с мама наоколо, нали?! Глези ли те?

# 324
Правде липсваше ми ,радвам се че се върна   Hug
Скоро ще ви пусна валентински снимки на Елла  Wink
дайте вярно повече снимки да пускаме тук на дечковци,нали за това сме в тази темичка все пак

Елси...глези ме мама,няма как -не ми дава да вдигам и леки пазарски чанти  даже Crazy все и обяснявам че най -лошото което може да се случи когато вдигам тежко е да родя  Laughing така че да спре да се притеснява.

# 325
Правде радвам се че се разписа  Hug

ето малко снимки от нас   http://darkssyget.multiply.com/photos/album/22/dekemvri

Вики ти имаш ли фейсбок

# 326
  • София
Краси, много сте хубави Peace. А Мая колко е пораснала и като я видях сама на една от снимките си помислих, че е Галчето. Успяваш ли да се справиш с двете? Моите като се съберат вечер и само щуреят, беснеят, а като утихнат за няколко минутки и вече знам, че са направили някоя беля.
Правде, бързо да се оправи Калина Praynig.
Вики, всеки ден влизам в темата заради теб Laughing.

# 327
Ето ни и нас! Hug
Ние от вторник сме в майкини на гости,Ивко лудее,ходим на разходки и нямам много време за писане,но ви чета!!! Peace
Краси,страхотни са децата ти мила!!! Hug

# 328
Калина изръси поредния бисер:
купили с Кири толумбички от магазина и тя влиза прегърнала кутията.
навечеряхме се и тя казва, а сега искам толумбичка, за да ми станат големи мускулите
И аз и казвам от толумбичките само дупето ще ти стане голямо
30 секунди мълчание, докато боде толумбичката и казва:
На вас затова ли са ви големи дупетата, защото ядете толумбички  Mr. Green

# 329
Уфф а нашия е на друга фаза-не ще да яде, защото щял да стане голям да остарее и да умре Tired
Не знам с кой какво е говорил, но буквално не иска да яде Sad-обясняваме с баща му, вече вълна ми излезе на езика и не и не.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт