Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Добро утро, русалки!

Да Ви почерпя по послучай Стефатов ден, че днес празнуват двама- дядо и внуче!

# 166
Честит Имен Ден на именниците днес!
Илиева, много здраве и  късмет на твоите Стефановци!

# 167
  • Varna
ИЛИЕВЧЕ Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДЕТЕНЦЕ СТЕФЧО И НА ДЕДКО СТЕФЧО!!! newsm10
Да са ви живи и здраве и със гордост да си носят имената!!!

# 168
Илиева,честит имен ден на двамата именници.да са ти живи и здрави,много да те слуша малкия,а големия да помага.Наздраве.

# 169
  • Varna
Малеййй, че умряла тема днескаааааа newsm09

# 170
  • Варна
Празнуваме, празнуваме, за това ни няма.  Laughing

Благодаря Ви за милите пожелания за моите именници. От Вашите уста в Божите уши!

Лошо ми е, тежко ми е от ядене. От 23-ти като сме започнали всяко вечер софри, купони, веселба. Утре почивка, спане до късно и мързел.

# 171
Празнуването продължава...  Crazy  bouquet

# 172
БАНДА златни мацки и аз ши се включа макар и след няколко дни отсъствие.весели празници на всички и на мацуранчооо  Laughing.Дезди и аз те разбирам но трябва се стегнеш права е КАКА  такава ни е съдбицата .ще свикнеш ще видиш само не се отчаивай мила.Само здраве да има всичко минава.Ха  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС  bouquet АИДЕЕЕ КУПОНА ИДЕ .Така съм се наточила за НОВА ГОДИНА ,чакам с нетърпение купона .ще снимам и после ще ви пусна по някое фото да се посмеем заедно.Че не сме и решили кои да е дядото МРАЗ И СНЕЖАНКАТА.Може и аз да го играя Снежка.Та така явно темата ни позамира около празниците.ще я вдигнем пак споко каки .Аиде лека от мен до утре  Hug

# 173
здравейте милички Simple Smile) доста позакъсняло но все пак едно честито на всички именници на патерица   bouquet
Аз няма и да мога да свиквам с отсъствието т.к при нас това няма да се превърне в професия (на мъжа ми), ТОЙ СЕГА ЗАМИНА, да но това е временно и за кратко ... няма да се превърне в негова постоянна професия, или поне така се надяваме и двамата. Но ви благодаря много за подкрепата, разбирането, милите думи и вниманието с което ме обграждате Simple Smile)
Обичам ви от сърце
Спорен ден на работещите Simple Smile)

# 174
  • Varna
Е, Дездемонковааа,
тогава нямаш право Душе да плачкаш щом не е за постоянно. Радвай се, че е за малко само. Да му мислим ний дето сме постоянни smile3521 Ще мине и ще замине това твоето и ще се чудиш колко си се тормозила, ще се питаш как караме ние другите....
ИЛИЕВААААА-
гОлемо лапане сте му метнали Душе, голЕмУ нЯщУУУУ, после да не сЪ тръшкаш, че си надебелялаааа smile3521
А аз що така нямям апетит newsm78а не съм махнаджийка. Даже пък вечерите въобще не посягам към манджите. То няма да е за дълго ми сЪ чини Joy След празниците ще я метна май Joy
ЛИЛЕ-
Ти Снежка, мъжО ти Дедко Коледа newsm10 Аз и без това така си му викам на моя- Дедо Коледата Laughing Той е като него, кога се връща все подаръци ще направи.
Тя Коледата момичета при нас нали знаете кога е, кога момчетата ни са със нас. Това за момичетата които са саминки сега, ама аз казах, тя палачинката се обръща. Догодина вие ще сте със момчетата си. Hug
Докато ви пиша и съм метнала едно пилешко и пак импровизирам. Писна ми вече да ви кажа от тоя моя син. Ако сме само със мъжО ще си ядем каквото е останало във хладилника, ама диването трябвало да има пилешкото заради мускулатурата му. Писах ви по- рано за това. А трабва да готвя и постничко, че аз обичам а и със това месо, месо ми бъйганяса #Cussing out Аз предпочитам постно.
Малко винце преди да метнете обедното менЮ smile3503

# 175
Честита Коледа и Честити празници на всички вас.
Дано да сме живи и здрави и много щастливи .Много усмивки ви пожелавам в Новогодишните нощи и весело посрещане на Новата година.
Доби ,добре съм.Нали виждаш и ново попълнение си имаме.Татко ни го очакваме живот и здраве края на януари ама може  да захапят и началото на февруари.Покрай празниците и запразняването незнам по пристанищата как ще е .Само се моля за Нова година да бъдат някъде в Европа, че  по евтино говорим да можем да се чуем.
Илиева да ти е жив и здрав именика.
Последно време изоставам с писането си при вас ама у нас компютъра зает, на работа нещо набързо все трябва да се свърши ,но като гледам как пишете и колко сте активни няма страшно от затишие.
Ползотворна седмица на всички Hug Hug Hug

# 176
Добро утроооооо!Как е компанията.Явно големи приготовления за Нова година.

# 177
  • Varna
Здрасти Даре Hug
Хич не се приготвям Душе. ТъкмУ сЪ чудя и сЪ мая кога да ида да взема кисело зеле, че за Нова Година винаги приготвям капама. Ама първУ да видя какво са писали аверките из нета и ще са замъкна да купя зелИтУ.
Как е новия довашен член? Wink
Ей, това ми е приготовлението. Една питка Слънце и баници със късмети 2 защото едната е за сина и компанията им. То на 31 ще е това голямо печене, ама няма как. Хич не ми се пече толкова много. И за вечерта ще съм гроги. Като го нямаше моя друга работа, залисвах се във такава работа да им приготвям нещо на компанията на сина. Но сега искам повече внимание да си отделим ама сина настоява.  И за софрата ще бъда като припикано мушкато Laughing

# 178
# 179

Оф....Да тази новина и аз чух сега по новините.........дано всичко се оправи и да ги пуснат Praynig по скоро. Никъде няма сигурна работа от отвличанията....

Общи условия

Активация на акаунт