Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да сглобя и нарежа многоетажна торта?
Каква е рецептата за „Голата торта“?
Как се сглобяват торти на етажи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да сглобя и нарежа многоетажна торта?
За да сглобите многоетажна торта, първо пригответе тортите за всеки слой, намажете ги с маслен крем и ги охладете за една нощ. Покрийте всеки слой отделно и отново го охладете. Във всеки слой вмъкнете подпори като пластмасови сламки или шишчета за месо. Залепете слоевете с маслен крем или айсгинг, след което ги охладете отново. Има два метода за нарязване на многоетажна торта: режете директно, без да разглобявате слоевете, или подпъхнете нож или шпатула под долната основа, извадете я и нарежете самостоятелно. Не забравяйте, че има крем отдолу, който може да се размаже. Приблизителният брой парчета в зависимост от размера на тортата са: Ф30 - 18-20п, Ф28 - 16-18п, Ф26 - 16п, Ф24 - 12-14п, Ф22 - 12п, Ф20 - 10-12 п , F18 – 8-10p, правоъгълна (30x40cm) – 24-32p в зависимост от размера на парчето.
-
Каква е рецептата за „Голата торта“?
-
Как се сглобяват торти на етажи?
-
Как се използват цветната тел и тиксото?
-
Каква е рецептата за шоколадов крем?