ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Дами, няма проблем. Сега намерих дипляната, има даден сайт, но не се отваря за съжаление. Ето сайта www.srebarna.com . Ето тук са снимките от нашата почивка и си пише кое кое е http://www.snimka.bg/?album;aid=500633 , но няма много снимки от самата къща. Ще снимам диплянката, за да видите, но няма да е сега, а малко по-късно, защото до сега качвах тези снимки и откачих  Crazy Иначе има телефони и тях ще ви напиша малко по-късно като снимам дипляната. До самата къща се стига много лесно, защото има доста табели, които оказват пътя.
Вики - дамите ти са много различни, но и двете са много красиви  Heart Eyes

# 601
Flash,страхотни снимки!!! Hug
Сисунка е много порастнала и хубава,а тумбата ти е разкошна!!! Heart Eyes

Вики...останах безмълвна!Страхотни снимки на още по-страхотни принцеси!!!!!! Hug

# 602
Ето дипляната,  но снимките не станаха много добри, за което се извинявам, явно още ще трябва да се уча да работя с него http://www.snimka.bg/?album;aid=500698

Веси - мерси много, мила  Hug, но за човек който в неделя влиза в шестия месец съм като цепелин  ooooh! Определено съм по-огромна отколкото първия път, дано поне с бебето да наред всичко, а за тялото ще мисля после как да го оправям.

# 603
Егати цепелина, аз значи съм била Юпитер  Joy
Супер изглеждаш, а Сисуна е станала истинска госпожица  Heart Eyes
Мерси за брошурата, само 1 последен въпрос - колко семейства побира?

# 604
мерси девойки,радвам се че са ви харесали фотосите Simple Smile
да изобщо не си приличат сестричките ,и по-характер са различни за момента...Клои е още по- лесна за гледане (пу-пу) 

флаш... ще ти погледа фотосите по-късно ,надявам се да не ги махнеш

# 605
Пачи, на първия етаж на къщата има две стаи с по две единични легла, на втория, една стая с голяма спалня+походно и още две други стаи с по две единични легла, така че прецени. Ние бяхме три семейства и заехме всички стаи - общо 6 възрасти, 3 деца плюс едно бебе. Е, едната стая с двете единични легла можеше да остане свободна, но бебето беше свикнало да спи отделно и още първата нощ изгони майка си и баща си от спалнята и те ползваха въпросната стая. Тази, голямата стая с камината е нещо като маза, към нея има и кухненски бокс оборудван с всичката необходима посуда, има печка - голяма, за готвене, микровълнова също. На втория етаж има нещо като кухненски бокс, но без печка - там е хладилника, има и мивка, както и малка маса с два стола. От този бокс се излиза на голяма тераса, с изглед към езерото. Има бинокъл и телескоп, които може да се ползват свободно. Долу също има голяма тераса, нещо като веранда. Градината е чудесно поддържана, алеите са страхотни за тичащи деца  Simple Smile Има също и външно барбекю, което също ползвахме. Реално има още две постройки, по-малки, но незнам дали и те се предоставят на туристите за настаняване. Самата хазяйка е много готина, живее на първия етаж на голямата къща срещу двете единични стаи, но присъствието й е много дискретно. Децата й обраха градината още първия ден, но не им направи никаква забележка. Забравих да кажа, че във всяка стая има телевизор, в голямата зала с камината също, във всяка стая има и климатик. Баня и тоалетна има и на долния и на горния етаж. Бойлрерите бяха постоянно включени, така че не ни е липсвала и топла вода. Ние имахме опасения за много комари, но реално от групата само мъжа ми беше ухапан и то веднъж. Иначе бяхме снабдени с Аутан.
Уф, то въпроса ти беше един, а аз се олях. Ако имаш още въпроси питай, ще се постарая да не съм толкова многословна.
Вики - няма да ги махам снимките.

