В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 36 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Е, не, не мога да ви догоня. Еdнaта куца(Познайте кой) и все е първа, другата (разбирай bz) става като кукувица рано заранка и теми пуска и енциклопедия издава, третата има две момчета-Анджи. останалите и на работа ходят и с малки деца се занимават и семейства гледат, само аз ли не мога да се оправя???????? Едва прочета 2 страници и те станали още 2, а сега и нова тема!
Ами отивам да си чета назaд, явно трябва да наваксваm, да не ме пратите на поправителен, mistik  Hug
Bz-`strahotna nowa tema  Hug

# 31
Еeeeeeeй Цвете, ха'ди настанявай се удобно в новата тема  Hug Laughing . Kакто е казал поетът "рано пиле, рано пее" , та и аз така . А проблемът с писането , по-скоро с времето за писане в темата идва от това, че явно не ядеш достатъчно зеле  Joy Mr. Green Crazy . Я увеличи малко дозата, молА  Wink Hug.

Като cnoMeHaх тyй зелен зеленчук Mr. Green, та вижте каква тема има в Д&С  ooooh! Whistling - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452837.0  --- "Могат ли българите да съществуват без кисело зеле и туршии"  Crazy ... Божеее, хората се оплакват, че им миришело на зеле и тyршy, а ние TykA рuвем ,че искаме именно този вкус, мирис и спомени ... нЕма угодия  Whistling hahaha Joy Mr. Green Laughing

Я още две загадки ... къде е това  newsm78 Whistling ... който каже пръв Mr. Green , ще получи нещо Whistling от "Кулинарната книга" на таз тема (под формата на снимка разбира се  Mr. Green):

# 32
  • Истанбул
Знам аз ,ама нали БЗ ме скастри в предната тема ,затуй ще си мълча като ремсист Mr. Green Mr. Green

# 33
Xaku(peMcucT  hahaha Joy ), e то се пoдразбира, че с Мисти ша мълчите до второ nостновление  hahaha Mr. Green ... иначе 'сичкуту зеле ша дойде при вa3u, та после шa трЕбе да посрещате гостE, ама от онозе гостE дългите ... дето стават по 3 дена яли, пили и се веселили и 20+ литра чай изпили  hahaha Joy Whistling Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 22:48 от bz

# 34
  • Varna
Е тука мЪ ФанахтИ без гащи rotfImao
Или не съм ходила, на тези места, или немога да ги позная. Тази малката уличка ми напомня на тия малките улички които са около Галата Кулеси, а другото на ТаксимскУ newsm78

# 35
ееее ,Delte душаTa, ша са караме Naughty Mr. Green .  Tочно ти трЕбе ги познаеш ... там си била, ЗНАМ  Whistling Wink ! Верен отговор на половина ... я пак !! ... иди турни едни вълнени гащи и вълнени чорапи, и eла пак  Laughing Wink Crazy

Казвам ви лека, мека, (нe)снежна, топла и приятна  Crazy Hug ... до утре сабахлем Wink

Whistling

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 23:04 от bz

# 36
Да, Таксим се вижда, но първото и аз не го зная.
Не смогвам и аз с четенето, само мернах нещо за паспорти.... сега нали ще има нови, вече и цените им обявиха, само не разбрах от кога ги почват?!  Искам да си направя от новите, за да не сменям после пак без време... И моя изтича догодина.

И Варна беше кандидат за европейска културна столица  Laughing

# 37
  • Varna
Гутен Сабахлен, Мацуранкииииии Hug
Ми БЗ-че като си ги дала тия картинки по нощитИ и нИмогЪ сЪ ориентирам мЛогУ newsm78 ЗасрамвЪм сЪ отвсякъде ама пък е хубаво, че съм била там newsm03
 Моя Акшъм сега ми готви това. Явно ще е дълга Турска закуска, която продължава до следобяд, като гледам темпа му на готвене Joy  Та да ви споделя закуската Дами smile3503
ПИНЕ- пак да пиша за пашапортите- значи Март започват да издават новите. Аз затова казах, че немога скоро да ОдЪ до Станбул, защото моя изтича Февруари. А няма смисъл да правя сега, като Март пак трябва да правя, а оня ден вече преди да науча новината направих снимки и за паспорт и лична карта и шофоьрската.
Абе нашта Варна ще си остане само със мечтата за АврУпейска столица......
Отивам да проверя докъде са стигнали палачинките, че вече ставам нервна  Joy
ЧакайтИ, че съм забраЙлЪ бозЪтЪ

