Иначе има телефони и тях ще ви напиша малко по-късно като снимам дипляната. До самата къща се стига много лесно, защото има доста табели, които оказват пътя. Вики - дамите ти са много различни, но и двете са много красиви
Иначе има телефони и тях ще ви напиша малко по-късно като снимам дипляната. До самата къща се стига много лесно, защото има доста табели, които оказват пътя.
, но за човек който в неделя влиза в шестия месец съм като цепелин
Определено съм по-огромна отколкото първия път, дано поне с бебето да наред всичко, а за тялото ще мисля после как да го оправям.
Има също и външно барбекю, което също ползвахме. Реално има още две постройки, по-малки, но незнам дали и те се предоставят на туристите за настаняване. Самата хазяйка е много готина, живее на първия етаж на голямата къща срещу двете единични стаи, но присъствието й е много дискретно. Децата й обраха градината още първия ден, но не им направи никаква забележка. Забравих да кажа, че във всяка стая има телевизор, в голямата зала с камината също, във всяка стая има и климатик. Баня и тоалетна има и на долния и на горния етаж. Бойлрерите бяха постоянно включени, така че не ни е липсвала и топла вода. Ние имахме опасения за много комари, но реално от групата само мъжа ми беше ухапан и то веднъж. Иначе бяхме снабдени с Аутан. 

Мнооого яко!
Прави точно обратното, което му казваме
И ако не бе застрашен живота му-нямаше да се втрисам толкова, но той на всяка втора крачка прави опити да се самоочисти-или се катери по огради, дървета и изобщо дето му видят очите, или тича като отвързан без оглед къде се намира и дали аз крещя...искам електронен шамар с дистанционно 

Към момента (вече с минали колики, и Гого е по-лесен в отглеждането..да видим как ще е като започне зъбоникненето).