ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
MTV  - и аз се чудя, приеха ли го този закон да почват предучилищтна от 5 г или не  newsm78 Ама мисля, че все още не е в сила. Освен това идеята беше мисля да минат 2 години подготвителна и пак да си тръгват на училище на 7 г, ама може и да не съм доразбрала  Embarassed
Зечи -  Hug Hug Hug Не искам и да си представям какво ти е мила Sad Дано бързо му мине на детето  Hug Пиши как сте  Praynig

При нас почти нищо ново - баткото нали се научи да кара колело без помощтни гуми и сега вилнее из квартала  Tired Пресича сам улици, кара по малките улички..абе ужас, все съм на тръни ама не мога и да го спра...не искам да е мамино синче все залепен за мен...Остава ми само да говоря, говоря, говоря ..докато пришки ми излязат на устата. Общо взето е внимателен и отговорен ама то знае ли човек...пък и с тези ненормални шофьори по улиците  ooooh!
Симонка е болна...отново  Tired От 3 дена е с Т и днес пак отиваме на лекар - снощи почти не сме спали, защото през по-голямата част от нощта беше с 38 Т.
Айде, лек и спорен ден на всички  Hug

пс - айде да си спретнем срещичка бе мацки, а? Отдавна не сме се събирали  Simple Smile

# 586
Хаха, ние тук не пишем, камо ли да се виждаме  hahaha
Бързо оздравяване на Симона  Praynig

А за предучилищната - освен да хвърлям гръмове и мълнии, друго не съм правила и не съм се интересувала (стига ми войната с директорката в градината...)

# 587
Оф Зечи сви ми се сърцето като те прочетох... Дано вече сте добре и да не се случва повече Praynig Пожелавам си го и на нас, това ми е един от най-големите тайни страхове, да не дава Господ  Praynig Praynig Praynig
Мишелинче - бързо оздравяване на Симонка  Hug Hug Hug И аз искам срещичка, така че свиркай ако имаш време. И не само ти де  Grinning
Честито на патерица на всички именници! bouquet  bouquet  bouquet
Ние се прибрахме от четири дневно пребиваване на резервата Сребърна. Наехме къща-хотел там за празничните дни и си изкарахме страхотно. По-късно ще кача снимки. Много хубаво беше. Ходихме и до Силистра и се возихме с корабче по Дунав. Ако някой се интересува да ви кажа, че условията в къщата са много добри - има климатици и плазми във всяка стая (не че ни остана време да гледаме де), много е чисто и обстановката е по-битова, но всичко е ново. За четири дни ни излезе 100 лв престоя там. Готвихме си сами.

# 588
За предучилищната - да, приеха го закона! Демек нашите декемврийски отрочета реколта 2005 започват, на есен с песен, първата от двете задължителни години предучилищна подготовка. Това, което в градините е 3-та и 4-та група. И после си тръгват през 2012 на училище... където пък, по желание на родителите ще имат възможност  също да пребивават целодневно с включени самоподготовка, занималня, спорт, изкуства в следобедните часове.

Зеч, кажи, моля те, как сте? Отшумява ли стреса? Започнахте ли да спите?

# 589
  • Бг-мама
Добре сме , благодаря ! Hug
Ходим на куршум , утре за последно ще е .Детето , незнам доколко осъзнава какво е станало , пък камо ли какво е можело да стане  ooooh! , и по добре де!
Аз не съм запозната с предучилищната ,не съм питала.

# 590
Els, блгодарско за разяснението Hug
Явно си наясно..да питам и още нещо..тези от набор 2005, които не са били на гАдина Mr. Green, тръгват от тази есен на училище-подготвителна паралелка, а там таз работа целодневна ли е или тц? newsm78
И ако ми скимне, мога ли Трифи да речем догодина да го прехвърля във подг.паралелка в училище, или трябва да си седи в градината до края на 4-та група?

# 591
Леле-малееее....децата ни на есен са ученици.... Blush Heart Eyes
Ивко все пита кога ще ходи на "голямо училище" и като му кажа,колко има да учи и да пише домашни там ми отговаря "еми аз няма да ходя всеки ден..."  Joy hahaha
Ужас....
Зечи,радвам се,че сте по-добре! Hug

# 592
МТВ, кой на каквато подготвителна иска, на такава ще ходи. Тези, които са в градините обикновено са целодневни, а тези, които са към училища - полудневни. Въпрос на избор. И предлагане, де, защото, например, у наше село няма подготвителни към училища. А прехвърлянето е технически въпрос, защо да не може, важното е, като го записваш в първи клас да занесеш удостоверение за завършен подготвителен...
Пък за тоя първи клас ако знаете каква истерия е в тоя наш тъп град!!! Наборите на Стени отсега ги записват, за да са при определени учителки....  Crazy Лудост! А пък на мен ми се вижда далечно и хич даже не съм го мислила....