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 09:38 от DELTA_DELTA

# 38
Ей, Делте, това за мен е важна новина.... Добре де, защо казаха, че се забавя с 6 месеца старта на новите документи? Или 6 месеца считано от октомври, когато уж щяха да започват....   Дано да започват март месец, че тогава ми е на време  Peace

# 39
  • София
За личните документи.

През 2000 г. за пръв път смениха сините паспорти и международните паспорти с лични карти и паспорт. Тогава на бая население там по години на ражднане и т.н. ги смениха и сега решиха, че ако това население пак се юрне да ги подновява (щото сроковете им изтекли) няма да могат да се справят. Та затова решиха да увеличат с 6 месеца давността им.

Моите например изтичат през 2011 година и аз ще ходя тогава. Ако и вашите са валидни няма нужда да ги подменяте.

Незнам дали съм прав, но си мисля, че ако искате да си ги подмените преди изтичането на срока не би трябвало да имат проблеми.

# 40
  • Казанлък of all places
Oooooo, я кой е станал рано зарана! Друго си е мъж ти да се е прибрал и да палачинкствосвещенодейства! Simple Smile
За паспортите - тези, които ще трябва да си ги подменяме по-рано , преди да са готови новите модели, правим от стария модел и живеем с тях следващите 10 години. На въпроса към българския консул в Онтарио, Канада, сега като ще има нови модели паспорти,ние ( приятелите ми) февруари месец от стар модел или нов моделще получим, отговорът е бил : от старите. Да подчертая - това са хора, които са в Канада, не е толкова лесно да се приберат в България и паспортите им изтичат през 2010, но за да им ги направят са необходими 3 месеца....
Не ми се коментира просто, утро е.
Делте, метни 2-3 палачинки насам!

# 41
  • Varna
АНДЖЕ-
Душе аз съм метнала бе. Е ако бяхме на живУ и щях да приготвя, ама дай Боже да дойде ден.
Сега за паШапортите отново. Те са си валидни но за пътуването става въпрос. Аз например немога да пътувам навънка защото паспорта ми изтича Февруари. Знаете за тия 6 месеца които трябва да се спазват при излизане??? . Да валидни са 6 месеца но за във България докато започне подновяването на паспортите. Ако искам да пътувам във Западноевропейската зона мога със личната си карта, но със маждународен паспорт няма да имам възможност.
За новото издаване едни казват, че може със старите а по телевизията вчера говореха, за новите, защото въвеждат тези нови данни. При всяка новинарска емисия съм стояла пред ТВ-то за да си го обясня това новото въвеждане. Много се надявах, да си направя паспорт тези дни, писах, че и снимки си направих, но няма да стане
Ако това което АнджетУ е казала за паспортите е вярно, ще си удрям дупето до тавана от радост. Предпочитам да си направя още сега паспорта . 

# 42
Делте, и аз разбрах нещата така, както ги обяснява Анджи.
Аз не съм си проверявала паспорта, ама сигурно и той изтича по това време.

Като няма палачинки, щото Делта се стиска, да ви почерпя с дочашни меденки. Ако не стават за ядене, стават за замеряне, щото са малки и кръгли.

Много интересен сайт за културната година в Истанбул. Като се наканя на визита в Истанбул, ще пиша пак за съвети, че аз не съм холида в баклаваджийницата на кака Делта и в съседния ресторант за брънч (вече го забравих как се казваше), а те са на първо място в списъка на културната ми програма. След това може да ида до Пера Музеум и до Истанбул модерн, че на тях от една година им се каня.

# 43
  • Казанлък of all places
Роси, вземи ме , вземи ме, мноооо ще слушам! Излизам на двора споглед вперен на югоизток ис едно кепче, белким ме уцели някоя меденка в челото...

Всъщност, простете, отивам на двора да правя снежен човек с останалите на двора 3 педи сняг....

# 44
  • София
Ангелинкееееейййййй, ни са подмотвай писал съм ти нещо на ЛС и си чакам отговора.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт