Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 583
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Току що и аз попаднах на тази информация, само че в Дира:  http://dnes.dir.bg/2010/01/02/news5629095.html

Дано всичко се размине благополучно  Praynig Praynig Praynig Много сили и вяра и да се върнат живи и здрави от там. Силно ме вълнува темата и тръпна от ужас. Мъжът ми ще отиват на там и не ми се мисли просто.

# 211
ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
За жалост, тя започна с лоши новини, отново за български моряци в плен ...  Rolling Eyes
Дано всичко се оправи по-бързо и безпроблемно ... много ми е  мъчно за тях и семействата им Praynig

# 212
  • Varna
Наистина кофти новини #2gunfire
Мъжът ми казва днеска като научи новината, че май се замисля дали да се качва на кораб който минава от там. Бях ви споменала какъв стрес е бил последния път като са го минавали.
Това е втори кораб на същата компания, и ми е много изненадващо, за и има няма 2 дена 2 кораба.
Дай Боже,  всичко да мине добре и всички момчета да се отърват по живо, по здраво. Днеска от обяд само за това говорим и ни е едно чоглаво.

# 213
Честита Нова Година!Да сте живи ,здрави и много късмет през годината на вас и вашите семейства.

# 214
Здарвейте русалки.Кофти новини пак.Дано всичко да мине добре и да има хубави новини.Аз да почерпя.Днес имам имен ден.,,.При на купона е на макс.Лека вечер на всички.

# 215
Здравейте!

Новините днес никак не са добри...нещо май кофти почва морската година, дано не продължи така Rolling Eyes Моля се, всеки ден живи и здрави да се приберат момчетата в къщи Praynig Praynig Praynig

marka_74 Честито да ти е живо и здраво името да се носи от внуци и правнуци Simple Smile  bouquet

Честит имен ден! Бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!

Спокойна вечер на всички smile3524

# 216
  • Варна
Честита Нова Година и от мен!
Успех във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на всичко за което мечтаете!
Желая здраве,щастие и много усмивки през Новата 2010 година!

Ох ,дано всичко с пленените моряци мине безпроблемно Praynig

# 217
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУ Русалките и Русалчо Hug
Хайде на тиганичките
Лек и спорен ден момичета Hug
МАРКЕ Hug
Да ти е живо и здраво името Душе, да си го носиш със здраве. И най-чудесни поздравления още newsm10 Вчера какъв имен ден беше newsm78

# 218
Момичета, честита 2010-та... пращам ви усмивки и пожелания за една много обична и щастлива година... аз тези дни бях близичко до вас Simple Smile)) ... до моренцето де... здраве, и любов момичета...  Hug Hug Hug

# 219
Къде сте бе банда?Голяма пустош тука.....
Хайде на по едно следобедно кайвенце
Хайде лека вечер на всички!!!

# 220
  • Varna
Сисето Hug
Кафето, чудесно, почерпката още по чудесна Hug
Ами не са много приказливи булките ама които сме по приказливи се търсим Wink
Нали Мъжете Не Плачат Hug
Благодаря за поздравленията, много мило  bouquet Ти къде беше по точно?

# 221
  • Варна
Добър вечер, Русалки. Simple Smile

След тези почерпки може да ви дойде суховатичка мойта тема, ама някоя от вас случайно да се е интересувала по-подробно от промените в данъците и осигуровките на морските лица?

Последните 1-2 седмици, като имам време, позачитам малко информация по въпроса (закони, кодекси, рових се из счетоводните форуми), и както става ясно, въпросните промени касаят само моряци под флаг на ЕС.... Т.е. оказва се, че такива като мойто мъж (немски корабособственик; кораби под флаг различен от ЕС) не могат да се възползват от намалението в данъчната основа. Дамите с мъже към БМФ може би не са се интересували, но другите?

Дори си направих експеримента да звънна на информационния телефон в НАП през работните дни. Оттам много любезно ми обясниха, че нищо не могат да ми кажат....

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 22:01 от scorpita

# 222
  • Brokenpromiseland

Заповядайте на сутрешното кафенце!

# 223

За много години, момичета и момче!
Здрави и силниииии....
Дано бъде по-здрава, по-добра и по-успешна от изминалата!
Сърдечни поздрави за всички именници- на Илиева(то след някой друг ден, пак трябва да черпиш  Wink, както и аз..), Марка и всички останали.
Варна беше страхотна снощи...

# 224
Ангелски крила, взимам си от кафенцето... да нацелуваш бебока за новата година... мъжът също... а за теб...   bouquet

... за останалите русалки също...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт