МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 49: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 32 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Имало едно време една застаряваща софийска кучка,отегчена от живота и от емоциите в него.Един ден тя попаднала на турски сериял(почти насила),изгледала серията и се припознала в един от героите.След това историята е бегла,защото знае само ,че някой сипал кимион в канелата и така се родила една любов.......Мислила дълго кучката дали е нужно да задълбава в тези творения человечески,И РЕШИЛА-ДА,ЩО ПЪК НЕ!
Намерила един ден форум,посветен на филма...........чела тайно,без да се обажда,и да се представя......плакала,учила турски,тръпнела и буйствала(тоест не е тамън жената).
Имало обаче във форума една жена,която я възхитила повече от любимият и герой,наричала се БЛАНКА тя.Така старата софийска кучка с помоща на БЛАНКА се превърнала в своего рода гуру.Дошъл ден в който я обичали много хора,и тя ги обичала....защо ще попитате вие......и никой няма да ви отговори логично.Няма логика в любовта от пръв поглед,нали.В нея има само сила,слепота и добра енергия.Та тази енергия си мисля аз,че превърна от една софийска кучка в селското гуру.Между нас няма граници,няма социални и емоционални разделения.Всяка сутрин преди да  си измия очите аз си пускам компа,за да кажа на  още 10-тина идиота като мен -добро утро! Hug
И това  не е задължение,а радост за мен.

Мога още много да напиша,но няма да прочетете нищо ново,защото съм сигурна,че сега пиша и от ваше име......радвам се че ви срещнах,желая ви най-шеметния живот изпълнен с много здраве и късмет.Знаете,че се изразявам предимно чрез снимки,но днес реших да ви представя моята коледна концепция.Ако някоя от вас плаче докато чете(също като мен)значи сме родени,да се срещнем,някога,някъде.........
За мен беше чест да ви имам и пазя,и ще продължа да го правя и през следващата година,благодаря на всички минали оттук(минете пак)

Дядо поп ви обича Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • СТАНДАРТНО.
lacunababeHug Hug Hug Hug Hug newsm20 newsm74  mrstraetz  202uu

# 47
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart EyesHug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
 newsm51 smile3525   love001  mrstraetz:

# 48
Няколко безспорни истини:

Номер 1:
сутрин преди да  си измия очите аз си пускам компа,за да кажа на  още 10-тина идиота като мен -добро утро! Hug

Номер 2:
... значи сме родени,да се срещнем,някога,някъде.........

Номер 3:

Номер 4:
Чувствата са взаимни.  newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

П.С. Петната са от сълзи.
П.П.С. "ПРЪЦ" ми отива повече.

# 49
прасе,ти си "виновна" за всичко Hug Joy Hug Hug Joy Hug Joy

# 50
прасе,ти си "виновна" за всичко Hug Joy Hug Hug Joy Hug Joy

Ааааааа, видя, че съм Рубенсова и веднага ме зачеса...  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Днес си много коледно-разчувствана, да не те е навестил някой, а да не смееш да си кажеш?

# 51
твърдо не,
държа се като ахмед доган Joy Joy Joy Joy Joy Joy,за да извадя кораба от тинята за поне още една година Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

е тва се казва да се изсереш на метенето Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 52
 Попееее  newsm45 ,може ли такаааа?Не мЪ разчуФствай моля теее Praynig От такива неща дебелея Crossing Arms Обичам силни постове  Hug и когато прочета нещо такова се радвам,че ви познавам и ме приемате наравно с другите  Hug Hug Hug
 Късметчето,ние сме си били дружки у фейса  Laughing

# 53
Азицааааа,всичко това важи и за теб.

Има обаче две специални момичета за мен и това са късметова и сидова.Ще ви кажа защо.По едно време си бяхме само тричките в темата hahaha hahaha hahahaпръцкахме си уютничко и чакахме да се върнете в правата вяра......естествено дочакахме ви

Бланке ето нова конфиденшъл консепшън фор ю

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:16 от lacunababe

# 54
 Пропуснала съм нещо аз Thinking Чета критика,явно е имало творение,което не съм видяла.
 Момичета,написахте ли си писмата до Дядо Коледа?А послушни ли бяхте пред годината?Хайде да видим коя ще намери Джеми проснат под елхата с вързани с панделка ръце и крака и със закрита от подаръчна торбичка глава hahaha

# 55
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 56
Аз не му пиша на коледа,щото за мен си е тъпо парче Mr. Green Mr. Green Mr. Green,а и не слушкам по дифолт,тъй че за подаръци въобще не се и натискам

# 57
Лакунке, е ТЕ това е вече нещо друго.  newsm20 newsm20 newsm20 Цунки, цунки...

... коя ще намери Джеми проснат под елхата с вързани с панделка ръце и крака и със закрита от подаръчна торбичка глава hahaha

#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Ти си била опасна! О-П-А-С-Н-А!!!! Човек да не ти падне в ръчичките  Joy Joy Joy Joy Joy
Ти така ли си поръча Джемката???!!!! Вече нищо не може да спре въображението ми - теб пък си те представям по касинка и с една голяяяяма инДЖекция.  Embarassed Embarassed Embarassed С тиха стъпка към елхата.... я, какво ми е донесъл Дядо Коледа!!!  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 58
пускам по-светла снимка на новия член

# 59
Момичета, тъй както сме се събрали днес, мисля да ви напиша нещо МНОГО СЕРИОЗНО.

О Б Я В Л Е Н И Е

Това тук нашето вече не е тема за филма "Мелодия на сърцето". Мисля, че е време да признаем истината и да я озаглавим с точното й име. Ако се престрашим да го направим, мисля, че Нова година е една добра дата за кардинални промени. Нашата талантлива Лакунка, с всеобща помощ естествено, ще може да направи едно ново и подходящо оформление на новата тема[/u]. Предлагам да запазим номерацията, но да сменим името. Милите ни Кенанки ще останат с нас, не се съмнявам. А останалите - преминаващите през гарата на Джемилкьой, просто няма да бъдат заблуждавани, както най-безочливо постъпваме сега.

От кмета

Общи условия

Активация на акаунт