Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро милички .Не съм писала отдавна от миналата година де  Joy .Ха ЧЕСТИТА НОВА 2010 Г МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ  МНОГО щАСТИЕ И МНОГО ЛюБОВ .А ДНЕС мацуранки моя син има имен ден ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ .И нека почерпя ..Живи  и здрави  на всички именници .Весел празник Hug Hug Hug newsm68 .по къно пак ще вляза да ви видя. И  welcome на новичките Hug

# 256
Здравейте русалки!!!
Хайде на почерпката,че днес МЪЖО ми има имен ден!!!

Честито и на всички други именници!!!Да са живи и здрави!!!
Лек ден!!!

# 257
Русалки, да е живо и здраво името на тези, които днес имат празник... и благословение за семействата ви...   bouquet

# 258
Честит имен ден на Данчо на Лилиян и на милото на Сисето!
Да са ви живи и здрави и много щастие с тях!

Това е за вас, момичета

# 259
  • Varna
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНЧО-ЛИЛЯНЧО!!!
СИСКА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖО, СЪС ГОРДОСТ ДА СИ НОСИ ИМЕТО!!!

# 260
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ Hug.Влизам за обедната почерпка  И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА наздравеее

# 261
  • Варна
Честит Имен Ден, на Данчо на Лили и на морякът на Сисито!
Да са живи и здрави и да си носят името дълги, дълги години!

Добре дошли на Шошка и МамаР в нашите редици!

# 262
Съpдечно благодаpя на всички за посpещането newsm10. ДЕЛТА,обувам си теpличките и хайде пpи вас.Pадвам се,че успях да бъда полезна,макар и малко.Сега в Аденския залив за "Хемус" и "Стара планина"  Praynig
Честит Имен Ден на всички,които имат именици  bouquet.Да им е живо и здраво името.Ще се възползвам от вашата традиция и ще си взема от почерпката за тяхно здраве.Но още не съм се научила как аз да ви поднасям такава.Обещавам,че ще се образовам.Нямам опит в писането по форуми.

# 263
  • Varna
ЛИЛЧЕ Hug
Душооо, много вкусно всичко мила, многоооо. Постарала си се страОтнооо. Нищо, че тумбака ми е пълен ама ми се прияде като ти видях менюто smile3508
МАМА Р-  Hug
Радвам се, че още една Дама се присъедини към Русалското хоро newsm10. Ще мислим сега момчетата ни и от тия два кораба и ще се молим и дано минат. Последния рейс мъжът ми го минава тоя Аденски 4 пъти....ма.....ка му и залив. Малко не се изразявам във момента като  Дама ама немога да кажа нищо УбавУ....за това което става там

# 264
ей пак писали та писали, не мога ви изчета бре ... и пак наредили масите, с питиета отбрани със софри  Hug
докат се налапам и сега да кажа вече и аз, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И БОГ ДА ГИ ПАЗИ!   bouquet
ОТ МЕН ЕДИН   bouquet
Тя Делта разбрах, че ще трябва да ми каже, как да слагам тука и аз, картинки, ма то тя сега,  и ако ме светне и отде да ги вземам  Embarassedсъщо ... ще трябва, само незнам тука от работа, дали ще мога изобщо да влизам, че не пуска системният много да шаря из сайтовете  Outta Joint

# 265
  • Варна
Ето това, за което спомена МамаР:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-01-05&article=307954

Корабът на моя мъж е следващият в групата. Те направо на вълка в устата, ще разтоварват в Сомалия.
Аз съм полудяла по темата, чета като замаяна всичко в нета. Даже научих нещо интересно, че като преминават през военноопасна зона, трябва да им се заплаща двойна надница най-малко 5 дни. Ако престоят в зоната са повече дни, до окончателното им излизане от зоната. Но това не ме интересува, искам си жив и здрав мъжа до мен и 3-те му деца.

Ето още нещо: http://moreto.net/novini.php?n=70710&p=10

Извинявам се, ако досаждам с толкова много информация, но съм кълбо от нерви и само за това мисля. От доста години пътува, никога не съм се тревожила както сега.

# 266
Честито на малкият"голям" именник на мама Лили и на големият моряк именник на Сиска.Да са ви живи,здрави,много да ви радват и обичат.Добре дошли на Мама Р и на "снахата"Шошка.Илиева,стискам палци да мине всичко както трябва,че и на моя кораба има вероятност да ходи натам Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig.Лека вечер на всички.

# 267
Честит имен ден на всички именници!!!

Да са живи и здрави, много щастливи и много обичани!

Весел празник и много настроение на всички празнуващи  bouquet

Искам да ви попитам някои знае ли детски уролог във Варна, трябва ми и приемам всякакви препоръки. Мерси Hug

# 268
  • Варна
Дани, препоръчвам ти д-р Иван Анастасов от Градска болница, на първия етаж е кабината му.
При него водих близнаците за фимозата. Ако ти трябва за това, ще ти обясня каква е процедурата.

# 269
Добро утро на всички!!!
Слагам кафето !
Добре дошли на новичките   bouquet
Благодаря на всички за милите пожелания за вчерашния празник!
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!
Лек ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт