някой пазарува ли от сайта на MOTHERCARE

• 74 905
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
момичета ако може и аз да се включа към една обща поръчка.набелязала съм си доста неща,чакаме близначки и след нова година искам и аз да си напазарувам. Hug
Здравейте!
В момента има безплатна доставка до английския адрес при поръчки над 30£ . щом сте набелязали много неща може да се възползвате и да не чакате обща поръчка.
  bouquet

# 376
  • Къде ли не
Кога теглят парите за поръчката? Искам да направя такава,но нямам пари в картата. Мога ли да я направя , а да внеса следобед?

# 377
  • София, Манастирски ливади
Кога теглят парите за поръчката? Искам да направя такава,но нямам пари в картата. Мога ли да я направя , а да внеса следобед?

Не, няма да можеш. Трябва да имаш наличност по картата, за да ти блокират сумата на поръчката. Реално парите ги теглят при изпращане.

# 378
  • Къде ли не
Благодаря! Еми ще внеса по - късно и дано нещата не се изчерпат.

# 379
Знаете ли дали приемат плащане с Visa Electron на ЦКБ?

# 380

И аз се чудя за това какви карти приемат, защото мисля да се пробвам да пусна поръчка - имам Visa на ДСК и виртуална Visa пак да ДСК, дали ще имам проблем с тях?

# 381
  • Някъде там
 Здравейте момичета поръчах си няколко работи от сайта обаче немога да разбера къде мога да си следя поръчката като отида на  my order нищо не ми излиза  newsm78.. Получих мейл от тях че мога да си следя поръчката точно там обаче няма никой  ooooh!

# 382
  • UK

И аз се чудя за това какви карти приемат, защото мисля да се пробвам да пусна поръчка - имам Visa на ДСК и виртуална Visa пак да ДСК, дали ще имам проблем с тях?

Не би трябвало да има проблем . Мъжът ми пазаруваше с виртуална Виза .

# 383
Момичетанякой имал ли е скоро проблем с плащането?От септември не съм поръчвала,понеже ми изтече КК.Сега като въведа номера на картата иска и секюрити код/понеже е мастеркард/,но пак  не го признава... newsm78 защотака?

# 384
във  Враца комисията за защита на потребителя беше в сградата на клуба на бсп мисля на 3 или 4 етаж-срещу кафе но нейм.Сега може и да са я преместили,но преди няколко години аз там подадох една жалба срещу един магазин за телефони и имаше моментален ефект.

# 385
Има частичен SALE в сайта, ако представлява интерес за някой.

# 386
  • София
Има частичен SALE в сайта, ако представлява интерес за някой.

Освен това днес има код за 15% при поръчки над 100 лири - RYWA

# 387
предната седмица пазарувах от mathercare за първи път. В мястото за следене като се получи пратката на адреса се изписва от кого е получена и на коя дата. Това много ме впечатли.

# 388
Moмичета , извинете ако въпросът ми е не на място, но аз си мислех,че mothercare нямат shipping до БГ? Вие как по-точно пазарувате? С посредник ли ?

# 389
  • Къде ли не
Да, с посредник. Избираш си един от темата за посредниците и пишеш неговия адрес за шипинг.

Общи условия

Активация на акаунт