# 593
Зечи...олелеее,ужасна случка.Силни прегръдки за 2ма ви. ((()))

# 594
Привет!

Благодаря на всички, че сте се сетили за моя милост на Гергьовден Simple Smile С Янини ходихме на кратка почивка в трявненския район. Беше страхотно, но кратко Simple Smile
Снимки за тези, които не са гледали във фейсбука: http://www.facebook.com/album.php?aid=20791&id=1000000599410 … &l=7c0d4ae3c6

Зечка, силни прегръдки и от мен  Hug. Дано вече си по-добре. И аз изпитвам панически страх от лудите по пътя.

За нас какво да кажа... От 3 месеца сме в някаква серия на постоянно боледуване. Изкарахме една пневмония, после възпаление на бъбреците, постоянна кашлица, която никой не може да ми каже от какво е и такива неща. Вече не знам какво да го правя. Седим си вкъщи двамата и си се гледаме.

Поздрави на всички и весели разходки Simple Smile

# 595
  • София
Здравейте  Hug.
Тук малко са се пораздвижили нещата Mr. Green.
МТВ, може и да го прехвърлиш следващата година в у - щето, а може и да си го оставиш в градината. Друг е въпроса, че ако го запишеш в у - ще това означава да няма тази свобода, която я има в градината. А малко дете да го "вържеш" няколко часа на чина не знам как ще стане Thinking. Тук в София се говори, че 2 - рата година от подготвителната ще бъде в у -щата за да се освободят места в градините, ама засега са само приказки. Дано да не го приемат само Praynig.
Мише, бързо оздравяване на Монката Praynig.
Габи, дано успеете да намерите причината за тези боледувания Praynig. А снимките са много хубави  Peace.
Ние днес записахме Аничка на градина и аз съм меко казана много доволна Grinning. Лошото е, че няма да са в една градина с Дани, но и двете са ни много близо до блока и сутрин и вечер ще си правя фитнеса между двете Laughing.

# 596
Благодаря ви за отговорите Hug
Нямам намерение да местя Тити в предучилищна (освен ако не ме вбесят тотално в градината..), аз също съм против ранното тръгване на училище, ама нямаме право на избор Crazy
Веси-Ивко най-добре ориентиран Laughing..
gabby супер сте на снимките-дано бързо ви минат болежките Hug
Викии как сте-нищо не каза Confused
Flash Dance, може ли сайт на къщата ако има? Hug
Марти, а на Ани ходи ли ѝ се на гАдина?(така ѝ казва Тити Mr. Green)
Пачи, как са твоите хубавци? Heart Eyes

# 597
МТВ...добре сме  Simple Smile,момичетата ме слушат ,Елла обожава Клои и само я целува,много са сладки.При вас как е,как се справяте с малкото човече?

ето малко снимки от мен да видите сестрите  Heart Eyes

....

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 20:54 от victoria

# 598
  • София
Вики, Клои е прекрасна и е с невероятни очи. А  Елла е голяма сладурана Heart Eyes. Хубаво е, че те слушат, че мойте... ooooh!
МТВ, за сега много й се ходи на ДГ, защото като ходим да прибираме Дани тя си играе с децата, госпожите пък я гушкат и целуват и на нея й харесва, но не знам като по тръгне по цял ден как ще се чувства и дали ще иска да ходи Thinking. Ама, дори и да реве в началото, после ще свикне Mr. Green.

# 599
Вики, много са различни Елла и Клои, въобще не си приличат  Mr. Green Но са страхотни дами и двете, всяка по своя начин   bouquet
МТВ, моите деца са разхвърляни по баби и градини, защото имам доста работа, компютъра (работния) се развали и въобще хич не съм в час. Маги ми къса нервите всяка сутрин с рева си "спи ми сеееееееееее, не искам да ставаааааааааам, не искам да ходя на градинаааааааааааа, отпишете меееееееееееееее, сама ще се отпишааааааааааа, дядо ще ме гледааааааааа" и т.н., което е съчетано с "щом ще ме карата да ходя на градина, аз няма да се облека и няма да ям" (щото иначе се счупва от ядене, де  ooooh!). В общи линии денят ми запова с желание да я удуша, няма такова мрънкане и хленчене. а вечер не мога да я накарам да си легне, едва към 22:30 е в леглото и след хиляди заплахи и викове (всяка вечер изхвърлям филмчета, забранявам пуканки и шоколад и т.н.). Цербер ми е малкото име, приятно ми е  ooooh!
А как е вашата пълна къща?
Данидо, и аз искам инфо за Сребърна, никога не сме ходили там   Praynig
Оооо, Габи, живи ли сте с Яни? Добре, че чат-пат руснеш някоя снимка, за да видим, че ви има  hahaha Габи и Виктор са като брат и сестра, тоя рус Жоро хич не им тича  Joy

Общи условия

Активация на акаунт