# 606
Вики аз не успях да ти видя снимките  Sad
Flash Dance  прекрасни снимки  Hug

# 607
флаш...видях ги  Simple Smile,сиси е много пораснала ,много хубаво дете,а ти изглеждаш чудесно.Мерси че остави линка  Heart Eyes

Елла днес имаше тържество в у-щето по случай завършването на годината,пя на сцена и много добре се справи. Heart Eyes

# 608
  • София
Дани, страхотни снимки Peace. Сиси е много хубава и нежна Heart Eyes. А ти изглеждаш много добре.

# 609
Благодаря ви момичета  Hug Heart Eyes Аз съвсем честно се смятам за дебелана, ама щом вие ме харесвате - ок, ще си мълча  Mr. Green.

# 610
Сега си бременна, не дебела, после като родиш ставаш само дебела  Joy
Споко, ти си като глист и без това, така че няма какво да го мислиш. Но като цяло природата не го измислила както трябва (вече не еднократно съм споделяла) - можеше поне мъжете да имат мензис или ние да пикаем прави.

Само ми кажи последно цените как са - на стая или за цялата къща и съответно какви са  Mr. Green

# 611
Вики, много са ти хубави дъщерите! Малката е синеока, а?! А аз не съм забравила, че беше споменала за снимки и от Великден, а така и не ги показа  Rolling Eyes

Дани, много добре си изглеждаш (и аз да отбележа), какво се притесняваш за кг като си една торба с кокали?! Сиска е много пораснала!

Габи, абсолютно същото като Пачи и аз си помислих за Габи и Виктор! На много хубаво място сте били, хубаво ста си изкарали, страхотни сте!

Пачи, страхотно преживяване довечера (предполагам няма да пропуснеш)   superuu

# 612
Ееее, къде без мен, АСДС нямаше да излязат, ако не бях отишла  Joy
Много съм доволна, въпреки че вече съм на ръба на банкрута с тези концерти  ooooh!

# 613
Ееее, къде без мен, АСДС нямаше да излязат, ако не бях отишла  Joy
Много съм доволна, въпреки че вече съм на ръба на банкрута с тези концерти  ooooh!

И ние бяхме там  superuu Мнооого яко!
На въпроса ти за хлапетата-Тити е станал глух за нас, и ни иде да го пляскаме през 2 мин ooooh! Прави точно обратното, което му казваме Crazy И ако не бе застрашен живота му-нямаше да се втрисам толкова, но той на всяка втора крачка прави опити да се самоочисти-или се катери по огради, дървета и изобщо дето му видят очите, или тича като отвързан без оглед къде се намира и дали аз крещя...искам електронен шамар с дистанционно jedi

Flash Dance
благодаря за инфто!  bouquet
И изобщо не си дебела-нали видя мен Crazy

Вики страхотни са ти госпо'йците Heart Eyes Към момента (вече с минали колики, и Гого е по-лесен в отглеждането..да видим как ще е като започне зъбоникненето).

Краси, как сте вие?  Hug

# 614
Е, много благодаря, много сте мили  Hug
МТВ и Пачи - помня снимките ви като бременни и нито едната беше дебела, нито другата Юпитер, предполагам обаче че всеки се вижда като понаедрял през втора бременност, явно мускулатурата се отпуска. Както и да, живи и здрави да сме и децата и те! Heart Eyes
Пачи - за цените в къщата (не на Биг Брадър  Mr. Green)- аз не присъствах при плащането, но мъжа ми каза, че на нощ е било 30 лв. за нас двамата, т.е. по 15 лв.на човек, за Сис е било безплатно, за другите деца също, така че общо за трите нощувки 90 лв. Отделно ние ползвахме дървени въглища за барбекюто, както и някои продукти и консумативи, за които оставихме още по 10 лв. (всяко от семействата) и така заформихме кръглото 100 лв. Не че не можехме да ходим и да ги купим от някой от магазините в селото или от Силистра, но ни домързя  Embarassed и не ни се занимаваше. Та това е.

Общи условия

Активация на акаунт