МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 49: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 32 364
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
"Yigit Özsener-Мелодията на сърцата ни"

ПЕРФЕКТНО!!!! Но пак настоявам името да е на български.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Плами и Мечтание, за вас писах още в поста с първото предложение. Не вярвам съдържанието на темичката ни да се промени, просто името вече ще е по-адекватно на съдържанието.

Гери, искаме да приключим вече с Мелодията. Ти си тъчи, няма проблем.  Laughing

Лакунска, да почваме да мислим новата концепция, а? Че това е сериозна работа. И трудоемка. То ти си натворила достатъчно, но... Да помислим да съберем всичко за Ийит на едно място.

Вече си представям - най отгоре надпис с големи букви ДЖЕМИЛКЬОЙ
Отдолу - добре дошли!
Ха-ха-ха.

# 106
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Идеята с името на латиница ми е да излиза,като резултат при търсене в гугъл.А сети се колко хора ще се докоснат до простотията ни ако решат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а и безтва не мож му уцелим точното заглавие на български.знаеш,че не е приятно някой да те прекръсти неволно

# 107
Аз тия работи с темата не ги умея,ако гери има желание,а най-вече гледам че сидова се справя перфектно(виж темата за грозната бети),ще и изпратя всичко което се одобри да стои на първа страница.не смятам да взимам едноличнии решения.след уточняването на името очаквам предложения за снимките на първа страница.ако имате нещо наум,което смятате че мога  да сътворя(нещо ново)казвайте да се пробвам

# 108
Естествено,че ще останете,без Кенанките темата няма да е същата
Гери благодаря за високата оценка

и ся последно предложение Joy Joy Joy Joy Joy

"Yigit Özsener-Мелодията на сърцата ни"
Това много ми харесва. Боже , луди сме.......

# 109
Идеята с името на латиница ми е да излиза,като резултат при търсене в гугъл.А сети се колко хора ще се докоснат до простотията ни ако решат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а и без тва не мож му уцелим точното заглавие на български.знаеш,че не е приятно някой да те прекръсти неволно

Има резон. Но просто трябва да решим коя ни е "целевата група", както се казва - българите или турците. Защото ако пишем на Бг в Гугъл ще излизаме за българи, а ако напишем на турски, ще излизаме само за турци. Никой друг няма да ни намира заради специфичните букви. На мен специално доста време ми отне докато установя как да пиша името в Гугъл, за да ми излизат повече от възможните резултати. Това са само съждения, иначе има смисъл, че какъвто и да си по националност, ако напишеш правилно оригиналното име на актьора, ще попаднеш и на нашата страница.

# 110
Ооооо павчееее Hug Hug Hug Hug

какво правиш?

# 111
Ооооо павчееее Hug Hug Hug Hug

какво правиш?
Ами на работа съм, тихо да не чуе шефчето  Wink
Обаче с това обръщение много ме зарадва, защото така ме наричат близките ми  love001

# 112
 Hug Hug Hug Hug Hug

блакучиииик,трябва да решим колко точно да застъпваме темата за село на първата страница

# 113
Blanka,pro4etoh za kakwo stawa wypros.Мога да кажа,че темата одааааавна не е за Мелодията,а за Игитчо. Няма лошо  Hug и какво значение има как се казва,щом сме заедно  Hug

# 114
Hug Hug Hug Hug Hug

блакучиииик,трябва да решим колко точно да застъпваме темата за село на първата страница

Що?  newsm78 Да не те е срам?
Гери, така е. Отдавна е така, но предния път не събрахме смелост.  Laughing

# 115
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Последно ще се запази ли номерацията на темите?

# 116
Последно ще се запази ли номерацията на темите?

Аз съм ЗА. Драпали сме 50 теми и в 3/4 от тях главен герой бе Ийит, или Ийит в противоборство с Кенан. Всички тези теми бяха колкото за Мелодията, толкова и за Ийит. Ако искате да гласуваме - вече е лесно, не повече от 10 сме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • Варна и...духом на Босфора
Blanka,pro4etoh za kakwo stawa wypros.Мога да кажа,че темата одааааавна не е за Мелодията,а за Игитчо. Няма лошо  Hug и какво значение има как се казва,щом сме заедно  Hug
Hug Heart Eyes Hug Герааааа,тоз кьошк не са ли разпадна вече от вашите ласки с Джемилката!!! Mr. Green Wink Mr. Green Joy Една годинка направихме от Геджеманията на 8 декември ама нещо ми липсваше,да знайш! Hug Hug Надявам се да сте добре къде Софията! Hug Hug Пращам на всички гооооооляма Кенанска прегръдка от Варна!!! И филма продължавам да си го гледам ,че нали лятото бачках и някои серии съм ги пропущила, и се радвам ,че темата продължава!

Гери, Heart Eyes Heart Eyes Hug!

# 118
Обядвате ли?
Аз изчезвам, довечера - пак.  Hug Hug Hug (ако не ми мине котка път!)

# 119
И аз изчезвам , че ще ме уволнят Sad.  Чао  Hug

Общи условия

Активация на акаунт