Подадохте ли молби за винетки?

• 121 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Аз също мисля да останат диагнозите,нека знаят на какъв зор сме,никой не се срамува от детето си моето дете тепърва прохожда на почти 4 години е не говори,това постоянно ходене по логопеди и психолози и прегледи на 3 месеца в София,която ни е на 300 км постоянно ни трябва кола хубаво че мъжа ми може да излиза по всяко време иначе сме за никаде с количка по снега не мога да го извеждам,трудно е.

# 181
Катина - относно репортажа, - нямам обаждане повече, иначе ще пиша тук, а дали не са се отказали?

Пепи, проверих, но не е така, пак талона е на детето на името..., за това не си намерила отговори. 

45 сме за сега вече!

# 182
Мамчета, подготовям писмото за изпращане - 47 подкрепили сме.

След малко отивам в Закрилата да го подавам, а на НС и МС по ел. поща

Писмата вече са изпратени Peace, вълнувах се като ги изпращах, все едно за сефте изпращам е-мейл ooooh!

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 14:36 от Rossoneri

# 183
  • гр.Гоце Делчев
Росонери стискам палци дано управляващите си отворят вече очите.Малко хора са се включили явно не ги вълнува много въпроса с винетките или са загубили вяра ,че някой ще ни обърне внимание.

# 184
Добро утро с днешна дата!

pepi1963, дано има някакъв ефект, вчера никой не беше писал и за мен офанзивата бе завършена и за това реших да ги изпращам, за да може да бъде включено в дневен ред на МС. Вече имаме вх. № в Закрилата, нямам потвърждение, че мейла ни е отворен, получен и т.н. в НС и МС. Би трябвало да получа някаво съобщение.
Няма да се предаваме!

# 185
Малко хора са се включили явно не ги вълнува много въпроса с винетките или са загубили вяра ,че някой ще ни обърне внимание.
Не мисля, че хората не ги вълнува. Просто това, което Росонери е направила не е обществено известно. Известно ни е на нас и на познатите ни около нас. Но колко са те? А и не всички, които са го прочели могат да си оставят данните. Или детето е вече над 18 години, или % им от ТЕЛК е малък. Ако беше минало предаването по БТВ и се знаеше за подготовката на едно такова писмо, може би повече хора щяха да се включат. Което ме навежда на мисълта, че тъй като е отворено писмо може да се изпрати и на e-mail-ите на големите телевизии - БТВ /за предаването което ще прави репортажа/, Нова тв... Самото предаване като види, че има такова изпратено  вече писмо до институциите, може да се раздвижи с прословутия репортаж  Wink

# 186
Аз лично мисля, че трябва да се обърнем относно телевизиите - към Ани Салич - битиви или Календар на НОВА, като пишем до конкуретни медии, не съм сигурна за ефекта. Нека видим колко време ще се забавят от МС и НС и изобщо какво ще кажат пък ще решим относно медиите, сега или по късно да действаме чрез тях, а относно ТАЗИ СУТРИН, не мисля, че беше най-подходящото, но там беше писала тази майка.
Трябва да влезем като новина в централните новини, за отзвук.

Относно родителите, не всеки пише тук, не всеки ни е известен с проблема си, няма как да ги обхванем.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 10:49 от Rossoneri

# 187
Росонери, дано успеем. Много се надявам. Да пишеш пак ако разбереш нещо.   bouquet

# 188
Изчетох цялата тема и само съжалявам,че не и обърнах внимание по-рано.Но пуста залисия....Щях да се включа и в писмото с нашите данни.Ще чакам да кажете за датата на репортажа.Ние сега купихме кола и се чудя да я пиша ли на детето?Не че смятам да я продавам,но ако реша да я бракувам един ден,пак ли ще имам такива разправии както при продажба? newsm78

# 189
  • София и там където не се пуши
Ужасни са разправиите при продажба  #Crazy . Пък и като я продадеш, оценката която си взел, се вкарва в банка  Shocked .

# 190
doroty,за каква оценка става въпрос?Май нещо не разбрах.

# 191
  • гр.Гоце Делчев
Росонерче права си,че трябва да се обърнем към телевизиите дано да обърнат внимание на проблема особенно за малките деца.Ще чакам с нетърпение да пишеш когато ти отговорят.  bouquetЕстествено,че няма да се предаваме.Диневата как може да си толкова влюбена та не си обърнала внимание на толкова важна тема. Joy Hug

# 192
  • София и там където не се пуши

Оценител ти оценява колата в лв и казват за колко пари трябва да я продадеш и тази сума да се внесе в банката на името на собственика на колата.

# 193
И ние с малката Мария сме с вас ! Дано да не е късно.Иниациативата е страхотна стискаме палци! Praynig Praynig Praynig Hug

# 194
Добро утро Hug

Росонерче права си,че трябва да се обърнем към телевизиите дано да обърнат внимание на проблема особенно за малките деца.Ще чакам с нетърпение да пишеш когато ти отговорят.  bouquetЕстествено,че няма да се предаваме.Диневата как може да си толкова влюбена та не си обърнала внимание на толкова важна тема. Joy Hug

Снощи гледахте ли по битивито - Ани Салич къде беше и си мислих за нашия проблем, да се обърнем и към нея, мисля си, да мине седмица поне да има време например някой да ни даде дори временен отговор и тогава дапишем, ще го мислим другата седмицата.

Оценител ти оценява колата в лв и казват за колко пари трябва да я продадеш и тази сума да се внесе в банката на името на собственика на колата.

Човек никога не трябва да казва "никога" няма да направя това или онова. Не се знае винетки докога ще има, мисля, че е по-сложно доста, ако си пишеш на името на детето колата, в такъв случай ти върши работа за винетка към момента и евентуеално данъка - къде 10 лв. там и 18 лв., такъв е данъка на нашата кола. А пък и после да я продадеш за по-малка сума, някой друг ще ти определя това, а неее,  да не се е грижил той за тази кола и дете пък, та ще ми се определя това и онова.

А на майките, които по-късно се включват с данни, може да ги събираме и евентуално при репортаж или нещо такова пак медийно да допълним "... ето след изпращане на писмото, колко майки /родители ни се обадиха още за подкрепа и нуждаещи се като нас"

Общи условия

Активация на акаунт