Къде да се оплача от интернет доставчик?

• 5 245
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Само да ти кажа, миличка, че данъците, които ти удържат, са за  да плащат заплата на леличките, които ти приемат и обработват несъществената жалба.
точно това се надявах да е станало ясно от този пост. радвам се, че си го разбрала. аз смятам, че е по-добре на хората да се плаща за истинска работа, а не за висене в хралупа с хартии и бъркане в носа.
Значи изпуснала си крайно неприемливото държание на съседа на Минзухар,който си пуши на терасата (оу йес,дребнава съм и злопаметна... Laughing ),но за сметка на това....като се замисля,че авторката е от Перник...не знам кое ми е по-смешно hahaha

# 46
Устройствата харчат по 2 лева на месец , там където живеехме преди една доброжелателна съседка подаде жалба и в крайна сметка се уточни разхода за месец . Устройствата на интернет доставчиците са едни и същи  Peace

Не е сигурно какво е било устройството - може да е било суич, но по - вероятно е било усилвател. Той харчи повече ток. А питате ли се какво толкова щеше да му струва на интернет доставчика да попита обитателите на блока, да си подпишат някакво договорче и толкоз. Що пък от фирмата искат да правят хората на балами  Confused

# 47
Устройствата харчат по 2 лева на месец , там където живеехме преди една доброжелателна съседка подаде жалба и в крайна сметка се уточни разхода за месец . Устройствата на интернет доставчиците са едни и същи  Peace

Не е сигурно какво е било устройството - може да е било суич, но по - вероятно е било усилвател. Той харчи повече ток. А питате ли се какво толкова щеше да му струва на интернет доставчика да попита обитателите на блока, да си подпишат някакво договорче и толкоз. Що пък от фирмата искат да правят хората на балами  Confused

Той щото суича не е усилвател...  Tired И все пак без съгласие нищо не трябва да слагат...

# 48

Той щото суича не е усилвател...  Tired И все пак без съгласие нищо не трябва да слагат...

Не казвам дали трябва или не трябва да се питат собствениците , просто казвам , че след подадена жалба към интернет доставчик в нашия вход се установи колко харчи цялата им поставена техника .

# 49

Не казвам дали трябва или не трябва да се питат собствениците , просто казвам , че след подадена жалба към интернет доставчик в нашия вход се установи колко харчи цялата им поставена техника .

Аз знам кое колко харчи..Мога да ти кажа,че нашата ф-ма,за да сложи без значение какво,прави допитване до домоуправителя.Той дали ще пита съседите си е негова работа,но се разписва,че е дал съгласието си,за да се сложи такова и такова у-во еди си къде.Ако е нещо голямо и харчи много ток обикновенно плащаме наем или поемаме поддръжката на входа.Ако е нещо малко има други уговорки.

# 50
За втори път пояснявам - не казвам , че фирмата не е трябвало да попита живущите .

# 51
foreplay, ще се наложи да те игнорирам - много глупаво звучиш, за да ти обръщам внимание.

А що се отнася до това да отремонтирам покрива и посел да го приспаднем от сметката - няма как да стане. Ще ви кажа само,че преди години 2-3 - не знам точно колко бяха , с мъжа ми си купихме материали и той с помощта на приятели отремонтира покрива със собствени средства. Затова и най-ме е яд в момента,че след хвърлените пари пак тече. Съседите надолу като не ги касае - т.е. не им тече, не ги интересува и не събират пари.

Както и да е - за два месеца време си отремонтирахме покрива, сложихме си прозорче, обаче си заключихме тавана и въведохме ред относно това когато на някой му се наложи да се качва как и кога да става.

Ожалихме се също така където трябва /т.е. на доста места/ и доколкото знам доставчикът е отнесъл глоба - не голяма,но все пак....

Така че сега е време след като доброто възтържествува Мама или Тате да минат и да ударят и тук един ключ, че да няма foreplay поле за изява и да дразни съфорумците с блестящите си умозаключения.

Общи условия

Активация на акаунт