В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 37 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
Палачинките са за всички, иначИ кЪк тай шЪ ги пляскам тука smile3521 И бузЪ съм ви сложила, дори

# 46
  • София
Палачинките са за всички, иначИ кЪк тай шЪ ги пляскам тука smile3521 И бузЪ съм ви сложила, дори

Ако искаш да знаеш тука си падат повече по зелник и баклава приготвена по специален начин от теб и Пина.  Laughing

# 47
  • Истанбул
Добро утро приятели Heart EyesДелте ,има телепатия=или както турците казват =калп ,каллбе якъндър=сърце до сърце е близо.И аз като твоя Ашкъм правих американ пенкейкс ама отгоре не с кленов сироп ,ами с пекмез от Кападокия.
Ангелино,наваля ли толкоз сняг ooooh! Heart Eyes Hug
Оф и мен треска ме е затресла заради тез пашапорти newsm78Изтича ни срока през месец април ,по време на най=голямата галимация.Айде аз да дойда ама на детето му предстои изпит през юни=как да не ходи на училище и курс 1 седмица,ако можем да вземем удължение за нейния паспорт та като си дойде за лятната ваканция в България тогаз да тичаме.
От друга страна моят мъж научил от незнам къде ,че за придобиване на документ за постоянно пребиваване в България от чужденец вече не били нужни 6 месеца и един ден,та да ви помоля ако някой има яснота по въпроса да ме светне Praynig PraynigЧе ми изяде главата,казвайки ,че аз не съм искала той да стане български гражданин.

# 48
Палачинки, меденки, бОза и паспорти , а   Whistling Mr. Green ... изпуснах дискусията днес  Crazy ... Нищо , включвам се за ве4еря тогаз  Whistling Hug

Снимката в дясно е мегданОт на Таксим, мдам (браво на позналите Party Laughing). А др. в ляво снимчица, вси4ки я знаете таз уличка известна, ама не сте се сетили ... ето още снимки по светло ... красутъ Flutter :

Fransız Sokağı = Rue Francaise = Френската улица (oT sokak=yлицa)
*другото име на тази уличка е като Алжирската улица = Cezayir(джезаир) Sokağı/Cezayir Çıkmazı (преименуванана е на Френската улuцa през 2004, к/о  е напълно реставрирана за 2 години (2002-2004) от "а" до "я")

Намира ce зад Galatasaray Lisesi=Galatasaray Highschool:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Gate_of_Galat … si_from_above.jpg
http://galeri.istanbul.gov.tr/Portals/_default/prGaleri_sMedia/r … axsyq23s5gwqync23
http://galeri.istanbul.gov.tr/Portals/_default/prGaleri_sMedia/r … x4lgsev02tfpit0z4
G.L.(MakeT) в "Miniaturk" - http://galeri.istanbul.gov.tr/Portals/_default/prGaleri_sMedia/r … nz1lrt2ynccl2a1si
... Aко идвате от мегдана на Таксим, то G.L. ви е от ляво и веднага завивате наляво no "the French Street" - a kakBo e Tя ли - кафенета u кафененца, рестранти u реcTоранTчета, улични музиканти, книжарници ... трябва да се види, усети и помирише  Whistling Crazy Mr. Green Heart Eyes Laughing Wink

Heart Eyes Party Hug

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 20:02 от bz

# 49
  • Varna
БЗ-
за съжаление точно тая уличка сме я подминали rotfImao Въпреки всичко се сетих, че е около Галата Кулеси smile3534
Тия розовите къщя да не мислиш, че щях да ги забравя Laughing

# 50
А, Delte,  не е до Галата Кулеси Mr. Green ... има поне километър до кулата ... кулата(Galata Kulesi) е долу cлeD "Tünel-a", а French уличката е гореeeee до гимна3ията(Galatasaray Lisesi) (срещу kumpir=кyмпuр-uте  Whistling Mr. Green Wink Hug) ... Дето си имала среща с важни хора ...  Whistling Crazy Wink Hug

Tünel ,  Istiklal Caddesi:

Hug

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 20:12 от bz

# 51
  • Varna
Да бе помня Лицея ама и него що така си го свързвам със Галата Кулеси newsm78
Много добре помня и Техни величества, много ми беше мъчнУ като се разделихмИ  smile3518 Hug И питах БаткУ- Абе що миЙ толкуз мъчнУ за Ора които познавам от малкУ времИ newsm78
А той- Щото са Техни Величества бе Ашкъм smile3521
Хайде другия път като дойдем, ще видим Французката уличка, нека да има да гледаме и да сЪ дивим newsm47

# 52
Ти само ела пак , Делте (и ти Анжи  Mr. Green Wink) след март ли, преди ли, когато искате  Laughing (Април , Май най-добре откъм време).. Tа ша обходим всичкото улички що има .. и Френски, и Алжирски, u още др. интересни знайни и нензнaйни места , чудадости и тайни на 'Станбула  Crazy Hug (DelteBa - и тез'  'ора изпитват същите чувства , носталгия и привързаност Wink Heart Eyes Hug)

# 53
  • Казанлък of all places
Сакън, планове без мен-йок!
Май месец мисля,че е една партньорска среща в Стамбул, ама може и преди това да се материлаизирам. Само като си спомня обаче как в началото на март бях в Истанбул и буквално изпитах на гърба си израза "пронизващ студ", въпреки положителните температури и....нещо.... ако може маааалко по-топло да стане! После осъзнах,че явно тези бодлички на студа са били не толкова от температурата, колкото от влагата.

# 54
  • Varna
БЗ-че,
точно на това местенце, до червеното трамвайчИ имам снимчица. Като видях снимката и изстръпнах.
Ми март, той Бате фаща параОдЯ again. Ще видим, що са дни пред нас са.
А аз съм била и във края на Декември и вав началото на Януари във Станбул- беше добре времето, но със мъгла както е по Варната когато е топло по това време на годината. И влажно разбира се, няма начин да не е влажно но пък е пИрфеКтнУ за кожата и косатааааа smile3503

# 55
  • София
... И влажно разбира се, няма начин да не е влажно но пък е пИрфеКтнУ за кожата и косатааааа smile3503

А как им съхне прането на тия хора.  Thinking

# 56
  • Varna
ДЕДЕ
както тука у Варната. Кошмар е Душооо. Как ще ми изсъхне и мойтУ пране от сега го мисля rotfImao

# 57
... И влажно разбира се, няма начин да не е влажно но пък е пИрфеКтнУ за кожата и косатааааа smile3503

А как им съхне прането на тия хора.  Thinking

Сакън не питай  Crazy... аз имам сушилня (много я мразяяя , ама ако хептен нЕма накъде и турBаM no два-три чаршафа вътре) ... иначе на сушилни вкъщи(сгъваеми пластмасови простори - http://www.ecoz.co.uk/images/LeifheitPegasus200FreeStandingCloth … rDryerCloseUp.jpg ), по радиатори  hahaha Joy Mr. Green Laughing Whistling;на терасата, за тези дето имат -- нали има вятър, та до два дена ooooh! Whistling Mr. Green са готови дори и в cTyDeHo време ...

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 21:08 от bz

# 58
  • Varna
Ами и моя милост си мрази сушилнята. То чаршафи се слагат 2,3 че да може да поизсъхнат по добре. ТъкмУ да сЪ пУФалЪ, че купих нов простир, че стария са гЪтна и там ще пляскам пранетУ. Хола утрЯ ще е сушилно помещение, спалнята и тя. Направо голяма красота ша е #Cussing out Като дойде зимата и убавата ми къщичка става олеле малеле

# 59
  • София
Ако не е тайна що си мразите сушилните. Не помагат ли ?

Общи условия

Активация на акаунт