Математически турнири - 3

• 75 577
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Да ви разкажа за нашето ' Кенгуру". Звъннах в инспектората - от там ми казаха, че всяко училище прави записване, събира такси и организира провеждането на 20.03. Звъннах в нашето училище откъдето зам. директорката със съжаление ми заяви, че - да, щом се явявам желаеща, ще се наложи да се организира ( надявали се да няма желаещи - дори не са мислили да го оповестят сред децата). Проблемът бил, че им се натрупало събирането на много суми, и тази им идвала вповече. Както и да е, тя се ангажира да предупреди класните , а те от своя страна да съобщят на децата. Все пак, живеем в голям град - и това ако не е абсурд!!! Вместо да се търсят всячески форми на ангажираност сред децата, те се чудят как да избягат от поемане на подобни отговорности.
Сега ще следя кога децата ми ще бъдат информирани от класните си за предстоящото състезание. Мъчно ми е, че аз се занимавам с това - вместо креативните идеи да идват от училищата...

# 481
Някой дали знае дали започна записването за Великденското състезание?
Да започнало е поне така каза малката,таксата е 6 лв

# 482
Някой дали знае дали започна записването за Великденското състезание?
Да започнало е поне така каза малката,таксата е 6 лв
Благодаря! При нас сигурно няма да обявят. За Коледното обявиха, защото аз разбуних духовете и сложиха обява четири дни преди състезанието.  ooooh! Състезанието е на 4.04 нали?

# 483
  • София

Благодаря! При нас сигурно няма да обявят. За Коледното обявиха, защото аз разбуних духовете и сложиха обява четири дни преди състезанието.  ooooh! Състезанието е на 4.04 нали?
Мисля, че е на 24.04, но може и да греша...

# 484
Не грешиш. На 24-ти април е. Абе, аз за какво съм ви сложила календарен план на първа страница?  Simple Smile

# 485
  • София
Не грешиш. На 24-ти април е. Абе, аз за какво съм ви сложила календарен план на първа страница?  Simple Smile
А сега ние: "Сорри!"  Embarassed
    bouquet

# 486
Някои спим повече от колкото е необходимо...  Embarassed
Благодаря!

# 487
  • В офиса
Ами то си е нормално да се обърка човек, нали Великден не е на 24-и, а на 4-и.

# 488
  • най-шареното място
Със сигурност не биха го направили на празника Wink
Най-малкото - извънреден труд. Отделно неудобството Simple Smile и ваканцията Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 16:44 от арт мама

# 489
  • София
http://iztok-smb.hit.bg/ - тук ще има информация, когато му дойде времето.

# 490
  • София
Не мога да отворя календара от първият пост - блокира ми компютъра вече няколко пъти  ooooh!.
Как да разбера в кои училища в София ще се проведе Математическото Кенгуру?

# 491
  • някъде ... тук ...
Не пише училищата, magina.
Синът ми каза, че на 18ти щяло да стане ясно къде ще е състезанието. Така им казала класната.

# 492
  • София
Не пише училищата, magina.
Синът ми каза, че на 18ти щяло да стане ясно къде ще е състезанието. Така им казала класната.
Ако на 18-ти ще се разбере в кои училища ще се провежда, как ще се плаща таксата за участие?

# 493
  • някъде ... тук ...
Днес трябваше да занесе парите в училище, на класната. Нямам идея кой, как и къде ще внася таксата.

# 494
Извинете, но нещо не мога да открия сайта, който Дидева направи със задачи от минали години. Може ли някой да го копне. А ако някой може да ми даде задачи от минали години за 6 клас ще му бъда благодарна. Аз намерих само от 2008г.

Общи условия

Активация на акаунт