Къде да се оплача от интернет доставчик?

• 5 226
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Подадох до КЗП. Сега ще видим дали ще вземат отношение. Peace

# 16
ох, ще падна. знаеш ли колко ток харчи това? по-малко от 10 стотинки на ден. които ще се разпределят м/у ползващите асансьора. да му изтръгваш кабелите и да правиш циркове, е просто смешно! в моя вход, суича се захранва от моя ток, понеже аз така исках - да не се разправям с малоумия. и доставчикът ми приспада малко от месечната такса. според мен, човек малко трябва да мисли, преди да предприема дърпане, изтръгване итн на разни "апаратури". ах да, и може да ми се спестят приказките как въпросът бил принципен и не бил в парите, а правото итн. ако толкова човек има излишна енергия, хубаво е да я впрегне в нещо смислено.
що се отнася до джама - ами какво да ти кажа, прокуратурата и други инстанции разни, няма да ти го оправят. стой си сега със счупен джам... съжалявам, но това е несериозно!

# 17
  • в страната на чудесата
и при мен преди три години сwича беше у нас. не съм отбелязала съществен разход. но това не променя нещата. аз бях съгласна тогава, още повече това ми позволи да имам един чуден нет...
но случая е друг - тези хора са поставили собствеността си без съгласие и са причинили вреда. мисля, че трябва да заведете дело. за да ви платят ремонта. дотогава си го направете ремонта, но като спазвате изискванията на закона за етажната собственост - три оферти, протокол от събранието и т.н. направи снимки преди това.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 15:13 от mishka_moja

# 18
  • Варна
Виж какво, foreplay,
елементарното приличие изисква този доставчик да пита преди да си сложи апаратурата и да черпи ток, ако ще и за 5 стотинки да е. За теб като е нищо що си приела да ти я приспадат от сметките, ами не я даде даром на доставчика си? И да, въпросът е точно принципен! Аман от тарикати и тарикатчета!

# 19
ох, ще падна. знаеш ли колко ток харчи това? по-малко от 10 стотинки на ден. които ще се разпределят м/у ползващите асансьора. да му изтръгваш кабелите и да правиш циркове, е просто смешно! в моя вход, суича се захранва от моя ток, понеже аз така исках - да не се разправям с малоумия. и доставчикът ми приспада малко от месечната такса. според мен, човек малко трябва да мисли, преди да предприема дърпане, изтръгване итн на разни "апаратури". ах да, и може да ми се спестят приказките как въпросът бил принципен и не бил в парите, а правото итн. ако толкова човек има излишна енергия, хубаво е да я впрегне в нещо смислено.
що се отнася до джама - ами какво да ти кажа, прокуратурата и други инстанции разни, няма да ти го оправят. стой си сега със счупен джам... съжалявам, но това е несериозно!
Shocked,Браво за начина Ви на мислене!
Да Ви минава през ума обаче нещо от рода на частна собственост,лична собственост?
По Вашите критерии всеки може да влезе където си поиска ,да се осере,а собственика да каже мерси на нахалника,че все пак не е направил поразия! ooooh!

# 20
Виж какво, foreplay,
елементарното приличие изисква този доставчик да пита преди да си сложи апаратурата и да черпи ток, ако ще и за 5 стотинки да е. За теб като е нищо що си приела да ти я приспадат от сметките, ами не я даде даром на доставчика си? И да, въпросът е точно принципен! Аман от тарикати и тарикатчета!

вече съм отговорила на този коментар. и не гоорех за моите критерии, а за конкретния случай.

# 21
Виж какво, foreplay,

вече съм отговорила на този коментар. и не гоорех за моите критерии, а за конкретния случай.
На конкретния случай на прост език му казват кражба.

# 22
не ограничаам мнението си да е насочено само към достачика. има две страни в казуса и моето мнение по-скоро е насочено към тъжителката.

# 23
не ограничаам мнението си да е насочено само към достачика. има две страни в казуса и моето мнение по-скоро е насочено към тъжителката.
Е,аз се поставих на мястото на тъжителката и какво от това-кражбата си е кражба независимо на каква стойност.Нима не е нормално да не искаш нечия услуга,особено,ако ти я цопват дори без да те питат,а отгоре на всичко и да те ощетяват с нея.
Към авторката,извинете ме за спама и дано намерите справедливост.

# 24
foreplay, искренно се радвам че светът не е пълен с такива опаки хора като теб Peace И къде прочете че иде реч за суич - или може бе мислиш,че единственото,което може да бъде монтирано е това? Самите работници,които идваха тогава казаха,че това нещо, което явно не беше суич,защото суич и сега си има и е нормално при положение че има поне 7-8 включени към тях, харчи по не повече от 10-15лв на месец. Явно обаче ти знаеш по-добре. И знаеш ли - може и да са 10ст на ден - както казваш ти - но защо трябва аз да ги плащам? Ами ако дойдат още 3-4 доставчика и стане по 10ст на ден за всеки? Намираш ли за нормално някой просто да ти зачислява апаратурата си и без да те пита да те принуждава да му плащаш тока? Naughty Тук по-интересното е,че дори тези,които получават интернет от тях не бяха съгласни да си монтират устройства на общия таван без знание и съгласие на живущите,както и да плащаме токът му.
Пък ти щом си такава паралийка и това не са пари за теб - що не вземеш да ме плащаш част от сметката за тока?  newsm78
И да - въпросът е принципен - аз "джама" ще си го оправя,но ще ги накарам да го платят - повярвай ми.

# 25
А към адвокат не можеш ли да се обърнеш? Ако има свидетели и адвоката ти излиза по-евтино от прозореца не е ли това решението?

# 26
А към адвокат не можеш ли да се обърнеш? Ако има свидетели и адвоката ти излиза по-евтино от прозореца не е ли това решението?
Ами то свидетели дал Господ - включително и аз. Но честно казано чак дела не ми се водят. Вчера написах жалба до КЗП. Ходих и до районното управление, от където пред мен говориха с тях по телефона да си отстранят повредите - засега не пуснах жалба,просто защото полицаите са ми познати и се надявам  Peace това да свърши работа,но им казах че ако до Нова година няма решение по въпроса ще си пусна жалбата директно в прокуратурата,за да не се "заметне" някъде. Съответно ще поправим "джама",но ще заключим таванското помещение и ако искат да се качат ще трябва да се споразумеем някак. Абе много разправии за нищо, но какво да се прави. ooooh!

# 27
Можеш ли да кажеш град и за кой доставчик става въпрос?

# 28
Мога разбира се,но не виждам какво значение има. Laughing

# 29
  • в страната на чудесата
преди време една американска фирма фалира защото хората не искаха д а купуват продукт, произведен с нелегален труд, макар и по-евтин... само клиентите с добра клиентска култура могат да правят добър пазар. ето затова си струва да кажеш кои са лумпените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт