някой пазарува ли от сайта на MOTHERCARE

• 74 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Тези дни смятам да правя поръчка от Mothercare и като фирма посредник съм избрала Емпреса!Имате ли мнение за нея- коректни ли са, до колко време пристигат поръчките или е по- добре да не използвам фирма посредник? Ако не използвам услугите на гореспоменатат фирма в адреса за доставка пиша моя в България, а не английският, нали така? Извинявам се за глупавите въпроси, но не ми се иска да объркам нещо

# 61
  • Пловдив
Емпреса не е посредник, а превозвач. Доставката от сайта до бг не е много евтина, така че сама прецени дали ти е изгодно.

# 62
Buba D , аз не бих ползвала Емпреса. Лични наблюдения нямам, но от това което съм чела като коментари от по-опитните в занята, не бих им се доверила. Има и други фирми! Peace

# 63
  • София
А пък аз съм ползвала единствено и само Емпресса като превозвач и съм много доволна!
До две седмци ми идват нещата, винаги ме има в списъците и нищо не ми е изчезвало.
Точни и коректни са! Някъде над десет поръчки имам вече с тях!

Peace

# 64
Който пуска обща поръчка , нека ми пише на ЛС. Предварително благодаря.

# 65
Момичета, в Мадъркеар приемат ли плащане с дебитна Бг.карта VISA elektron или кредитна, или всичко се поръчва на посредник?

# 66
  • Пловдив
Можеш да платиш с бг-карта, имат и доставка до Бг, но е "солена".  Peace

# 67
Можеш да платиш с бг-карта, имат и доставка до Бг, но е "солена".  Peace
А за посредник как се процедира, правя регистрация на англ. адрес, или директно при плащането пиша англ.адрес?

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 13:39 от ketti

# 68
Можеш да платиш с бг-карта, имат и доставка до Бг, но е "солена".  Peace
А за посредник как се процедира, правя регистрация на англ. адрес, или директно при плащането пиша англ.адрес?
При плащането пишеш ук адрес за доставка на някоя от фирмите, които предлагат транспортни услуги.  Peace

# 69
Здравейте, някой правил ли е поръчка наскоро? Аз от вчера пробвам, но като стигна до "избери адрес" и кликна върху въведения адрес, въобще не ми зарежда следващата стъпка "плащане".Чудя се какъв би могъл да е проблема  newsm78

# 70
Здравейте,ще пускам поръчка в края на седмицата.Предната поръчка ми я разпратиха на части и се оказа че трябва няколко пъти да плащам от англ адрес до България за всяко парче,така че ако се съберем повече хора ще пусна директно до България.Пишете ми на скайп ако искате да ви поръчам ,или тук на лс Peace

# 71
Бре на мен досега не ми се е случвало newsm09...даже и последната поръка с половината полуизчерпани артикули пристигна вчера след големи разправии с Маринатранс newsm44 

# 72
  • Wolwedans
Здравейте,ще пускам поръчка в края на седмицата.Предната поръчка ми я разпратиха на части и се оказа че трябва няколко пъти да плащам от англ адрес до България за всяко парче,така че ако се съберем повече хора ще пусна директно до България.Пишете ми на скайп ако искате да ви поръчам ,или тук на лс Peace
И на мен ми се е случвало да ми разделят поръчката, често се случва при разпродажби. Например сега чакам поръчка от Некст, която е разделена, но получих мейл от транспортната фирма, че остатъка ще ми бъде доставен безплатно до България. Магазина няма право да те таксува повече от един път за доставка, ако ти е приел наведнъж цялата поръчка и си е дръпнал цялата сума. Ако обаче ти откаже някой артикул и трябва да го поръчаш повторно 2-и път, си има отново такса доставка, но само тогава. Замисли се за Маринатранс, а не за Мадъркеър според мен!
Адмирации за Гивтранспорт!!!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:53 от Ally_t

# 73
Може ли някоя по-опитна мама,която е пазарувала от MOTHERCARE  да ми даде размери в см на дължината на блузки и панталонки(от чатала) за възраст 9-12месеца и 12-18м.Че съм си избрала няколко неща и се двоумя.И долу-горе колко дрешки са в 1кг,и коя фирма ще ми препоръчате за транспорт от Англия до България.Благодаря ви предварително.

# 74
А някой ще пуска ли скоро обща поръчка. Cry

Общи условия

Активация на акаунт